thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nl

998 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.970 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog. Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was. Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had. Nogmaals wat een service! Dank jullie wel thuiszorgwinkel.

Ik heb mij geërgerd aan de grote doos (36x26x17cm) waarin het doosje (31x12x3cm) met sokken in werd verstuurd. Het doosje met sokken kan 14!!!!! maal in de grote doos. Twee jaar geleden heb ik dezelfde sokken maar dan bij een andere organisatie gekocht. Deze werden bezorgd in een envelop via de brievenbus. In eerste instantie werd de bestelling aan huis aangeboden maar ik was niet thuis. Ik heb 7 km moeten rijden om het bij een GLS pakketpunt op te kunnen halen. Dit was niet nodig geweest als het in een envelop was verstuurd. Waarschijnlijk waren dan de verzendkosten ook lager € 3,70 ipv € 6,95. Door deze manier van versturen hebt u zeker een klant misgelopen. Ik heb die geadviseerd om de sokken niet bij u te bestellen maar bij een andere organisatie.

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

9 nov 2023
Het pakket op het juiste tijdstip gebracht.
7 jul 2024
Correcte afwerking van bestelde materialen
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer van den Tol, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
14 mei 2024
Goed advies en begeleiding bij de aankoop!
14 mei 2024
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u door onze medewerkers goed bent geholpen. We zullen dit doorgeven want dit delen we uiteraard graag. We hopen u in de toekomst weer goed te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
7 mrt 2024

Aanrader

Snelle levering en product zoals verwacht.
7 mrt 2024
Beste meneer/mevrouw Taal, Fijn om te lezen dat de douchekruk voldoet aan uw verwachtingen. Bedankt voor de positieve recensie! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 nov 2023
Prettige communicatie en snelle bezorging!
3 apr 2024
Snel en goed geleverd. Goede communicatie
5 apr 2024
Beste meneer/mevrouw Bugter, Fijn dat u tevreden bent over onze service. Ik zal de complimenten doorgeven. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
2 apr 2024
Snelle levering, schoenen als omschreven.
5 apr 2024
Beste meneer van Vugt, Heel erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw nieuwe schoenen. Bedankt voor de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
23 mrt 2024
Duidelijke communicatie en goede levering
27 mrt 2024
Beste mevrouw Mols, Heel erg fijn om te zien dat u tevreden bent. Bedankt voor de 5 sterren en veel plezier met de rolstoel! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
EK
E. K.
Colmschate
8 mrt 2024
Prijs (goedkoopste) en leveringssnelheid.
11 mrt 2024
Beste meneer/mevrouw Klaassen, Enorm bedankt voor de positieve review! Goed om te zien dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 mrt 2024
goed op tijd geleverd en snel gemonteerd.
6 mrt 2024
Beste meneer/mevrouw de Ruiter, Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat u tevreden met uw rollator. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
10 jan 2024
Zeer deskundige en vriendelijke service!!
11 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Kelders, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
1 jan 2024
Goed product ,snelle levering goede prijs
8 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Ufkes, Erg bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
27 nov 2023
Bestellingen goed verzorgd en afgeleverd.
3 apr 2024
snelle bezorging. Product prima in orde.
5 apr 2024
Beste mevrouw Reijnen, Goed om te horen dat u tevreden bent. Dank u wel voor de positieve recensie. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
26 feb 2024
Levering volgens afspraak, top geregeld
27 feb 2024
Beste meneer/mevrouw Frauwenfelder, Enorm fijn om te lezen dat u erg tevreden bent met onze service. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
26 jan 2024
bestelling op tijd en correct uitgevoerd
29 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Dijkman, Erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
18 dec 2023
Mooi product . En heel snelle levering .
19 dec 2023
Beste mevrouw Grimbergen, Bedankt voor uw positieve review en foto van de MultiMotion M1! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
3 jul 2024

De snelle levering

Mooi model rollator en een mooie kleur.
8 jul 2024
Beste mevrouw Verzandvoort, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
5 mei 2024
Alles netjes zoals afgesproken geleverd
6 mei 2024
Beste mevrouw Biemans, Fijn dat u alles zo snel binnen heeft gekregen. Hopelijk bent u erg tevreden met uw gloednieuwe rolstoel! Dank u wel voor de review. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
1 mei 2024
snelle levering van speciale pleisters
2 mei 2024
Beste meneer/mevrouw Berghs, Heel erg bedankt voor de positeve beoordeling. We zien u graag nog een keer terug Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl