27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog.
Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was.
Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had.
Nogmaals wat een service!
Dank jullie wel thuiszorgwinkel.
Artikel was alleen te leveren met 2 a 3 weken wachttijd Is niet op de verkoopsite kenbaar gemaakt. 4 dagen na de bestelling en betaling krijg je een mailtje met dank voor Uw begrip. Begrijp ik helmaal dus niet.
Heb gewoon het artikel met spoed nodig. Als dit direct kenbaar wordt gemaakt , koop ik het artikel via internet ergens anders of rij naar een zorgwinkel.
De rolator ziet heel mooi en goed uit lekker breed en was kantklaar alleen moest je je eigen maat in stellen wat je beter kan doen is dat de bezorging zo als het staat was niet zo ik heb op een donderdag besteld in de middag en je kon kiezen wanneer het bezorgd zou worden heb gekozen voor zaterdag omdat ik thuis zou zijn anders kon het ook vrijdag dus krijg ik mailtje dat het vrijdag wordt bezorgd en dan ik kreeg ik weer later dat het helaas kan het niet vrij dag en ook niet zaterdag dat het maandag wordt bezorgd dus dat kan mogelijk beterder geregeld worden
Beste mevrouw/meneer,
Wij snappen dat dit heel vervelend is. Helaas kunnen wij hier niks aan doen want dit ligt aan de pakketbezorger. Wij gaan dit wel mee geven aan GLS dat dit niet heel handig is gegaan. Onze excuses hiervoor.
4 okt 2024
Het bestellen ging heel gemakkelijk. Duidelijke bevestiging van bestelling en levertijd. Fijn dat er gekozen kon worden om de bestelling op een ander adres te laten afleveren.
Wat ik minder vond: ik deed een bestelling voor een patiënt van onze praktijk omdat ze dat zelf te ingewikkeld vond. Na het plaatsen van de bestelling moest ik meteen afrekenen, in dit geval het geld voorschieten. Het zou fijn zijn als er ook een mogelijkheid is om de factuur naar het afleveradres te sturen.
4 okt 2024
Beste mevrouw Winkel,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft. Het is bij ons zeker mogelijk om op een later tijd stip te betalen u had dan alleen bij betaalmethode moeten kiezen voor een directe bankoverschrijving u krijgt dan een mail van ons met de gegevens om het over te maken. Mocht u dus in het vervolg nog een bestelling plaatsten klik dan op directe bankoverschrijving.
Aankoop rollator Topro Olympos
Email contact vooraf over de aankoop, stel een vraag laat in de middag, volgende ochtend zie ik al een antwoord, waar ik ook iets aan heb.
Aankoop zelf: enorme voorraad aan producten. Mijn aankoop was ook zeer concurrerend geprijsd!
Bestelling werd de dag na het bestellen bezorgt.
Beste mevrouw/meneer van de Bovenkamp,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator en onze goede service. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien.
12 uur geleden
Goede telefonische hulp gehad. Bestelling ging vlot.
Helaas, de opstahulp werkte niet voor mijn schoonmoeder.
Terug gebracht naar de winkel in Rosmalen.
Weer keurig geholpen met tips.
Ook het terug betalen was snel afgehandeld.
Alle lof aan het personeel.
Eerste deel van bestelling
Het nabestellen van andere produkten duurde even
Maar ik begrijp dat dit ook met fabrikant te maken kan hebben
Na navraag via mail werd mij wel duidelijk verteld dat produkt onderweg was
Beste mevrouw/meneer,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe producten. Ook fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze goede service.
Team Thuiszorgwinkel.nl
Ben tevreden met het bestelde product
Alleen de aflevering was minder met veranderingen van aflevering heb een hele zitten wachten terwijl ik het product begin in de middag afgeleverd zou worden
Beste mevrouw/meneer,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Wel is het vervelend dat de tijden zijn verandert bij de pakketbezorger. Helaas kunnen wij hier niks aan doen want dit verloopt via de GlS we gaan dit wel meegeven aan GLS dat ze hier op willen letten.
12 okt 2024
Bestellingen snel geleverd.
