Lucardi Juwelier Hoogeveen- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Hoogeveen

266 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden521 beoordelingen in totaal

8 jan 2024
De meeste sieraden zijn betaalbaar. En de klantvriendelijke verkoopsters die je goede informatie geven. Ik heb vlot achter elkaar 2 armbanden gekocht, 1 zilver en 1 gold plated, 1 paar gold plated oorknoppen en 1 gold plated ketting. Ben er blij mee. Wat ik wel mis zijn meer oorhangers die je zo in je oren kan schuiven en met een plastic schuivertje kan sluiten.

5 jul 2024
Ben deze week in uw winkel geweest voor een baterij in mijn horloge. Toen ik thuis kwam bleek het glas aan de binnenkant beschadigd te zijn. Ik weet zeker dat ik hem onbeschadig heb gebracht 2 dagen later terug naar de winkel gegaan en heb het euvel voor gelegt. Horloge achter gelaten en zou de volgende dag gebeld worden. Is gebeurd met de medeling dat het niet hun schuld is . Sorry verder nooit geen klachten over jullie gehad maar dit neem ik dus niet. Sorry maar zal na dit euvel dus echt geen sieraden bij jullie meer kopen.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Hoogeveen

Sorry, we konden niet vinden wat je zocht...

Probeer een andere filter voor een nieuw resultaat.

Reset alle filters