thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nl

990 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.960 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog. Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was. Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had. Nogmaals wat een service! Dank jullie wel thuiszorgwinkel.

4 apr 2024
Artikel was alleen te leveren met 2 a 3 weken wachttijd Is niet op de verkoopsite kenbaar gemaakt. 4 dagen na de bestelling en betaling krijg je een mailtje met dank voor Uw begrip. Begrijp ik helmaal dus niet. Heb gewoon het artikel met spoed nodig. Als dit direct kenbaar wordt gemaakt , koop ik het artikel via internet ergens anders of rij naar een zorgwinkel.

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

24 jul 2024
'Keurig Verzonden, snel, goede kwaliteit en keurig gefactureerd
26 jul 2024
Beste meneer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van een review, erg fijn om te lezen dat u blij bent met u bestelde product! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
12 jul 2024

zeer klantvriendelijk

snelle en goede klantvriendelijke afhandeling van mijn verzoek
15 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Vonk, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de klant vriendelijkheid van onze service. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
18 jul 2024
het was helemaal perfect. ook de bezorging,het installeren.
22 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Brussel, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuw bed en nachtkastje. Wij zullen het doorgeven aan onze bezorgers dat vinden ze fijn om te horen dat het goed was gegaan! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
30 jul 2024

Bezorgadres gewijzigd

Het bezorgadres kon ik gelukkig nog wijzigen na de aankoop.
1 aug 2024
Beste mevrouw/meneer Stevens, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn dat we uw adres nog konden wijzigen. Ook fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
22 jul 2024
Goede verzorging , en op de afgesproken tijd afgeleverd
23 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Buitenhuis, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe douchezitje. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
7 jul 2024
Correcte afwerking van bestelde materialen
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer van den Tol, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
19 jul 2024
Bestelling ging vlot, snelle verzending!
22 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Janssen, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
23 jul 2024
bestelling en levering soepel verlopen
26 jul 2024
Beste meneer Rooijakkers, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Erg fijn om te horen dat u tevreden bent met hoe de bestelling en het leverproces is verlopen! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
RO
Rob O.
Stadskanaal
19 jul 2024
Duidelijke foto’s en correct geleverd.
22 jul 2024
Beste meneer Oving, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe handgrepen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
22 jul 2024
Het wordt snel en op tijd afgeleverd
22 jul 2024
Beste meneer Linderman, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze goede service en uw gloednieuwe producten. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
29 jul 2024
Gekocht en was weer weg. Even binnen
30 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Saldan, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
25 jul 2024
Zeer snelle levering, bedankt!
26 jul 2024
Beste meneer/mevrouw Pieters, Dank u wel voor het schrijven van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de levering van het product! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
19 jul 2024
Snelle levering, goed verpakt.
22 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Overwijk, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
17 jul 2024
Bestelling is goed aangekomen.
18 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Spruyt, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe aan/uittrekhulp. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
17 jul 2024
Heel vriendelijk en medelevend
18 jul 2024
Beste mevrouw/meneer van den Ouweland, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe douchezitje. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
RM
Ria M.
Heerewaarden
14 jul 2024
De correcte wijze van omgang
15 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Kruf, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze goede service. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
Nette afwikkeling van zaken
15 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Steffens, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent onze goede service. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
EA
Ellie A.
Nieuw Vennep
20 jul 2024
makkelijk te instaleren
22 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Adriaanse, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe toiletverhoger. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
VS
21 jul 2024
Niets alles was goed
22 jul 2024
Beste mevrouw Scholtes, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe producten. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl

Prima winkel

Geen verbeterpunten
15 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Hazenberg, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl