thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nl

990 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.960 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog. Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was. Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had. Nogmaals wat een service! Dank jullie wel thuiszorgwinkel.

4 apr 2024
Artikel was alleen te leveren met 2 a 3 weken wachttijd Is niet op de verkoopsite kenbaar gemaakt. 4 dagen na de bestelling en betaling krijg je een mailtje met dank voor Uw begrip. Begrijp ik helmaal dus niet. Heb gewoon het artikel met spoed nodig. Als dit direct kenbaar wordt gemaakt , koop ik het artikel via internet ergens anders of rij naar een zorgwinkel.

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

5 aug 2024
7 aug 2024
Beste meneer/mevrouw, Dank u wel voor het schrijven van een review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
4 aug 2024
5 aug 2024
Beste mevrouw/meneer Hiddink, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
12 aug 2024
Er was mij mede gedeeld dat mijn scootmobiel op voorraad was in in 1 week geleverd zou worden. Op de laatste dag van levering werd ik gebeld dat het nog 2 weken zou duren tot levering. Daar was ik niet blij mee en heb dat duidelijk gemaakt. Ik verwacht wel enige compensatie voor de late levering. Mvg, Peter Verhagen.
14 aug 2024
Beste meneer Verhagen, Onze oprechte excuses voor de vertraging bij het leveren van de scootmobiel. Wij doen ons best onze producten zo snel mogelijk te leveren, helaas waren er problemen met het product bij onze leverancier waardoor het langer duurt om het product te leveren. Mocht er iets veranderen in de status van uw bestelling laten we u dit zo snel als mogelijk weten. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
16 aug 2024
We hebben een kussen gekocht die de dag erop nodig was. Levertijd was ook 1 dag. Uiteindelijk pas dagen geleden ontvangen. Mijn vrouw heeft een zeer ernstige ziekte en we hebben hier veel last van gehad.
19 aug 2024
Beste meneer/mevrouw Boenders, Erg vervelend om te lezen dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling. Helaas waren er problemen bij onze leverancier waardoor u langer hebt moeten wachten op uw bestelling. We hopen dat u de volgende keer minder lang hoeft te wachten op uw bestelling.
13 aug 2024
Slechte bezorger,na 3dagen over de tijd,stond het paket pas aan de deur. Veel keren gebeld waar het paket bleef.
28 aug 2024
Beste, Bedankt voor uw review. We vinden het heel vervelend dat u langer op uw pakket heeft moeten wachten. We doen ons uiterste best alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen, maar zodra het pakket onderweg is ligt het helaas buiten onze macht wanneer deze geleverd gaat worden. We hopen op uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
29 aug 2024
Nog geen bestelling ontvangen helaas
17 sep 2024
Beste mevrouw/meneer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft. Wij hebben u destijds wel een mail gestuurd met de vertraagde levertijd. Wij als bedrijf zijnde kunnen daar helaas ook niets aan doen aangezien dit aan de fabrikant lag. Hopelijk bevalt de rollator wel goed in de smaak. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
1 sep 2024
3 sep 2024
Beste mevrouw/meneer de Jong, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te zien dat u de beoordeling 2 sterren geeft. Kunt u aangeven wat u niet goed vind aan ons of het product. U kunt ons altijd bereiken op mailadres: info@thuiszorgwinkel.nl Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
15 aug 2024
16 aug 2024
Beste meneer/mevrouw Jensma, Erg jammer om te lezen dat u ons 3 sterren geeft, wat is er fout gegaan? We horen het graag van u via ons mailadres: info@thuiszorgwinkel.nl Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
13 aug 2024
14 aug 2024
Beste meneer/mevrouw Ockers, Erg vervelend dat u ons 1 ster geeft, wat is er fout gegaan? We horen het graag van u. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
5 jul 2024

Heel blij met zorg

Ivm zwachtels twee paar schoenen besteld (sneakers en sandalen). In twee verschillende breedtematen. Werd zeer attent gebeld of dit goed was. Zijn de schoenen het mooiste wat je kunt wensen, nee. Maar gezien de omstandigheden misschien wel. Heel blij met de service en de zorg!
8 jul 2024
Beste mevrouw Westerterp Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
30 jul 2024
rolstoel en wandelstokhouder besteld. Volgende dag gebeld door winkel met korte toelichting over levering. Op tijd verstuurd en volgens afspraak geleverd. Vriendelijke service
30 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Raggers, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw rolstoel en stokhouder. Ook vinden wij het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze goede service! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
24 jul 2024
Zeer vriendelijk personeel en wij hebben gekozen voor het laten installeren. Fijn dat ook alle verpakking werd meegenomen en zijn heel blij met de stapopstoel
26 jul 2024
Beste meneer/mevrouw Kalden, Erg bedankt voor uw positieve review! We zijn erg blij om te horen dat de sta op stoel en de installatie naar wens zijn gegaan! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
20 jul 2024

Tevreden

Dag na de bestelling werd mijn artikel geleverd, zeer snelle service! Artikel is ook handig en kwaliteitvol. Ik bestel hier zeker opnieuw
22 jul 2024
Beste mevrouw Zerrouki, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe producten. Wij hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
7 jul 2024

Limbo full arm beschermhoes

Snelle en correcte levering van Limbo full arm beschermhoes. Echt waterdicht ! Ruim voor een volwassene met gipsen onderarm met hand
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Nijbroek-Breuer, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe gipshoes. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 jul 2024
De rust en de menselijke maat van de medewerking gaf mij rust. en zo kon ik de juiste keuze maken van het hulpmiddel
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Toorians, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe elleboogkrukken. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
13 jul 2024
Beter bijhouden dat het aantal bezorg dagen bij de artikelen juist staan, dan schept dat geen verkeerde ideeën.
15 jul 2024
Beste meneer de Vries, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wij proberen dit altijd zo goed mogelijk bij te houden en zo vaak als kan te updaten. Maar helaas gebeurd het ook vaak bij onze fabrikanten dat wij last minute nog een vertraging te horen krijgen. Wij hopen dat u verder wel blij bent met de nieuwe kussens. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
22 jul 2024
Werd op tijd geleverd Had wel gedacht dat voor grote wielen zaten . Maar dat kan eenfoutvan mij zijn
23 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Weitering van Werven, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
1 aug 2024

Stevige wc verhoger

Stevige, degelijke wc verhoger. Goed vast te zetten en verwijderen om schoon te maken. Snelle levering
2 aug 2024
Beste mevrouw/meneer Hovestad, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe toiletverhoger. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
12 jul 2024
Een goede communicatie maar een te hard kussen om comfortabel te voelen. Zeer stevig en vast nochtans.
15 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Loones, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 jul 2024
Snel geleverd en niet te ingewikkeld om in te stellen de klok voor slechtziende slechthoorende
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Vuurens, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl