thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nl

985 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.954 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog. Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was. Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had. Nogmaals wat een service! Dank jullie wel thuiszorgwinkel.

4 apr 2024
Artikel was alleen te leveren met 2 a 3 weken wachttijd Is niet op de verkoopsite kenbaar gemaakt. 4 dagen na de bestelling en betaling krijg je een mailtje met dank voor Uw begrip. Begrijp ik helmaal dus niet. Heb gewoon het artikel met spoed nodig. Als dit direct kenbaar wordt gemaakt , koop ik het artikel via internet ergens anders of rij naar een zorgwinkel.

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

13 sep 2024
Snelheid van levering maar minpunt was de waanzinnig grote doos echt absurd
17 sep 2024
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat vervelend dat u het zo ervaren heeft dat er een grote doos was gestuurd met het product erin. Wij proberen dit altijd zo klein mogelijk te houden, misschien waren de kleinere dozen net even op. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
11 sep 2024
Het was goed, maar eenmaal een dag te laat. Meer valt er niet over te zeggen.
12 sep 2024
Beste meneer van Rossem. Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te horen dat u het ervaart als een dag te laat wij hebben u een mail gestuurd dat deze helaas een levertijd had bij onze fabrikant en dat het 3 tot 4 weken kon duren en het is binnen deze weken geleverd. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
18 sep 2024
Vriendelijkheid, snelheid, goed meedenken bij vragen over product.
20 sep 2024
Beste mevrouw/meneer Haaf, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
26 sep 2024
Er wordt een goed advies gegeven, en snelle service verleend
26 sep 2024
Beste mevrouw/meneer Adam, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe duimbrace. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
23 sep 2024
Perfecte en snelle levering Heel content over het product
24 sep 2024
Beste mevrouw/meneer Teugels, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuw product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
10 sep 2024
Zonder "gedoe" weer innemen van mijn eerder gedane aankoop.
12 sep 2024
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze goede service. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
9 sep 2024
Correcte opvolging van mijn bestelling en tijdige levering.
10 sep 2024
Beste mevrouw/meneer Spiekermann, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe producten. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
19 sep 2024
Correcte afhandeling van de bestelling en keurig op tijd
20 sep 2024
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
26 sep 2024
Vriendelijk personeel En ze doen wat ze zeggen
6 sep 2024

personneel niet deskundig met nieuwe…

personeel niet deskundig met nieuwe producten
10 sep 2024
Beste mevrouw/meneer Smulders, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te horen dat u ons iets minder ervaren heeft. Mochten er nog vragen zijn die u voor ons heeft kunt u ons altijd mailen op info@thuiszorgwinkel.nl. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
27 sep 2024
Het onderdeel doet aan al de verwachtingen .
27 sep 2024
29 sep 2024
Keurig verzonden en volgende dag geleverd.
30 sep 2024
Beste meneer Slagboom, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
10 sep 2024
Tijdige en snelle levering, goed product!
12 sep 2024
Beste mevrouw/meneer Berm- van Essen, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe douchestoel. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
9 sep 2024
Behulpzaam, meedenkend, vlotte bezorging
10 sep 2024
Beste mevrouw/meneer Hanhart, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
10 sep 2024
Het was snel en was goed aangekomen. 👍
12 sep 2024
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe verbandschoen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
13 sep 2024
De zeer snelle levering.
17 sep 2024
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
HV
H. v.
Middelstum
Stevige kruk,zit goed
17 sep 2024
Beste mevrouw/meneer van der Slijk, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe douchekruk. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
29 sep 2024
Heel fijn geholpen!!
ME
Meta E.
Haaften
19 sep 2024
Goed advies gekregen
20 sep 2024
Beste mevrouw/meneer van Ewijk, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
DEGELIJKE KWALITEIT
4 okt 2024
Beste mevrouw/meneer Cocriamon, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe verbandschoenen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl