thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nl

998 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.970 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog. Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was. Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had. Nogmaals wat een service! Dank jullie wel thuiszorgwinkel.

Ik heb mij geërgerd aan de grote doos (36x26x17cm) waarin het doosje (31x12x3cm) met sokken in werd verstuurd. Het doosje met sokken kan 14!!!!! maal in de grote doos. Twee jaar geleden heb ik dezelfde sokken maar dan bij een andere organisatie gekocht. Deze werden bezorgd in een envelop via de brievenbus. In eerste instantie werd de bestelling aan huis aangeboden maar ik was niet thuis. Ik heb 7 km moeten rijden om het bij een GLS pakketpunt op te kunnen halen. Dit was niet nodig geweest als het in een envelop was verstuurd. Waarschijnlijk waren dan de verzendkosten ook lager € 3,70 ipv € 6,95. Door deze manier van versturen hebt u zeker een klant misgelopen. Ik heb die geadviseerd om de sokken niet bij u te bestellen maar bij een andere organisatie.

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

14 feb 2024
Goede uitleg door heel vriendelijke medewerkers.
16 feb 2024
Beste meneer of mevrouw de Klein Bedankt voor de positieve review over onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 nov 2023
De badlift was er meteen de volgende dag. Super!!
17 jun 2024
Vlotjes geregeld. Zeer tevreden over de rollator
18 jun 2024
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel loopplezier toe met uw gloednieuwe rollator! Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
16 apr 2024
Goed advies van telefoniste. Snelle verzending.
18 apr 2024
Beste meneer/mevrouw Groeneveld, Dank u wel voor het geven van een review. Ik zal de complimenten doorgeven aan de collega's van de telefoonafdeling. Wij wensen u nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
30 mrt 2024

Bad lift

snel en in goede staat geleverd van de bad lift
2 apr 2024
Beste meneer van Geenen, Wat fijn om te horen dat de badlift zo snel en in goede staat heeft binnengekregen. Dank u wel voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
25 jun 2024

top

was makkelijk te bestellen en goede afhandeling
28 jun 2024
Beste mevrouw/meneer Landman, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rolstoel. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
16 mrt 2024
Snelle levering, vriendelijke verkoopervaring
18 mrt 2024
Beste meneer/mevrouw Hommes, Heel erg bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn dat de wandelstok snel is binnengekomen. Veel wandelplezier ermee (: Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
22 feb 2024
The communicatie was zeer behulpzaam ga so door
23 feb 2024
Beste meneer/mevrouw Henderson Wat fijn dat u zeer tevreden bent over de communicatie. We zullen proberen zo door te gaan. (; Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
8 dec 2023
Alles ging goed. Prima info en snelle levering.
11 dec 2023
Beste meneer/mevrouw Weesie, Erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
HV
Hans v.
Nieuwerkerk aan den IJssel
9 nov 2023
soepele bestelling, exact bezorgd zoals beloofd
JS
J.L S.
Woudsend
4 jan 2024
Goed advies, snel geleverd en goede kwaliteit.
8 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Schoevers, Erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
AR
Anita R.
Moergestel
10 dec 2023
Makkelijk bestellen, zonder problemen geleverd
11 dec 2023
Beste mevrouw Roozen, Erg bedankt voor uw mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 nov 2023
Prima service goed verpakt en op tijd bezorgd
25 mrt 2024

Wees duidelijk!!

Wat duidelijkheid in de mails doet wonderen.
27 mrt 2024
Beste mevrouw van Hemelrijck, Excuses voor de verwarrende mails. Echter hopen wij wel dat u zeer tevreden met uw stoelleestafel (en wellicht de elleboogkrukken) (; Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
25 jan 2024

Levering

Product werd snel geleverd, dus helemaal blij
26 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Mulder, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u blij bent met het geleverde product! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
15 dec 2023

Prima artikel

Goede verpakking en goede momtagehanleiding j
18 dec 2023
Beste meneer/mevrouw Haak, Erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
JD
3 mei 2024
Vriendelijke mensen en zeer god geholpen
6 mei 2024
Beste meneer/mevrouw de Rijk, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service! Wij willen u bedanken voor het plaatsen van de review en hopen wij u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
31 mrt 2024
lekker makkelijk bestellen en snel geleverd
2 apr 2024
Beste mevrouw van der Meulen, Fijn om te horen dat alles snel is binnengekomen. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
29 dec 2023
Snelle levering, prima gebruiksvriendelijk
8 jan 2024
Beste meneer/mevrouw den Held, Erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
12 dec 2023
Goede en snelle levering, zeer tevreden
13 dec 2023
Beste meneer/mevrouw Lebbink, Erg bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u blij bent met de Gemino 30! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl