15 mei 2024
Ik heb eerst gebeld om te vragen of het op voorraad was. En meteen gevraagd of ze zsm wilden versturen. De medewerker heeft goed meegedacht en daardoor waren de fixpoints van Thule net op tijd voor onze vakantie. Top service!
Na plaatsing van de bestelling gewacht op levering, na een aantal dagen nog steeds geen bericht over de levering toen contact opgenomen. Dakdragerexpert had zelf ook geen informatie over de levertijd omdat de dakdragers nog in het buitenland waren.. lang verhaal kort: mijn klant is na ruim anderhalve week wachten de dakdragers elders gaan kopen. Dus bedankt dakdragerexpert dat ik mijn klant niet tevreden heb kunnen stellen omdat jullie voorraad problemen hebben en niet de juist info doorgeven, of beter gezegd helemaal niet doorgeven! Ben trouwens ook al sinds 8-11 aan het wachten tot mijn geld eens terug komt. Voor mij geen dakdragerexpert meer, nooit meer.
Beoordelingen voor dakdragerexpert.nl
10 jan 2024
Snel antwoord, meedenken met oplossing
Ik kreeg op mijn vragen snel een antwoord maar ook meteen met mogelijke oplossingen/alternatieven.
De daaropvolgende bestelling was snel verzonden/ontvangen.
10 mrt 2024
Prima
Makkelijke bestelling via Internet, mooi product en zeer snelle levering. Aankondiging van bezorgtijdstip ontbrak, was fijn geweest als deze was ontvangen.
23 apr 2024
Snelle levering!
Snelle levering. Er ontbrak een klein onderdeel omdat de doos tijdens transport open was gegaan. Het ontbrekende onderdeel had ik de dag erna in huis.
10 apr 2024
Recentelijk fietsendrager gekocht. Keurig mailcontact gehad met 1 van de medewerkers. Bestelling stond keurig klaar. Kortom prima geregeld.
12 feb 2024
Goede en snelle service
Goede en snelle levering. Heb het persoonlijk afgehaald. Keurige showroom.
Veel keuze en voorraad en goede prijs- kwaliteit verhouding.
13 mrt 2024
Op zich prima levering, maar had wel even gemeld mogen worden dat er voor het vervangen van de cilinders een blanke sleutel nodig is.
31 dec 2023
Prima ervaring met dakdrager expert. Snelle levering van het bestelde artikel dat ook prima in orde was bij levering.
19 dec 2023
Snelheid bij levering. Product is zeer goed bevonden. Precies wat ik wilde, beter dan origineel en goedkoper
28 feb 2024
Ik had gebeld.
Ik had gebeld over de levertijd en werd gerustgesteld en de dakdragers kwamen op tijd binnen. Heel fijn.
21 feb 2024
prima
makkelijke site goede prijs snelle levering alleen jammer had een specifieke sleutel nr gevraagd maar oké
7 jun 2024
Thule Arcos set
Scherpe prijs, snelle levering. Had nog een vraag via de mail. Werd snel en goed beantwoord. Aanrader.
2 nov 2023
Snelle levering en goed telefonisch contact gehad.
21 nov 2023
zeer betrouwbare leverancier.
aan te bevelen.
28 nov 2023
snelle levering, levering volgens afspraak
1 dec 2023
Goed advies en snelle levering.
24 nov 2023
Fijne en snelle afhandeling
11 nov 2023
Vlotte levering
10 nov 2023
Eerlijk advies!
11 mrt 2024
Snelle service
Ik heb panoramadak. Ik weet niet of ie wel of niet nu open kan. Staat nergens