Het was even puzzelen om de rollator in elkaar te zetten nu zeer tevreden met de rollator.
Ben vriendelijk gebeld dat een bestelde product voorlopig niet leverbaar is.
Beste mevrouw/meneer Duhen,
Rolstoel
Ik had de maat van de rolstoel niet goed ingevuld, maar na een telefoontje is dat direct goed geregeld. Snelle levering.
De rolstoel is ook precies wat we wilde, niet te ingewikkeld.
Beste mevrouw/meneer,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Wat fijn om te horen dat het allemaal voor verzending nog omgezet kon worden. Ik wens u veel veilige kilometers met de rolstoel.
Als wij nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dat graag.
14 okt 2024
goed geholpen in de winkel. Helaas bleek product uiteindelijk niet leverbaar binnen een redelijke termijn en de volgende dag was het geld al teruggestort op de rekening.
Beste mevrouw den Dekker,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze goede service.
Team Thuiszorgwinkel.nl
Deskundige medewerksters die je een goed advies geven en tevens een snelle levering zodat mijn echtgenote weer van de natuur kan gaan genieten met haar rollator.
Beste mevrouw/meneer Derks,
Team Thuiszorgwinkel.nl
Het bestellen ging heel goed en vriendelijk. Werd op de hoogte gehouden dat het wat later bezorgd werd en toen kwam het op de afgesproken tijd, keurig verpakt.
Beste mevrouw van Zuijlen,
Team Thuiszorgwinkel.nl
Snelle begripvolle afhandeling per telefoon door medewerkers.
Snelle retourbetaling van ons artikel omdat we dit helaas niet konden gebruiken. Erg tevreden.!!
5 okt 2024
Goede leverancier
Artikel is goed verpakt, levert keurig op tijd en artikel voldoet volledig aan beschrijving en verwachting. Kortom: een goede en betrouwbare leverancier.
7 okt 2024
Beste mevrouw/meneer Lubbers-Burema,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe aantrekhulp.
17 okt 2024
De website was overzichtelijk met een goede beschrijving van de producten. Het bestelproces was eenvoudig en er werd vlot geleverd en keurig verpakt.
Beste mevrouw/meneer,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe weegschaal.
Team Thuiszorgwinkel.nl
Product goed, maar slecht verpakt. Veel te grote doos die helemaal stuk was. Ik heb het product in onderdelen meegenomen bij ophalen in afhaalpunt.
Beste mevrouw/meneer,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product.
Maar wat vervelend om te horen dat het in een te grote doos was verpakt. Wij gaan dit doorgeven aan ons inpak team.
Team Thuiszorgwinkel.nl
We worden altijd heel vriendelijk ontvangen.
Uitgebreide uitleg bij de producten en ging drang om iets te kopen (wat we overigens) wel deden.
Beste mevrouw/meneer Kottier,
16 okt 2024
Prima
I.v.m. knieoperatie 2 WC-verhogers en een dekenboog geleend:
Prima kwaliteit; vlot geleverd (thuisbezorgd) en na gebruik weer opgehaald.
Dank.
15 okt 2024
Zonder “gedoe” een bestelling kunnen plaatsen! Overzichtelijke website.
Wel jammer dat het een dag later, dan afgesproken, werd bezorgd…
Beste mevrouw/meneer Tempels,
Helaas kunnen wij ook niet met 100% zekerheid zeggen dat de pakket bezorgers ook de volgende dag leveren helaas gebeurd het ooit een dag later.
Team Thuiszorgwinkel.nl
Wij hebben een mobiele telefoon gekocht voor mijn moeder. Het is een zeer duidelijke telefoon en een prima prijs. Snelle levering.
Beste mevrouw/meneer,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe telefoon.
12 okt 2024
Hoog laag bed besteld en binnen een week afgeleverd en geïnstalleerd.
Was 400 euro goedkoper dan bij een andere leverancier
Beste mevrouw/meneer Meppelder,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe hoog/laag bed.
Goed om te horen dat onze prijzen ook lager zijn wij proberen namelijk altijd de laagste prijs te hanteren.