exclusivithee.nl- Logo - Beoordelingen

exclusivithee.nl

65 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden319 beoordelingen in totaal

Heldere communicatie en het product is ook daadwerkelijk goed! Dit betekent dat ik mijn thee producten hier in de toekomst zal blijven bestellen. Wel jammer dat er een welkomskorting wordt beloofd als je inschrijft maar vervolgens die niet krijgt.

3 mei 2024
De voorraad in de webwinkel klopt niet. Mijn bestelling heb ik geannuleerd.

Beoordelingen voor exclusivithee.nl

2 feb 2024

Fijne webshop, snel geleverd en keurig verpakt

Helaas had ik een artikel kunnen bestellen die niet meer op voorraad was. Snel opgelost door vergelijkbaar product te leveren. Was opzoek naar echte japanse wierook, en webshop had deze op voorraad!
20 nov 2023
Makkelijk te bestellen, snel in huis en heerlijke thee en matcha! Je merkt dat er aandacht aan de bestelling is besteed door een persoonlijk berichtje of een lekker theetje om uit te proberen.
8 apr 2024
Heerlijke thee, goede service! Niet de snelste verzending, maar je bestelling wordt met veel zorg en aandacht verpakt en verzonden. Vriendelijke en behulpzame mensen, ik ben tevreden!
SB
Sylvia B.
Hoofddorp
14 feb 2024
Mooie producten van hoge kwaliteit. Snel geleverd, goed verpakt. In het pakket een handgeschreven kaartje én een heel lief cadeautje waar ik lekker van ga genieten.
18 dec 2023
Professioneel en vakkundig, met liefde voor het vak. Ook een goede service. Mensen die echt naar je luisteren en tijd voor je nemen. Ik ben erg blij met deze winkel.
DR
Diane R.
ZWOLLE
4 nov 2023
Goede service en ze denken met je mee. En heerlijke thee!! De webshop is wel wat onoverzichtelijk. Daar zou nog winst te behalen zijn.
29 jan 2024
Gewoon no nonsense en exact wat je vraagt… heel tof dat er altijd persoonlijk woordje bijzit en testers voor andere thee of chocolade…
22 jun 2024
Duidelijke en vlotte bestelling. Goede communicatie. Super netjes ingepakt en afgeleverd. Voor herhaling vatbaar!
8 nov 2023

Service!

Snelle verzending, altijd met een handgeschreven kaart en een presentje. Dat is fijne en persoonlijke service!
18 apr 2024
Verzorgd ingepakt, met een paar gratis theesamples erbij; heel attent en ook nog snel geleverd!
9 jan 2024
Goede en persoonlijke service. Mooi verpakt, het is elke keer weer een cadeautje
25 mei 2024

Mooi assortiment en persoonlijke service

Mooi assortiment, deskundig, lieve eigenaresse, snelle en persoonlijke service
1 jun 2024
Goede en snelle levering met een lief, persoonlijk geschreven, kaartje erbij.
DD
7 mrt 2024
altijd lekker thee, goede service, een persoonlijke noot bij de bestelling
22 mrt 2024
Snelle service en mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij :)
7 mrt 2024
Mooie website. Goed assortiment. Snelle en duidelijke communicatie 💕
16 mei 2024
Keurig pakje met leuke persoonlijke noot! Leuk om open te maken
4 mrt 2024

Met smaak ingepakt en voorzien van persoonlijke note

Snelle bezorging, met smaak ingepakt en met persoonlijke note.
11 feb 2024
Mooie theesoorten, snelle verzending, klantvriendelijk
7 feb 2024

Uitgebreid keuze

Zeer vriendelijk klantenservice . Groot assortiment .