Smartwatchbanden.nl- Logo - Beoordelingen

Smartwatchbanden.nl

8.981 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.696 beoordelingen in totaal

27 aug 2024
Ik bestelde een bandje voor mijn Galaxy Watch 7 met een one-push bevestiging. Deze bevestiging durfde helaas loskomen waardoor mijn horloge van mijn pols viel. Na het melden werd er mij prompt een nieuw bandje opgestuurd, zelfs zonder dat ik het oorspronkelijke bandje moest retourneren. Het tweede bandje had echter hetzelfde probleem. Na het opnieuw melden kreeg ik een retourlabel om het bandje terug te sturen. Na 2 dagen kreeg ik melding dat ze mijn retour ontvangen hadden en kreeg ik een voucher met een tegoedbedrag, zoals ik gevraagd had. Ik bestelde een bandje met een andere bevestiging samen met nog een accessoire. Het kleine verschil in prijs heb ik zelfs niet moeten bijbetalen. Shoppen bij deze mensen is echt een aanrader. Ik was aangenaam verrast door hun service.

21 mrt 2024
Bandjes zijn in eerste instantie prima. Zeker voor het geld. Echter, na verloop van tijd bladdert verf af, de schroefjes roesten en slijt de boel hard, vooral als je je horloge elke dag draagt. Originele bandjes van Garmin zijn duurder maar (veel) beter als het om kwaliteit gaat.

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

Resetten
25 apr 2024
Het bandje is snel geleverd, Maar het is wel van een mindere kwaliteit dan het originele bandje van samsung dat voelt wat steviger Maar het is alle waar naar zijn geld
3 jun 2024
Bandjes zijn perfect, de track and tracé was wel ondermaats eigenlijk was er geen bij wacht nog altijd op de mail dat ze verzonden zijn maar het product zelf is perfect
16 mei 2024
Tevreden over de levering en de communicatie. 1 punt - bij omschrijving van een horlogebandje wel vermelden dat het met een speciale gereedschap versteld moet worden.
13 mrt 2024

Positief

In eerste instantie viel mijn aankoop tegen, maar de klantenservice heeft er alles aan gedaan om van mijn aankoop een positieve ervaring te maken! Dank daarvoor!
PD
Pe D.
Zedelgem
22 dec 2023
Goede kwaliteit. We zijn natuurlijk verwend door de snelle levering van vele bedrijven. Hier duurde het iets langer, maar daar gaan we nu niet moeilijk over doen
25 mei 2024
de bandjes zien er mooi uit en dragen fijn.wat beter kan zijn de sluitingen vanaf de buitenkant bevestigen de binnenkant is lastig en sluit niet aan op de huid
13 nov 2023

Goed adres

Betrouwbaar, ruim aanbod, snelle levering, vriendelijke prijzen. Voorstel: vermeld bij alle bandjes svp de lengte en geef aan dat dat met of zonder horloge is.
7 nov 2023
Snel bezorgd, goed verpakt, stevige bandjes. Alleen had ik gekozen voor een brievenbus pakketje en kon het pakketje absoluut niet door de brievenbus... :')
13 mrt 2024
De kleur van het bandje verkleurt redelijk snel door de kledij. Dit wijst op mindere kwaliteit. De aankoopprijs viel goed mee. Het bandje voelt goed aan.
14 jan 2024

Naar verwachting en breed assortiment

De bezorging duurde iets langer met brievenbuspost, maar wel snel verzonden door de webshop. Alles naar verwachting en product in goede staat ontvangen.
ID
Ingrid D.
Bree Opitter
19 apr 2024

Mooie bandjes

Ik zou het wel fijn vinden als er een trake en trace meegestuurd zou worden dan kan ik het op z´n minst ook zelf opvolgen waar mijn bestellingergens is
13 mei 2024
Mooi bandje, snel geleverd ook. Het sluitingssysteem voelt in iets minder betrouwbaar aan dan mijn siliconenbandje, we zullen zien of het stand houdt.
21 mei 2024
Mijn bestelling was niet op tijd. Ik weet niet of het de schuld van smartwatch banden was of van de bezorger. Verder heb ik de beste bandjes gekregen!
6 apr 2024

Goede klantenservice!

Na een product te hebben ontvangen wat niet aan de verwachtingen voldeed, een hele goede passing oplossing getroffen door de klantenservice. Blij mee!
27 jun 2024
Fijne band maar bij de sluiting zitten aan weerszijden scherpe randjes waardoor je wel eens langs kleding gaat met als gevolg halen in de kleding.
MV
Marnix V.
Linden (België)
26 mrt 2024
Snel gevonden wat ik nodig had en aan een schappelijke prijs. Ook snelle levering ondanks dat er een weekend tussen de bestelling en levering was.
10 jun 2024
Graag had ik een mail gehad zodat ik mijn pakketje kon volgen of een mail wanneer het ging aankomen. Eens ik het pakketje had was alles in orde.
JS
Jos S.
Papendrecht
24 jan 2024
De website is duidelijk, overzichtelijk en informatief. Er is veel keuze door de grote collectie en de foto's en de detailinformatie zijn fijn.
17 jun 2024
Snelle levering en het bandje zelf is erg mooi. Had misschien fijn geweest als er een kleine handleiding bijzat, want was eventjes prutswerk.
MD
M D.
Kaatsheuvel
6 jan 2024
Levering was snel en top. De magneet sluiting van het bestelde bandje is waardeloos deze is niet krachtig genoeg en laat hierdoor telkens los.