thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nl

998 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.970 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog. Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was. Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had. Nogmaals wat een service! Dank jullie wel thuiszorgwinkel.

Ik heb mij geërgerd aan de grote doos (36x26x17cm) waarin het doosje (31x12x3cm) met sokken in werd verstuurd. Het doosje met sokken kan 14!!!!! maal in de grote doos. Twee jaar geleden heb ik dezelfde sokken maar dan bij een andere organisatie gekocht. Deze werden bezorgd in een envelop via de brievenbus. In eerste instantie werd de bestelling aan huis aangeboden maar ik was niet thuis. Ik heb 7 km moeten rijden om het bij een GLS pakketpunt op te kunnen halen. Dit was niet nodig geweest als het in een envelop was verstuurd. Waarschijnlijk waren dan de verzendkosten ook lager € 3,70 ipv € 6,95. Door deze manier van versturen hebt u zeker een klant misgelopen. Ik heb die geadviseerd om de sokken niet bij u te bestellen maar bij een andere organisatie.

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

8 mrt 2024
Van te voren advies via telefoon gevraagd. Ben keurig geholpen, dame nam er alle tijd voor!
11 mrt 2024
Beste meneer/mevrouw Woudenberg, Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door ons personeel. Veel plezier met de verbandschoen en bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
16 feb 2024
Product voldeed helemaal aan de omschrijving en erg makkelijk te plaatsen. Snelle levertijd
19 feb 2024
Beste meneer of mevrouw Stroopman Fijn om te horen dat het product zoals verwacht is. Erg bedankt voor de goede review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
29 dec 2023
Horloge beviel me goed. Gebruiksaanwijzing had voor mij iets uitvoeriger gekund. Itta Touw
8 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Touw-Schuuter, Erg bedankt voor uw positieve review over het Nederlandssprekend horloge prime! Waarover had u graag meer informatie gewenst? Dan kunnen wij in de toekomst kijken of we dit kunnen aanpassen! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
IB
Ingrid B.
Blankenberge
3 jul 2024
Vlugge levering , gemakkelijk te monteren. Stevig stoeltje met gemakkelijk te hanteren.
8 jul 2024
Beste mevrouw Bastiaans, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
16 mei 2024

Goed contact

Ik had mail contact met de zorg winkel.Dat is goed gegaan. Snelle reacties.Heel fijn .
21 mei 2024
Beste mevrouw Hamaker, Heel erg fijn om te lezen dat u u tevreden bent met onze service. Wij hopen u graag nog een keer terug te zien en willen u bedanken voor het plaatsen van een review. Veel plezier met de interactieve puppy! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
15 feb 2024

Zeer correcte webshop

Snelle verzending. Indien verlate verzending word je in gelicht. Zeer correcte ervaring
16 feb 2024
Beste meneer Calis, Enorm bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
20 dec 2023
Het complete plaatje, van online opzoeken tot en met de leverering van de bestelling
AK
Armanda K.
Nieuw-Beijerland
2 apr 2024
Makkelijk te bestellen, er staan bij producten duidelijke uitleg en snelle levering.
5 apr 2024
Beste mevrouw Koetsveld, Heel goed om te horen dat u gemakkelijk bij ons heeft kunnen bestellen. Ook erg fijn dat u de mitella-band snel binnen heeft gekregen. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
30 nov 2023
De complete bestelling en hoe alles behandeld werd. Prima geregeld volgens afspraak.
4 mei 2024
Het hoofdkussen schijnt uitstekend te bevallen. Was dus niet voor mij persoonlijk.
6 mei 2024
Beste meneer/mevrouw Breunesse- van der Kolk, Wat fijn om te horen dat de aanbrenghulp aan de verwachtingen voldoet. Bedankt voor het plaatsen van een review! Wij wensen u nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
15 mrt 2024
Zijn erg vriendelijk maar het is wel zoeken welke thuiswinkel wat op voorrad heeft
18 mrt 2024
Beste meneer/mevrouw Wielick Fijn om te horen dat u ons personeel vriendelijk hebt ervaren. Ik zal de complimenten doorgeven in het team. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
11 apr 2024
Het product en de service is prima. Bezorging van DHL/GLS is altijd een minpunt.
12 apr 2024
Beste meneer/mevrouw Veenenbos, Heel erg fijn om te horen dat uw tevreden bent over zowel het product als de service. Bedankt voor de positieve review. Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
11 apr 2024
Werd op de afgesproken tijd afgeleverd en het product voldeed aan de verwachting
12 apr 2024
Beste meneer Molag, Wat fijn om te horen dat het product voldeed aan uw verwachtingen. Bedankt voor uw positieve review! Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
27 mrt 2024
Mijn bestelling kon nog niet geleverd worden. Hierover ben ik goed geïnformeerd.
28 mrt 2024
Beste meneer/mevrouw Wiessenberg, Bedankt voor de positieve recensie. We zullen uw product z.s.m. naar u toe sturen zodra dat mogelijk is. Veel plezier alvast met de bekkenbodemtrainer! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 okt 2024
Zending was keurig op tijd. Goed product makkelijk op te bouwen. Fijn product.
7 okt 2024
Beste mevrouw/meneer Stelk, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe toiletverhoger. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
2 jan 2024

Top service

Vriendelijke hulp in chat - goede uitleg - snelle levering ondanks feestdagen
8 jan 2024
Beste meneer/mevrouw Mulders, Erg bedankt voor uw positieve beoordeling over ons! Leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
6 mei 2024
Snelle levering en vriendelijke koerier die het pakket binnen wilde zetten.
7 mei 2024
Beste meneer/mevrouw Petrus, Heel erg bedankt voor de bestelling en de positieve review! Veel plezier met uw gloednieuwe rollator! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
9 mei 2024
De bestelling is heel snel geleverd en de communicatie daarover was prima.
14 mei 2024
Beste meneer Grootens, Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat alles goed en snel is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
11 mrt 2024
Het contact via de telefoon met goede tips. En daarna de snelle bezorging
12 mrt 2024
Beste mevrouw Abrahamse, Dank u wel voor de goede review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
12 jan 2024
Heel correcte snelle afhandeling denkt mee en handelt ook retouren goed af
15 jan 2024
Beste meneer Beunk, Erg bedankt voor uw positieve review! Fijn dat we de retour goed hebben kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl