27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog.
Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was.
Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had.
Nogmaals wat een service!
Dank jullie wel thuiszorgwinkel.
Ik heb mij geërgerd aan de grote doos (36x26x17cm) waarin het doosje (31x12x3cm) met sokken in werd verstuurd. Het doosje met sokken kan 14!!!!! maal in de grote doos. Twee jaar geleden heb ik dezelfde sokken maar dan bij een andere organisatie gekocht. Deze werden bezorgd in een envelop via de brievenbus. In eerste instantie werd de bestelling aan huis aangeboden maar ik was niet thuis. Ik heb 7 km moeten rijden om het bij een GLS pakketpunt op te kunnen halen. Dit was niet nodig geweest als het in een envelop was verstuurd. Waarschijnlijk waren dan de verzendkosten ook lager € 3,70 ipv € 6,95.
Door deze manier van versturen hebt u zeker een klant misgelopen. Ik heb die geadviseerd om de sokken niet bij u te bestellen maar bij een andere organisatie.
Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl
19 apr 2024
Ik had de kruk dora besteld maar paste niet in de douche zonder problemen kunnen omruilen voor een andere Douchekruk
22 apr 2024
Beste meneer/mevrouw Schouten,
Wat fijn om te lezen dat het douchekrukje Vitility wel goed past. Hopelijk bent u er erg blij mee. Wij bedanken u in ieder geval voor het plaatsen van een review.
6 jan 2024
Duidelijk eerlijk en betrouwbaar
Na bestellen werd er duidelijk gemaild over de verwachte levertijd, die ook klopte.
Product op voorraad, ook erg fijn
Beste mevrouw Jacobs,
Bedankt voor uw positieve review!
6 jul 2024
De rust en de menselijke maat van de medewerking gaf mij rust. en zo kon ik de juiste keuze maken van het hulpmiddel
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Toorians,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe elleboogkrukken.
18 apr 2024
De uitleg en het demonstratie vh bad.
We zijn er hartstikke blij mee, mijn man kan met 1 gerust hart in en uit bad.
19 apr 2024
Beste meneer/mevrouw Sens,
Fijn om te horen dat uw man nu weer met een gerust hart in en uit bad kan. Ook goed om te lezen dat u tevreden bent met de uitleg en demonstratie van het bad. Dank u wel voor de positieve review.
Team Thuiszorgwinkel.nl
Na telefonisch contact bleek de schoenmaat toch voorradig en werd snel op de website gezet ! Heel prettig contact
18 jun 2024
Beste meneer van Middendorp,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met de nieuwe schoenen!
Een fijne dag toegewenst.
Goede ervaring
Bestelling werd snel geleverd en tevens waren hun de goedkoopste online. Ik ben erg blij met mijn funky rollator.
9 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Baidour,
Bedankt voor uw positieve review over de Saturn rollator!
6 mei 2024
Ik belde op voor licht gewicht onderarm krukken met anatomische handvat en dezelfde dag kon ik krukken halen.
7 mei 2024
Beste meneer/mevrouw van der Wal,
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze service.
15 jan 2024
De allervriendelijkste webwinkel…
Dit is de allervriendelijkste webwinkel die ik ken. Zo lief en persoonlijk! En ze denken altijd met je mee.
16 jan 2024
Beste mevrouw Zanen,
Erg bedankt voor uw positieve en uitgebreide review!
14 jun 2024
Keurig geholpen.Zou het niet weten wat te veranderen.Aan een simpele wandelstok is weinig te adviseren.
17 jun 2024
Beste mevrouw van Rooij,
Dank u wel voor de positieve recensie. Wat fijn dat alles naar verwachting is! Wij zien u graag nog een keer terug komen.
Een fijne dag toegewenst.
8 jan 2024
Alles liep perfect inclusief berichtgeving "Duitse leverancier met kerstverlof " plus levering nadien.
9 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Ek,
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
4 jun 2024
Prima service en horloge besteld voor mijn slechtziende vader en al ingesteld geleverd! Waarvoor dank
4 jun 2024
Beste meneer/mevrouw Verhulst,
Bedankt voor de positieve beoordeling, Wij hopen dat uw vader er enorm blij mee is. Wij wensen jullie veel plezier toe met de gloednieuwe horloge!
Team Thuiszorgwinkel.nl
Snel geleverd. Eenvoudig in elkaar te zetten. Enig nadeel: de handvatten ruiken niet bepaald lekker.
16 mei 2024
Beste meneer Zaan,
Wat fijn dat u uw pakket snel heeft ontvangen. Wij zullen uw opmerkingen over de geur van de handvatten terugkoppelen aan de fabrikant want wellicht is daar nog iets aan te passen.
Mocht u nog vragen hebben mag u ook altijd contact met ons opnemen.
2 jan 2024
Toen ik zelf een verkeerde bestelling deed mocht ik hem zonder kosten omruilen. Dat is echt service
Beste mevrouw Steeman,
Erg bedankt voor uw positieve review! Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden over ons bent!
29 nov 2023
Snel telefoontje dat de rugzak een week.later leverbaar was. Die ontving ik inderdaad een week later
10 dec 2023
Goede adviezen, er was een grote keus [heel belangrijk], en we konden de rollator gelijk meenemen.
11 dec 2023
Beste meneer/mevrouw van der Vinne,
Erg bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn dat u tevreden bent met de service in onze showroom!
26 jan 2024
Top
Prettige website om van te bestellen, was ook snel bezorgd. Prima service, niks op aan te merken.
29 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Jarzabek,
Erg bedankt voor uw positieve recensie!
20 nov 2023
Prima!
Bestelling is vlot gegaan en goed binnen gekomen. Artikel paste goed en is van goede kwaliteit.
8 mei 2024
Zeer tevreden over de rollater.
Hij is goedkoop en rijd buiten heel prettig.
Hoog verstelbaar.
14 mei 2024
Beste mevrouw Verbeek,
Bedankt voor uw bestelling en uw positieve recensie. We hopen dat u nog vele veilige meters kan maken met uw nieuwe aankoop.
6 jul 2024
Snel geleverd en niet te ingewikkeld om in te stellen de klok voor slechtziende slechthoorende
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Vuurens,
Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product.
10 mei 2024
Goed klantencontact.
Duidelijk aangegeven wanneer verzending plaats vond.
Goede aflevering.
14 mei 2024
Beste meneer/mevrouw Boomgaard,
Bedankt voor uw positieve feedback. We streven naar een hoog service niveau dus het is altijd fijn te horen als dit ook zo ervaren wordt.
Een fijne dag gewenst.