Heldere communicatie en het product is ook daadwerkelijk goed! Dit betekent dat ik mijn thee producten hier in de toekomst zal blijven bestellen. Wel jammer dat er een welkomskorting wordt beloofd als je inschrijft maar vervolgens die niet krijgt.
Helaas had ik een artikel kunnen bestellen die niet meer op voorraad was. Snel opgelost door vergelijkbaar product te leveren. Was opzoek naar echte japanse wierook, en webshop had deze op voorraad!
20 nov 2023
Makkelijk te bestellen, snel in huis en heerlijke thee en matcha! Je merkt dat er aandacht aan de bestelling is besteed door een persoonlijk berichtje of een lekker theetje om uit te proberen.
8 apr 2024
Heerlijke thee, goede service! Niet de snelste verzending, maar je bestelling wordt met veel zorg en aandacht verpakt en verzonden. Vriendelijke en behulpzame mensen, ik ben tevreden!
Mooie producten van hoge kwaliteit. Snel geleverd, goed verpakt. In het pakket een handgeschreven kaartje én een heel lief cadeautje waar ik lekker van ga genieten.
18 dec 2023
Professioneel en vakkundig, met liefde voor het vak. Ook een goede service. Mensen die echt naar je luisteren en tijd voor je nemen. Ik ben erg blij met deze winkel.