15 sep 2024
Ik ben blijkbaar allergisch voor een (ver) zilver(de) kettingen, dus ik heb informatie gevraagd en de deskundige medewerkster raadde me staal aan. Ik wilde graag een mooie dunne ketting (zoals ik had en waar ik mijn bestaande hangers aan kon hangen) ik werd goed en duidelijke geadviseerd.
De ketting die ik heb gekocht is eenvoudig en niet te opvallend, maar dat is ook precies wat ik wilde. Hopelijk krijg ik hier geen uitslag van!
Ik werd niet erg vriendelijk geholpen. Iets wat erg verkleurd was ( verzilverd) in de vitrine, dus al heeeel lang had gestaan kreeg en poetsdoekje en daar zou ik het mee moeten doen. Nee dus. Nieuwe laten bestellen. Ik had mijn kaart niet bij me, dus kon ze de nummers niet gebruiken. Klantenkaart staat bij veel winkels in de computer, hier dus niet. Minpuntje. Vond mijn aankoop( kinderkopje) best prijzig vergeleken met verschillende sites. En nu komt het. 9,95 voor 3 letters graveren. Bij meeste juweliers is dit gratis. Kost me dus 20 euro voor 2 x graveren. Ik kom dus zeker niet weer bij Lucardi. Sorry.
Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Assen
27 mrt 2024
Lucardi is top!!
De lucardi waar ik kom is altijd heel vriendelijk en helpt je altijd goed als je iets zoekt ze hebben rust daar en je voelt je niet gehaast daarom kom ik altijd mijn sieraden bij de lucardi
30 mrt 2024
Top service
Met mijn dochter wezen shoppen bij lucardi. Ze gingen super leuk met haar om en ze is goed geslaagd. Ze ging met een grote glimlach de deur weer uit.
Daar word je als moeder ook blij van!
16 mrt 2024
Heel goed geholpen. De ring die ik wilde was niet in mijn maat, en de dame die me hielp heeft meerdere filialen gebeld om te kijken of de ring daar in de goede maat was en het is gelukt!
22 mei 2024
Gaatjes
Onze dochter heeft gaatjes laten schieten. Ze vond het heel spannend, maar daar gingen ze heel goed mee om. En ze kreeg een knuffeltje en een diploma om dat ze zo dapper was. Zo leuk!!!
20 mrt 2024
De dame die ons hielp was zeer vriendelijk.
We zijn als tevreden klanten weg gegaan.
Dus vandaar dit goede 8 voor jullie.
Met vriendelijke groet Sebastiaan Bakker en Patricia
29 jan 2024
Vriendelijkheid ,behulpzaam , correcte afhandeling van de aankoop.…
Vriendelijkheid ,behulpzaam bij het uitzoeken van het artikel maatvoering. Correctheid bij de afwikkeling . De vraag of we member lid waren. Hierdoor kregen we 10% korting.
10 feb 2024
De medewerkers in Assen hielpen ons goed mee. Medewerkers waren klantvriendelijk. Ik heb hier een hele leuke ring gekocht. Zeker een aanrader om een keertje langs te gaan
20 mrt 2024
Deskundig personeel
Ik zocht een product dat achter de balie stond. Ik had eerder altijd een ander flesje. Gelukkig stond deze nog wel in een lade. En die werd mij dan ook actief aangeboden.
14 dec 2023
Ik werd netjes geholpen in de winkel. Ik zocht oorbellen maar niet te groot. De medewerker hielp mij netjes nam ook alle tijd en liet alles zien. Kom er zeker is terug
24 mei 2024
Specifiek in Assen mogen de medewerkers wel wat extra moeite doen voor de klanten met kleine portemonnee. Ze geven je altijd het idee dat je er niet toe doet.
28 dec 2023
Ben super geholpen voor een nieuw schakeltje.
Super service ging heel vlot en snel, en ze heeft me even geholpen omdoen!
Niks meer dan lof voor deze winkel!
7 jan 2024
Goed advies voor de eerste oorbellen van onze dochter. Namen netjes de tijd en goed advies wat wel en niet kon. Ook met spelen en gymlessen op school.
2 dec 2023
Super geholpen
Ondanks de drukte nam de verkoper alle tijd voor me.
Leuk detail, dit was een jongeman. Zie ik toch niet heel vaak hier bij lucardi.
3 feb 2024
Puike service.
Goed geholpen door de medewerker. Vriendelijk personeel, verzorgd en alles was prima.
Ook de uitstraling van de winkel uitstekend.
23 dec 2023
Het was zeer druk in de winkel. maar door de snelheid en oplettendheid van de winkel medewerkers ging alles als een trein. SUPER.
17 mei 2024
goede kwaliteit en goede hulp gekregen
heb een horloge en ketting bij jullie gekocht ben ik super blij met hele goede service en goede kwaliteit! kom hier zeker vaker