nl.livehelfi.com

2.865 reviews in totaal   418 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend zeer tevreden met de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De meeste klanten zijn positief over de hoge kwaliteit en het aanbod van de producten. Het brede, unieke en kwalitatieve assortiment wordt gewaardeerd door veel klanten. Klanten waarderen daarnaast de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice. Ook wordt de duidelijke en waardevolle productinformatie op de website als positief ervaren. De verpakking wordt in veel gevallen positief genoemd. Sommige klanten geven aan dat de producten prijzig zijn, wat als een minpunt wordt gezien, hoewel de hoge kwaliteit dit vaak rechtvaardigt. Daarnaast zijn er klachten over kleinere verpakkingen of gemiste testers. Er zijn ook enkele kritische noten over de klantenservice.

Reviewsnl.livehelfi.com

snelle levering en fijne producten. een vorige keer kocht ik een crème voor de huid en toen vond ik het wel jammer dat er geen staaltje bijzat. vermoedelijk biedt het merk dit zelf niet aan, maar het zou toch fijn zijn om hun andere producten zo te kunnen testen vooraleer een dure aankoop te moeten doen. het was de nachtcrème van alitura die toch tegen de honderd euro aanzit.

Antwoord van nl.livehelfi.com

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We begrijpen je wens, maar helaas hebben wij geen samples, we kunnen deze dan ook helaas niet mee laten sturen bij bepaalde producten. -Team LiveHelfi-

Ik bestel graag bij Livehelfi!

Ik bestel graag bij Livehelfi. Supersnelle verzending. Mijn emails worden snel en hulpvaardig beantwoord. Echt een hele fijne webwinkel. Als ik mijn gespaarde punten inwissel en daarmee onder het bedrag voor gratis verzenden kom dan wordt mijn bestelling toch gratis verzonden, dat waardeer ik enorm! De spullen zijn van hoge kwaliteit en daarvoor moet je dan ook wel betalen. Maar door te sparen kun je mooie korting krijgen. Echt super goede webshop.

Antwoord van nl.livehelfi.com

Hi, dankjewel voor deze uitgebreide positieve vijfsterrenreview! We worden er bijna verlegen van! -Team LiveHelfi-
De NAD plus can qualia bevalt uitstekend. Snelle levering, goeie kwaliteit, goeie info mbt gezondheid breed.

Review NutriDinner Vanilla

I’ve been using NutriDinner Vanilla for several days now and it has truly improved my evenings. Normally, I used to have late, heavy dinners that made it hard to sleep well. With NutriDinner, I feel satisfied without feeling heavy, and my sleep quality has noticeably improved. I love that it’s made with grass-fed collagen, magnesium, B-vitamins and monk fruit – no sugar, no soy, and keto-friendly. The vanilla flavor is smooth and comforting, perfect as a warm drink before bed. It has become my favorite evening ritual. Highly recommended if you want a light, healthy dinner alternative that supports recovery and deep sleep

Antwoord van nl.livehelfi.com

Thank you for your comprehensive five star review, and for sharing your experience with the product with us. That is much appreciated! -Team LiveHelfi-
Top producten en informatie. Snel geleverd. Betrouwbaar

Dankjewel voor deze mooie vijfsterrenbeoordeling! -Team LiveHelfi-

5 sterren van mij

Super snel in huis. Al jaren vaste klant. Absoluut 5 sterren

Dankjewel voor deze toffe vijfsterrenbeoordeling! -Team LiveHelfi-
Bestelling wordt correct en snel geleverd. Goeie service. Kwaliteitsproducten. De NAD plus is prijzig, maar doet me goed (5 jaar herstellend van post COVID).

Antwoord van nl.livehelfi.com

Hi, dankjewel voor deze uitgebreide vijfsterrenbeoordeling. Wat fijn te horen dat je zoveel baat hebt bij de NAD+. -Team LiveHelfi-
Zeer goede komplete collageen, smaak is lekker

Valt dit keer tegen

Al enige tijd gebruiken mijn man en ik electronieten van het merk ' Noord Code'.. opzich bevalt het heel goed , maar nu moet ik toch even een minpunt kwijt.. voorheen zat er in een pot 250 gr.. , goed voor 62 porties... tot mijn verbazing zag ik dus vanochtend dat de nieuwe potten die ik laatst besteld had veel minder porties bevatten.. 200 gr, goed voor 43 porties... maar de prijs is hetzelfde gebleven.. erg vreemd.. zal toch niet komen omdat er wat meer magnesium aan toe is gevoegd........

Antwoord van nl.livehelfi.com

Dankjewel voor je positieve review. De hoeveelheid magnesium in de electrolytes is verhoogd en fabrikant is overgestapt naar magnesiumcitraat, dat beter oplost in water, gelijkmatiger verdeeld wordt in je drankje én beter wordt opgenomen door je lichaam. De oude formule was €29,95 voor 60 doseringen → €0,50 per dosering De nieuwe formule is €27,95 voor 43 doseringen → €0,65 per dosering Je krijgt dus een verbeterde samenstelling met dezelfde hoeveelheid natrium en kalium, maar met een hogere dosis magnesium in een beter opneembare vorm tegen een nog scherpere prijs. -Team LiveHelfi-
Snelle levering en hoogwaardige kwaliteit. Zeer accuraat geholpen bij een niet geleverde bestelling.

Dankjewel voor je mooie vijfsterrenbeoordeling. -Team LiveHelfi-
Correcte Service
So far so good. I feel more energized and seems it’s working. Already -TMG and NR as. I will update again in a few months to tell full affect

Dankjewel voor je vijfsterrenbeoordeling! -Team LiveHelfi-
Fijne producten, snel en goed geleverd.
Snelle levering goed verpakt

Dankjewel voor je vijfsterrenbeoordeling! -Team LiveHelfi-
Bestelling was makkelijk te plaatsen. Goed assortiment en snelle verzending.

Hi, dankjewel voor deze mooie vijfsterrenbeoordeling! -Team LiveHelfi-
Lekker maar bescheiden van smaak, omdat je er zelf zout en kruiden aan moet toevoegen. Verder nog niet erg vaak gebruikt.

Dankjewel voor je positieve beoordeling. -Team LiveHelfi-
Eeverything great! great service thank you

Antwoord van nl.livehelfi.com

That is wonderful! Thank you for this five star review, and for your kind words. -Team LiveHelfi-
Snelle verzending

Antwoord van nl.livehelfi.com

Dankjewel voor de vijf sterren die wij van je hebben gekregen! -Team LiveHelfi-

Goede producten en echt een super service!

Heel goede producten en een ontzettend goede customer service!

Antwoord van nl.livehelfi.com

Dankjewel voor je vijfsterrenbeoordeling en voor je vriendelijke woorden. -Team LiveHelfi-

Goede zuivere producten

Goede, zuivere producten (Performance Electrolytes)