Smartwatchbanden.nl- Logo - Beoordelingen

Smartwatchbanden.nl

8.981 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.696 beoordelingen in totaal

27 aug 2024
Ik bestelde een bandje voor mijn Galaxy Watch 7 met een one-push bevestiging. Deze bevestiging durfde helaas loskomen waardoor mijn horloge van mijn pols viel. Na het melden werd er mij prompt een nieuw bandje opgestuurd, zelfs zonder dat ik het oorspronkelijke bandje moest retourneren. Het tweede bandje had echter hetzelfde probleem. Na het opnieuw melden kreeg ik een retourlabel om het bandje terug te sturen. Na 2 dagen kreeg ik melding dat ze mijn retour ontvangen hadden en kreeg ik een voucher met een tegoedbedrag, zoals ik gevraagd had. Ik bestelde een bandje met een andere bevestiging samen met nog een accessoire. Het kleine verschil in prijs heb ik zelfs niet moeten bijbetalen. Shoppen bij deze mensen is echt een aanrader. Ik was aangenaam verrast door hun service.

21 mrt 2024
Bandjes zijn in eerste instantie prima. Zeker voor het geld. Echter, na verloop van tijd bladdert verf af, de schroefjes roesten en slijt de boel hard, vooral als je je horloge elke dag draagt. Originele bandjes van Garmin zijn duurder maar (veel) beter als het om kwaliteit gaat.

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

9 jul 2024
8 jul 2024
8 jul 2024
27 mrt 2024
En mooi bandje. Ik had hiervoor een ander bandje gekocht bij smartwatchbanden.nl. Dit bandje ging na ongeveer 22 maanden stuk. Ik heb hierover contact opgenomen met smartbmwatchbanden nl Deze vertelde mij dat het geen leren bandje was geweest en dit zou ook in de productomschrijving staan het ging om een kunstlederen band. Ik moest goed deze productomschrijving helemaal lezen en tegen het einde stond inderdaad dat het een kunstlederen band ging Het stond wel bij het kopje lederen bandjes. Dus lees goed en HELEMAAL de productomschrijving
18 jun 2024

Ik wacht nog even

Mijn artikelen uitgezocht op de duidelijke website. Helaas ging bestellen en betalen niet, maar na een mailtje kon ik bestellen. Snelle reactie! Een paar dagen later was mn pakket binnen, maar helaas. Eén vd artikelen kwam niet overeen met de afbeelding op de website (en paste dus niet op mijn smartwatch) Maar geen probleem: retourneren/ruilen is makkelijk te vinden en te doen Maar ook hier wat problemen, dus weer een mailtje. Weer snel antwoord gekregen! Top! Pakket opgestuurd, maar voor nu nog niets vernomen.
28 dec 2023

Tijgerprintje

Ik wilde een keer wqt anders met mijn bandje ipv een witte die al heel vies werd. Aangezien ik van een tijgerprintje houd bestelde ik die.. super makkelijk om erop te zetten. Ook ideaal dat je het 'losse' bandje wat overblijft niet ziet zitten, die komt eronder zeg maar. Enige nadeel vind ik helaas dat het printje loslaat.. hij was natuurlijk niet duur maar ik verwachtte dit niet natuurlijk. Dat is het enige minpuntje, verder vind het eem prima bandje en kun je nog eens een keer veranderen 😄
12 mrt 2024

Mooie Milanese band.

Het was een supermooie band met een stevige magneet waardoor hij heel makkelijk in te stellen was op de juiste maat. Echter heb ik toch gekozen voor een retour zending. Ik draag altijd truien/sjaals en dit bleef in het passen continu aan elkaar vastzitten waardoor ik pluisjes trok. Ik wist dat ik mezelf daaraan zou irriteren en om deze reden niet voor gebruik gekozen. Kan een moment opname zijn geweest natuurlijk, maar het is of gebruik of retour en ik koos uit voorzorg toch voor retour.
12 mrt 2024
AD
A d.
Emmen
27 nov 2023

Hele snelle respons op een vraag.

Hele snelle respons op een vraag of mail. En uitleg welke dan het beste voor mij is. Top. Maar dat had niet gehoeven. Als de lengte maten per bandje in de omschrijving had gestaan zijn alle vragen gedekt. Snap dan ook niet waarom dit niet zo is. Dit ook aangegeven per mail. Daarom maar 4 sterren ipv 5. En ook daarom toch bij een andere 4 bandjes te hebben gekocht waar wel deze info bij stond. Afhandeling bij aankoop top en goed ingepakt.
6 jan 2024

Vlotte levering.

Geleverd bandje in champagne uitvoering is OK en ik denk dat dit uitstekend zou passen bij een uurwerk met donker kader. Ik heb een zilver kader en vind de champagne combinatie niet zo geschikt.