Lucardi Juwelier Assen- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Assen

234 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden482 beoordelingen in totaal

15 sep 2024
Ik ben blijkbaar allergisch voor een (ver) zilver(de) kettingen, dus ik heb informatie gevraagd en de deskundige medewerkster raadde me staal aan. Ik wilde graag een mooie dunne ketting (zoals ik had en waar ik mijn bestaande hangers aan kon hangen) ik werd goed en duidelijke geadviseerd. De ketting die ik heb gekocht is eenvoudig en niet te opvallend, maar dat is ook precies wat ik wilde. Hopelijk krijg ik hier geen uitslag van!

6 jan 2024
Ik werd niet erg vriendelijk geholpen. Iets wat erg verkleurd was ( verzilverd) in de vitrine, dus al heeeel lang had gestaan kreeg en poetsdoekje en daar zou ik het mee moeten doen. Nee dus. Nieuwe laten bestellen. Ik had mijn kaart niet bij me, dus kon ze de nummers niet gebruiken. Klantenkaart staat bij veel winkels in de computer, hier dus niet. Minpuntje. Vond mijn aankoop( kinderkopje) best prijzig vergeleken met verschillende sites. En nu komt het. 9,95 voor 3 letters graveren. Bij meeste juweliers is dit gratis. Kost me dus 20 euro voor 2 x graveren. Ik kom dus zeker niet weer bij Lucardi. Sorry.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Assen

26 feb 2024
Veel keuze, ik werd goed geholpen. Mooi zilveren ringetje gekocht en oorbellen voor mijn dochter.
3 feb 2024
Mijn kleindochter kreeg nieuwe oorbellen, en de desbetreffende jongen die ons hielp was super
GZ
Geja Z.
Smilde
24 apr 2024
Super geholpen en uitgelegd gekregen wat member zijn inhoud. Gelijk aangemeld. Top personeel
20 apr 2024

Goed geholpen

Je word er goed geholpen en er is een prettig sweer ook heb je veel keuze om uit te kiezen
24 mrt 2024
Fijn horloge precies wat ik zocht en ook nog eens goedkoop ,precies wat ik nodig had
1 jul 2024
Met een kleindochter de tweede gaatjes geschoten. We werden heel vriendelijk geholpen
29 mrt 2024
Heb het als heel plezierig ervaren, zou niet weten wat er beter kan. Helemaal goed!!!
13 dec 2023
Werd goed geholpen ,prima service en klantvriendelijk. Gewoon zo doorgaan.
17 jun 2024
De medewerker die ons geholpen heeft, was heel aardig en klantvriendelijk
10 mei 2024

Mooi maar iets exacter

Erg mooi gegraveerd mocht nog ietsjes duidelijker en dan was het perfect
19 apr 2024
Wat een hartelijke mensen bij Lucardi. Mooie prijs en mooie producten.
22 jan 2024
Geweldig geholpen door een hele aardige jonge man wees er zuinig op
9 jun 2024
Fijn geholpen. Niemand opdringerig in de winkel vind ik ook fijn
8 feb 2024
Alles is top kwa assocaris en personeel zijn zeer klantvriendelijk
23 feb 2024
Erg vriendelijk personeel. Ik weet zo geen verbeter punten.
28 nov 2023
Snelheid voor het vervangen van de batterij in mijn horloge
30 mei 2024
Vriendelijk geholpen en een leuke aanbieding met oorbellen
27 apr 2024
Belangstelling en geduld voor de klant ondanks de drukte!
17 nov 2023
Veel keuze, goed kortingen. Klantvriendelijk personeel.
24 jun 2024
Klantgericht en klantvriendelijk. Prima personeel!