27 aug 2024
Ik bestelde een bandje voor mijn Galaxy Watch 7 met een one-push bevestiging. Deze bevestiging durfde helaas loskomen waardoor mijn horloge van mijn pols viel. Na het melden werd er mij prompt een nieuw bandje opgestuurd, zelfs zonder dat ik het oorspronkelijke bandje moest retourneren. Het tweede bandje had echter hetzelfde probleem. Na het opnieuw melden kreeg ik een retourlabel om het bandje terug te sturen. Na 2 dagen kreeg ik melding dat ze mijn retour ontvangen hadden en kreeg ik een voucher met een tegoedbedrag, zoals ik gevraagd had. Ik bestelde een bandje met een andere bevestiging samen met nog een accessoire. Het kleine verschil in prijs heb ik zelfs niet moeten bijbetalen. Shoppen bij deze mensen is echt een aanrader. Ik was aangenaam verrast door hun service.
Bandjes zijn in eerste instantie prima. Zeker voor het geld. Echter, na verloop van tijd bladdert verf af, de schroefjes roesten en slijt de boel hard, vooral als je je horloge elke dag draagt. Originele bandjes van Garmin zijn duurder maar (veel) beter als het om kwaliteit gaat.
Prima website. Ergens tussen bestellen en uitlevering ging er iets mis dat ik geen bevestiging kreeg wanneer ik wat kon verwachten. Via klantenservice netjes te horen gekregen wanneer ik wat kon verwachten en dat was volgens de afspraak.
10 apr 2024
Snelle levering!!! Had iets verkeerds besteld dat teruggestuurd nu afwachten wanneer ik het geld terug krijg maar weet zeker dat dit goed komt daar ik al een x eerder heb gehad. Dus voor mij een betrouwbare shop en heel hulpzaam
12 mrt 2024
Mooie band
Leuke smartwatch band, helaas was het kleiner maken echt een drama dus heeft de juwelier het gedaan. Dit heeft toch weer extra kosten met zich mee gebracht. Ook heb ik helaas ook hier uitslag van ondanks het stanless steel is.
1 jun 2024
Er werd oer mail aangegeven dat ik een volgende mail zou krijgen wanneer het pakje zou vertrekken, deze heb ik niet gekregen. Het was echter geen probleem daar het pakje in de brievenbus kon. Voor de rest alles vlot verlopen.
10 jun 2024
Vlotte levering en stalen bandjes zijn goed/mooi.
1 min-puntje. 2 Bandjes besteld (afgezien van derde gratis) ieder inclusief tool om band in te korten (Een was als cadeau bedoeld). Helaas slechts een(1) tool meegeleverd.
Het bandje is een mooie kleur. Was helaas wel te groot dus moest verkleind worden. Jammer dat daar niet een speciaal tangetje erbij zat. Maar probleem op kunnen lossen met de pin om je simkaart uit je telefoon te halen.
9 jan 2024
Metalen schuivertje kwam gemakkelijk los
De snelle levering is fijn. Bij mijn laatste bandje kwam een kant van het bandje voortdurend los. Ik heb het metalen schuivertje vervangen door dat van een andere bandje en toen deed het probleem zich niet meer voor.
10 apr 2024
2 bandjes besteld. Bijde tijdig geleverd.
Het klasiekere past mooier.
Was voor samsung watch pro 5. Doordat de onderkant van het horloge wat boller is sluiten de bandjes iets minder mooi aan. Maar zeker niet storend
26 mrt 2024
Geen volgende dag levering helaas, verder prima.
Belofte om de volgende dag te leveren wordt niet waargemaakt door PostNL, al zegt de track&trace dat het een dag eerder is bezorgd... dit heeft niets met de service van de shop te maken maar is toch teleurstellend.
4 jun 2024
1ste kennismaking was meer dan OK
De tijd zal leren of het bandje goed genoeg is. Vindt het na nog geen week nog iets te vroeg om daar over een goed oordeel te kunnen geven. 1ste indruk is in ieder geval voldoende
31 mei 2024
Snelle levering, degelijke banden
Makkelijk te bestellen, snelle levering, degelijke horloge banden. De metalen banden mogen niet nat worden anders worden ze heel snel lelijk. Voor horloge banden is het een brievenbuspakket. Zijn netjes verpakt.
15 dec 2023
Prima winkel!
Prima winkel met heel veel keuze voor de meest voorkomende smartwatches.
Uitstekende aanbiedingen en goede acties. En ze hebben niet alleen horloge bandjes, maar ook allerlei accessoires voor de smartwatch.
30 jan 2024
Smartwatch bandje
Zeer goede service (telefonisch)
Kwaliteit van het product matig (afwerking uiteinde smartwatch bandje is net iets breder dan de Apple watch horloge zelf, de twee uiteinden zijn ook niet precies even breed)
20 dec 2023
Goede en snelle levering en mooi product, maar te veel mails ontvangen na m'n bestelling. Ik had via iDEAL betaald, maar ik kreeg daarna nog zo'n 8 mails met het verzoek te betalen. Dat was wat jammer.
7 mrt 2024
tevreden
Snelle levering. Product voldoet, is iets afwijkend van origineel, waarbij het jammer is dat de sluiting enkel is en niet dubbel omdat het bandje daardoor makkelijker los komt. Bandje is wel soepeler.
12 nov 2023
Mooi alternatief
Met de sportbandjes van Smart Watch Banden ben ik echt heel blij. Mooi dun bandje dat zelfs om mijn smalle pols goed past. Prima vervanger voor de dure originele bandjes van Samsung Watch 4 40 mm.
10 jun 2024
De kleur is zoals op de foto. Alleen wat moeilijk te bevestigen en ik zou in de 2 kleine bandjes een pinnetje zetten zodat deze blijven zitten. Nu verschuiven die en hangt het lange bandje los
3 mrt 2024
Bestelling netjes ontvangen. Bandje is mooi maar bijgeleverde pinnetjes houden het horloge niet goed vast. Dus niet bruikbaar. Gelukkig goed geholpen door de service en nieuw bandje ontvangen.
10 apr 2024
Het bandje was heel mooi en snel binnen. Ik kon hem alleen niet zelf kleiner maken met een schakeltool. Ik
Ben uiteindelijk naar de juwelier gegaan die het wel lukte. Nu heel blij met de band.
Bestelling goed ontvangen maar wel dubbel door eigen schuld ik heb twee maal dezelfde Bestelling gedaan maar wel met twee verschillende betaalkaarten ik hoop dit nog te kunnen op lossen