27 aug 2024
Ik bestelde een bandje voor mijn Galaxy Watch 7 met een one-push bevestiging. Deze bevestiging durfde helaas loskomen waardoor mijn horloge van mijn pols viel. Na het melden werd er mij prompt een nieuw bandje opgestuurd, zelfs zonder dat ik het oorspronkelijke bandje moest retourneren. Het tweede bandje had echter hetzelfde probleem. Na het opnieuw melden kreeg ik een retourlabel om het bandje terug te sturen. Na 2 dagen kreeg ik melding dat ze mijn retour ontvangen hadden en kreeg ik een voucher met een tegoedbedrag, zoals ik gevraagd had. Ik bestelde een bandje met een andere bevestiging samen met nog een accessoire. Het kleine verschil in prijs heb ik zelfs niet moeten bijbetalen. Shoppen bij deze mensen is echt een aanrader. Ik was aangenaam verrast door hun service.
Bandjes zijn in eerste instantie prima. Zeker voor het geld. Echter, na verloop van tijd bladdert verf af, de schroefjes roesten en slijt de boel hard, vooral als je je horloge elke dag draagt. Originele bandjes van Garmin zijn duurder maar (veel) beter als het om kwaliteit gaat.
Met de sportbandjes van Smart Watch Banden ben ik echt heel blij. Mooi dun bandje dat zelfs om mijn smalle pols goed past. Prima vervanger voor de dure originele bandjes van Samsung Watch 4 40 mm.
10 jun 2024
De kleur is zoals op de foto. Alleen wat moeilijk te bevestigen en ik zou in de 2 kleine bandjes een pinnetje zetten zodat deze blijven zitten. Nu verschuiven die en hangt het lange bandje los
3 mrt 2024
Bestelling netjes ontvangen. Bandje is mooi maar bijgeleverde pinnetjes houden het horloge niet goed vast. Dus niet bruikbaar. Gelukkig goed geholpen door de service en nieuw bandje ontvangen.
10 apr 2024
Het bandje was heel mooi en snel binnen. Ik kon hem alleen niet zelf kleiner maken met een schakeltool. Ik
Ben uiteindelijk naar de juwelier gegaan die het wel lukte. Nu heel blij met de band.
Bestelling goed ontvangen maar wel dubbel door eigen schuld ik heb twee maal dezelfde Bestelling gedaan maar wel met twee verschillende betaalkaarten ik hoop dit nog te kunnen op lossen
23 jun 2024
Tevreden
Mooi nieuw bandje.
Nu geen kans meer, om me Garmin te verliezen. Het oude bandje bevatte een scheurtje en miste de geleidringetje waar je het uiteinde van je bandje weer door heen doet.
16 apr 2024
Nieuw horloge bandje
Aangezien mijn horloge bandje stuk was op internet een nieuwe gezocht
Kwam op deze site uit en ze beloofde een snelle levering dus besteld en inderdaad de volgende dag geleverd. Prima
7 apr 2024
Helaas was t swatch galaxy bandje te lang ,kon ook niet op de site zien hoe lang ze zijn .
Helaas daarom ook terug gestuurd.
Her geld wordt snel op je rekening gestort. Heel netjes .
16 dec 2023
Soepel materiaal
Snel geleverd via brievenbuspakketje. Soepel materiaal en stevige sluiting. Het pinnetje paste gelukkig in een (goedkope) Denver smartwatch van 22,5 mm., het bandje kon er net tussen.
11 nov 2023
Ik heb bij 2 andere webshop dit bandje besteld bij de eerste paste het bandje niet en bij de tweede was de kleur heel anders. Dit bandje past goed sluit goed aan en de kleur is prima.
6 mei 2024
Het is snel geleverd, het horlogebandje zit goed en staat ook super mooi. Alleen door vaak te bewegen beweegt het magneetje van zijn plaats waardoor deze soms losser komt te zitten.
5 mei 2024
Vlot en correct
Titanum bandje gekocht voor Samsung smartwatch 5 pro. Dit is al het derde bandje dat we kochten bij deze site en alles steeds vlot en correct afgeleverd. Meer hoeft het niet te zijn
21 mrt 2024
Correcte levering....
Bevestiging van de band was niet eenvoudig omdat hij precies iets te groot was, waardoor er stevig moest gewrongen worden om hem aan het horloge te krijgen.
9 nov 2023
Modieuze bandjes in alle kleuren
Ruime keuze, scherpe prijzen.
Meer gedetailleerde Informatie over bv. lengte van de bandjes zou mss ook wel welkom zijn, al staat de minimum en maximum polsomtrek er wel bij vermeld.
Omdat ik het bandje van de Appelwhats kon terug kon sturen, omdat hij te klein was , en ik ben fijn geholpen door de dame aan de telefoon. Prima winkel zo door gaan 👍👌 😂. Mvg Henk
29 dec 2023
Goede klantenservice
Helaas had ik een artikel wat niet bevestigd kon worden aan mijn horloge. Dit werd heel goed opgelost door de klantenservice. Ze reageren snel en willen je zo goed mogelijk helpen.
20 apr 2024
goede service
erg goede service alleen jammer dat het bandje tot 2 keer toe niet paste productie fout. Maar erg goed geholpen en krijg gewoon mijn geld terug. Zou zeker hier blijven bestellen.
4 dec 2023
De verzending was erg snel.
Bij het bandje had ik ook een "tool" besteld om zelf schakels eruit te kunnen halen.
Deze bleek echter rommel te zijn, wS direct kapot en deed niks.
7 jun 2024
Makkelijk bestellen, overzichtelijk, had er 2 +1 bonus besteld, daarvan was 1 kleur niet de juiste ( rood was meer rose) maar goed due was toch gratis. Daarom 4 ipv 5 sterren
Dit is gebaseerd op eerdere ervaringen, de laatste is ronduit slecht, post.nl zegt is bezorgd maar helaas niet bij mij anders zeker 5 sterren maar dit is echt waardeloos