Lucardi Juwelier Assen- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Assen

233 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden480 beoordelingen in totaal

15 sep 2024
Ik ben blijkbaar allergisch voor een (ver) zilver(de) kettingen, dus ik heb informatie gevraagd en de deskundige medewerkster raadde me staal aan. Ik wilde graag een mooie dunne ketting (zoals ik had en waar ik mijn bestaande hangers aan kon hangen) ik werd goed en duidelijke geadviseerd. De ketting die ik heb gekocht is eenvoudig en niet te opvallend, maar dat is ook precies wat ik wilde. Hopelijk krijg ik hier geen uitslag van!

6 jan 2024
Ik werd niet erg vriendelijk geholpen. Iets wat erg verkleurd was ( verzilverd) in de vitrine, dus al heeeel lang had gestaan kreeg en poetsdoekje en daar zou ik het mee moeten doen. Nee dus. Nieuwe laten bestellen. Ik had mijn kaart niet bij me, dus kon ze de nummers niet gebruiken. Klantenkaart staat bij veel winkels in de computer, hier dus niet. Minpuntje. Vond mijn aankoop( kinderkopje) best prijzig vergeleken met verschillende sites. En nu komt het. 9,95 voor 3 letters graveren. Bij meeste juweliers is dit gratis. Kost me dus 20 euro voor 2 x graveren. Ik kom dus zeker niet weer bij Lucardi. Sorry.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Assen

TK
5 okt 2024
Ze nam ruim de tijd voor ons om te kijken welk lettertype mooi zou zijn, ze vertelde dat puntjes nooit echt gedaan werden tussen letters wij wouden dat toch en vonden het erg mooi geworden! Snelle service ook binnen een half uur klaar!
Lieve jonge man die ons goed hielp met passen en uitzoeken. Heel correct en verzorgd. Hij maakte het een leuke shop ervaring.
3 okt 2024
Gaatjes geprikt bij dochtertje van 5 jaar oud. Stelde haar fijn op gemak en legde goed uit. Goed geholpen!
11 uur geleden
We werden heel vriendelijk geholpen.de mw.deed het super dus hoeft geen verbetering .
FE
ik werd vriendelijk geholpen. ik wist wat ik wilde , en dat was aanwezig.
15 okt 2024
Fijne service, vriendelijkheid, de hulp bij het kiezen en mooi inpakken.
8 okt 2024

Dat ik sinds kort member ben,en vandaag dus 25%korting kreegag…

Dat ik sinds kort member ben,en vandaag dus 25% extra korting kreeg
18 okt 2024
Zeer behulpzame en bekwame winkel medewerker, zeer goed geholpen!
17 okt 2024
erg fijn geholpen,veel keuze en overzichtelijke winkel.
Vriendelijke, behulpzame en deskundige bediening.
Klantgericht en klantvriendelijk personeel
2 okt 2024
Goede ervaring! Lieve medewerker
12 okt 2024
Goed geholpen in de winkel
7 okt 2024
Vlotte en vriendelijke hulp