thuiszorgwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

thuiszorgwinkel.nl

985 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.954 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik heb deze winkel als zeer goed beoordeeld want service en klantvriendelijkheid scoren wat mij betreft heel hoog. Ik had een rolstoel besteld die anderhalve week later nog niet bezorgd was. Na een telefoontje naar de thuiszorgwinkel werd dit meteen opgelost en er werd per direct een nieuwe rolstoel opgestuurd die ik de dag erna al thuis had. Nogmaals wat een service! Dank jullie wel thuiszorgwinkel.

4 apr 2024
Artikel was alleen te leveren met 2 a 3 weken wachttijd Is niet op de verkoopsite kenbaar gemaakt. 4 dagen na de bestelling en betaling krijg je een mailtje met dank voor Uw begrip. Begrijp ik helmaal dus niet. Heb gewoon het artikel met spoed nodig. Als dit direct kenbaar wordt gemaakt , koop ik het artikel via internet ergens anders of rij naar een zorgwinkel.

Beoordelingen voor thuiszorgwinkel.nl

17 mei 2024
prettig en snel
21 mei 2024
Beste meneer/mevrouw Westerveld, Wij hopen u graag nog een keer terug te zien en willen u bedanken voor het plaatsen van een review. Heel erg fijn om te lezen dat u u tevreden bent met onze service. Veel plezier met uw nieuwe douchezitje! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
11 mei 2024
snelle levering
14 mei 2024
Beste meneer/mevrouw Zanders, Bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat u uw bestelling zo snel in huis had. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
13 apr 2024
Snelle service
15 apr 2024
Beste meneer/mevrouw Bos, Wat fijn dat u tevreden bent over de service. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
CD
C D.
Gouda
7 feb 2024
4 apr 2024
Goed geholpen.
5 apr 2024
Beste meneer/ mevrouw DIngen, Fijn om te horen dat u goed geholpen bent. Hopelijk bent u tevreden met uw product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
7 nov 2023
snel afgewerkt
25 apr 2024
Snel in huis.
26 apr 2024
Beste mevrouw Rensen, Dank u wel voor de beoordeling! Erg fijn dat de handybar zo snel is aangekomen. (: Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
26 feb 2024
Snel bezorgd
27 feb 2024
Beste mevrouw Van der Bol Goed om te horen dat de producten snel zijn binnengekomen. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
21 dec 2023
n.vt.
22 dec 2023
Beste meneer/mevrouw van de Klooster, Bedankt voor uw positieve recensie! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
24 feb 2024
Nvt
27 feb 2024
Beste meneer Engelander, Bedankt voor de 4 sterren. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
28 nov 2023
Nvt
1 jul 2024
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Smit, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
30 jun 2024
8 jul 2024
Beste mevrouw/meneer Lefrandt, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
26 jun 2024
28 jun 2024
Beste mevrouw/meneer Jacobs, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
25 jun 2024
28 jun 2024
Beste meneer Snel, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe handschoenen. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
28 jun 2024
Beste mevrouw/meneer Specht, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
22 jun 2024
24 jun 2024
Beste meneer Dries, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden met uw gloednieuwe wandelstok. Wij wensen u veel loopplezier met de wandelstok en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
21 jun 2024
24 jun 2024
Beste meneer/mevrouw Luijt, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden met uw gloednieuwe rollator. Wij wensen u veel loopplezier met de rollator en hopen u graag nog een keer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
18 jun 2024
18 jun 2024
Beste mevrouw Funk, Dank u wel voor het plaatsen van een review. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl
13 jun 2024
14 jun 2024
Beste meneer van der Heijden, Dank u wel voor de positieve beoordeling. Hopelijk is alles naar verwachting! Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Thuiszorgwinkel.nl