28 aug 2024
Voor mijn BMW R1200RS een vervangende AGM Bosch accu via het zeer handige Accudeal website zoekmenu gevonden en tegen een concurrerende prijs aldaar gekocht. Natuurlijk moet je wel voor de juiste keuze/bestelling de specs van je huidige accu ernaast leggen (er worden nl. meerdere alternatieve geboden met verschillende specs) maar dat lijkt mij logisch. De communicatie was goed verzorgd en de levering was snel en conform de aangegeven info. De accu was zeer goed verpakt in een transport doos met rond de originele accudoos veel piepschuim om eventuele transportschade te voorkomen. Ik heb dus een 100% positieve ervaring bij Accudeal.
Wanneer je een VARTA-accu bestelt en niets hoort of ziet, is het frustrerend. Na het bellen blijkt dat ze het product niet op voorraad hebben, ondanks de belofte van 'vandaag besteld, morgen geleverd'. Ik ben je akkoord gegaan met een alternatief dat wel meteen is verzonden. Maar het laat toch een wrange nasmaak achter, vooral als je ziet dat dit probleem vaak voorkomt bij hen lijk het geen toeval.
De bestelde accu was niet voorradig. Nadat ik zelf contact heb opgenomen kwam Accudeal met een alternatief. Het was klantvriendelijker geweest als accudeal contact met had opgenomen. Ik werd overigens keurig geholpen door een zeer vriendelijke medewerker..
8 okt 2024
Beste,
Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je jouw bestelling inmiddels hebt ontvangen. Het is onze doelstelling om in dit soort gevallen zelf contact op te nemen, in plaats van dat de klant dat hoeft te doen. Mijn excuses dat dit in jouw geval niet is gelukt.
Hopelijk tot een volgende keer!
Slechte verzending en weinig ondersteuning bij problemen.
Beloofde leveringstermijn naleven.
Beste,
Bedankt voor de review! Ik zie dat jouw bestelling inderdaad een dag later dan verwacht is bezorgd. Mijn excuses hier voor. Hopelijk krijgen wij in de toekomst een nieuwe kans om te laten zien dat onze vervoerders hun beloftes na kunnen komen.
6 okt 2024
Beste,
Bedankt voor je beoordeling. We zien geen contact met de klantenservice. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, wil ik je vragen dit alsnog te doen.
6 sep 2024
Goede en makkelijk vindbare website. Vrijdag voor 11.00 uur besteld. Er is een mogelijkheid om je bestelling diezelfde dag nog geleverd te krijgen. Die kost € 3.95 extra. Oké dat wilde ik graag. In de eerste mail werd dat ook bevestigd. Maar om een lang verhaal kort te maken, de levering vond plaats op Dinsdag ca.18.30! Niemand bereikbaar ook geen reactie op mijn bericht via de mail Info@accudeal.nl wel een berichtje dat vanwege de drukte de mail op een later tijdstip zou beantwoord worden. Geen reactie gehad. Alles bij elkaar geen fijne ervaring. De € 3.95 is ook nog niet terug gestort, het is nu vrijdag! Kennelijk moet ik hiervoor een verzoek doen.
14 sep 2024
Toch niet voorradig, verschil terugstorten?
Ondanks telefonisch contact, 5 minuten na bestellen via webshop: Blijkt artikel niet voorradig. Wel snel contact met alternatief. Die is 6 euro goedkoper, telefonisch akkoord. Verschil wordt automatisch teruggestort.
Duim. Volgende dag binnen.
Negatieve duim: twee weken verder en nog geen geld terug.
17 sep 2024
Beste,
Excuses voor het ongemak omtrent de terugbetaling. Ik heb dit gelijk nagekeken en doorgezet naar onze administratie om in orde te maken.
Hopelijk tot een volgende keer!
Weinig tot geen goede hulp bij bestelling. Kon mijn plan trekken. Uiteindelijk zelf gevonden . De accu is uiteraard goed. De service was vele minder
10 sep 2024
Goed maar levering kan beter
De accu op zich was goed maar de levering een dag later dan doorgegeven. Was ook niets van verpakking rond om de accu te beschermen.
23 sep 2024
Accu stondt bij de buren
Accu stomst bij de buren, maar de tracer zei afgeleverd.
Ja, maar niet bij ons adres
8 okt 2024
Beste,
Vervelend om te horen dat onze vervoeder de verzending niet goed heeft gedaan. Excuses voor dit ongemak. Fijn om te horen dat de bestelling wel bij je is aangekomen!
Hopelijk tot een volgende keer.
24 sep 2024
Beste,
Bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat je bestelling vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Gelukkig heb je deze vóór de vakantie ontvangen. We nemen vertraagd transport uiteraard serieus en zullen bespreken dit met de vervoerders.
24 sep 2024
Beste,
Bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat je op een zondagmiddag geprobeerd hebt ons te bereiken. Helaas zijn wij op zondagen gesloten. Mijn collega heeft je de maandagochtend erna nog bericht. Daarna is er geen contact meer geweest. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, of heb je vragen, neem dan svp contact op met de klantenservice.
9 aug 2024
de verzending , accu werdt net binnen het hek geplaatst , terwijl we gewoon thuis waren.
Beste klant,
Bedankt voor je review. Vervelend dat de bezorger de accu heeft achtergelaten in plaats van overhandigd heeft. Dit hoort natuurlijk niet. Wij zullen hier melding van maken bij de vervoerder. Bedankt voor de feedback!
8 aug 2024
Bosch accu
Bestelde accu ontvangen, goed verpakt! Helaas ruim een week moeten wachten!!
24 aug 2024
12 aug 2024
Beste klant,
Bedankt voor je review. Ik zie dat je bestelling op tijd verstuurd is, maar bij de vervoerder toch een dag vertraging heeft opgelopen. Dat is uiteraard vervelend. Ik zie dat er reeds contact is geweest met de klantenservice en zij de kosten voor avondbezorging hebben terugbetaald.
19 jul 2024
Extra betalen en toch niet krijgen op zaterdag
Op zich accu prima geleverd. Heb alleen extra betaald voor levering op zaterdag en kreeg de accu doodleuk op maandag. Heb ook bij andere webshops slechte ervaringen met GLS. Helaas. Zou Accudeal sieren als het extra geld voor zaterdaglevering wordt teruggestort. Bedrag is 3x niks, maar gaat om het idee.
Beste,
Bedankt voor je bericht. Vervelend dat de vervoerder het heeft laten afweten. Ik zie dat er inmiddels contact is opgenomen met de klantenservice. Onze administratie betaalt netjes de verzendkosten terug. Wij nemen de feedback mee in contact met de vervoerder.
26 jul 2024
prijs/kwaliteit is OK. Over de leveringstermijn ben ik minder tevreden. Vrijdag avond zou moeten geleverd worden, maandagavond pas geleverd. Jammer van de reclame die ze daar voor maken.
Beste,
Bedankt voor je review. Vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Dat is uiteraard niet wat we willen. Indien je betaald hebt voor avondbezorging, krijg je dit uiteraard terug. Ik kan geen eerder contact met onze klantenservice vinden, maar zal dit voor je doorzetten.
15 jul 2024
Duidelijk de juiste voorraad op uw webshop vermelden. Geen 10 dagen wachten om de terugbetaling uit te voeren.
4 jul 2024
Ze moeten een mailtje versturen voor het afleveren en niet na het afleveren bij de buren.
11 jul 2024
Beste klant,
Bedankt voor je review. Wij nemen je feedback mee in het verbeteren van onze processen. We hopen je in de toekomst aangenaam te kunnen verrassen.