27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog.
Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was.
Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had.
Nogmaals wat een service!
Dank jullie wel thuiszorgwinkel.
Artikel was alleen te leveren met 2 a 3 weken wachttijd Is niet op de verkoopsite kenbaar gemaakt. 4 dagen na de bestelling en betaling krijg je een mailtje met dank voor Uw begrip. Begrijp ik helmaal dus niet.
Heb gewoon het artikel met spoed nodig. Als dit direct kenbaar wordt gemaakt , koop ik het artikel via internet ergens anders of rij naar een zorgwinkel.
Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl
28 sep 2024
Artikel niet verkrijgbaar
Zou fijn zijn om op website te vermelden als artikel tijdelijk niet verkrijgbaar is. Nu al weken op aan het wachten en wordt steeds uitgesteld.
30 sep 2024
Beste mevrouw/meneer,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wij proberen dit altijd op onze website zo up to date te houden maar wij hebben duizenden producten dus kunnen helaas niet alles precies weten als sommige producten even niet besteld zijn. Wij kunnen hier als bedrijf ook niks aan doen en zijn afhankelijk van de fabrikant.
20 sep 2024
23 sep 2024
Beste mevrouw/meneer,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe producten.
Team Thuiszorgwinkel.nl
Makkelijk om te bestellen; ik had alleen niet gelezen dat de blauwe variant pas 1 a 2 weken later geleverd zou worden. Werd direct na bestelling gebeld of ik dat had gelezen en daar op wilde wachten of liever de grijze wilde ontvangen. Uiteindelijk voor de grijze gekozen. Werd snel geleverd; ik ben alleen geen fan van GLS. Zij leveren niet op zaterdag en kreeg vanuit GLS pas heel laat (5 minuten voor levering) de mail met details en was toen dus niet thuis.. gelukkig is de rollator een dag later alsnog bezorgd. Zat netjes verpakt, makkelijk in elkaar te zetten; m’n vader is er erg blij mee! En vooral met de prijs hahaha
Beste mevrouw Broekman,
Erg bedankt voor uw positieve en uitgebreide review, fijn om te lezen dat uw vader tevreden is met de rollator 286 Indigo!
6 aug 2024
Goed adres voor hulpmiddelen! Warm welkom, veel kennis in huis en goede service.
We zijn de eerste keer zonder afspraak warm welkom ontvangen en zijn goed geholpen. Ik heb uiteindelijk de Zoof Urban uitgekozen, maar hier zat bij de eerste oplevering een productie fout in. Meteen werd er in de telefoon gekropen om zsm een nieuwe te bestellen. Deze hebben wij afgelopen donderdag opgehaald. En als bedankje krijg je dan ook nog iets lekkers mee. Echt een aanrader als je op zoek bent naar hulpmiddelen.
7 aug 2024
Beste meneer/mevrouw Lankreijer,
Bedankt voor uw positieve en uitgebreide review. We zijn erg blij om te lezen dat u tevreden was met de Zoof Urban rolstoel.
6 aug 2024
Vriendelijkheid en behulpzaamheid.
Ben in de winkel geweest, maar dacht dat het een verkoop-winkel was.
Er is voor mij een brache besteld en later, toen deze na levering te groot bleek, direct een nieuwe besteld!
7 aug 2024
Beste mevrouw Tolboom,
Dank u wel voor het schrijven van een review! Fijn om te lezen dat u uiteindelijk de juiste brace hebt gekregen in de correcte maat!
21 aug 2024
Prettige telefonische informatie,bestelling keurig op tijd afgeleverd. Goed verpakt. Ik zou niet weten wat er verbeterd zou moeten. Ga zo door.
22 aug 2024
Beste meneer/mevrouw van Dongen,
Bedankt voor uw positieve review!
Super goede opvolging!
Er zijn wat complicaties geweest buiten hun wil om maar ze hebben het dossier goed opgevolgd en ook een zeer correcte afhandeling gegeven.
Beste mevrouw Maertens,
Dank u wel voor het schrijven van een review! Fijn dat ondanks de complicaties uw bestelling ervaring toch goed was.
bestelling waterketel
Heb een ergonomische waterketel besteld. Werd aan de telefoon goed geholpen en later de bestelling netjes en snel afgehandeld
Beste mevrouw van Ufford,
Dank u wel voor het schrijven van een review. Fijn om te lezen dat u blij bent met de waterkoker Uccello!
Team Thuiszorgwinkel.nl
Prima bedrijf/ levering gaat erg goed, als er vertraging is met de levering krijg je op tijd een mail hierover.
23 aug 2024
Beste meneer Ebben,
Dank u wel voor het schrijven van een positieve review!
19 aug 2024
Snel reactie via de mail.
Erg vriendelijk.
Na retour zenden ook snel alles afgehandeld.
Beste meneer/mevrouw van den Breevaart,
Bedankt voor uw positieve review.
9 aug 2024
Zeer goed product stabiel
Alleen jammer dat het zitvlak iets te klein is
Beste meneer/mevrouw van Brienen,
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
9 aug 2024
Goede voorlichting en uitleg, medewerkster had alle tijd voor mij.
Beste meneer/mevrouw Bunnik,
Dank u wel voor het schrijven van een review. We zijn erg blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service!
16 aug 2024
Lieve en meedenkende dames, goed advies en hulp. Ga zo door.
Beste meneer/mevrouw Pater
Bedankt voor uw positieve review!
Team Thuiszorgwinkel
26 aug 2024
Ik heb geen opmerkingen; ben zeer tevreden met de Lett900.
27 aug 2024
Beste meneer/mevrouw van Persie,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Lett900!
25 aug 2024
Prima advies,snelle correcte levering. Goed product
26 aug 2024
Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve beoordeling!