www.afzuigkapfilterwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

www.afzuigkapfilterwinkel.nl

3.583 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.521 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor www.afzuigkapfilterwinkel.nl

13 aug 2024
13 aug 2024
12 aug 2024
11 aug 2024
11 aug 2024
10 aug 2024
21 aug 2024
Verkeerde product geleverd, kan gebeuren. Daarna een email gestuurd en geen reactie gekregen. Vervolgens gebeld en opnieuw een email gestuurd. Helaas nog steeds geen reactie
5 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wij zien dat er een nieuwe bestelling is aangemaakt op 28 augustus. Wij doen ons uiterste best om alles zo spoedig mogelijk op te pakken. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Afzuigkapfilterwinkel.nl
31 aug 2024
daar ik niets meer van Afzuigfilter winkel niets meer gehoord hebt, daar ik in het verleden geen problemen heb gehad, vind ik niet netjes. ondanks dat ik het betaald heb,
5 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wij zien dat het pakket is opgehaald bij het afhaalpunt. Wij doen ons uiterste best om alles zo spoedig mogelijk op te pakken. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Afzuigkapfilterwinkel.nl
25 aug 2024
Bestelling geplaatst en verkeerde afmetingen toegestuurd gekregen. Terug gestuurd en geld terug gekregen. Nú nog een keer proberen!
5 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het verkeerde product verkeerd geleverd is. Fijn dat het nu is opgelost. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice dat word dit voor je geregeld en krijg je het product opgestuurd. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Afzuigkapfilterwinkel.nl
27 aug 2024
Wat duurt dat lang hoor er een reactie volgt en telefonisch niet bereikbaar
5 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wij zien dat wij een terugbetaling hebben gedaan. Wij doen ons uiterste best om alles zo spoedig mogelijk op te pakken. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Afzuigkapfilterwinkel.nl
24 aug 2024
Kreeg filters met een blauwe rand, terwijl er op de foto stond zilver/grijs.
5 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Dit klopt inderdaad de filters worden geleverd met een blauwe plastic folie. Deze kun je eraf halen. Op de website geven wij ook aan dat de producten worden geleverd met deze rand tegen beschadiging. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Afzuigkapfilterwinkel.nl
PB
Patrick B.
Beverwijk
1 sep 2024
Duurde echt heel lang voordat ik m'n spullen had.
5 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het lang duurde. Wij proberen alles zo spoedig mogelijk te leveren. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Afzuigkapfilterwinkel.nl
10 aug 2024
Aankoopadvies was foutief
10 sep 2024
Beste klant, We proberen iedereen altijd zo nauwkeurig mogelijk te adviseren. Onze oprechte excuses dat dit advies niet in overeenstemming bleek met het advies van de fabrikant. Mocht je nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, dan willen we je vragen om een mail te sturen naar klantenservice@afzuigkapfilterwinkel.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Afzuigkapfilterwinkel
24 jul 2024

Uitstekende service

Ik had per abuis een verkeerde afzuigfilter besteld. Op mijn verzoek kreeg ik per mail een retourstikker toegestuurd. Het bedarg had ik na 5 dagen weer op mij rekening staan. Daarna heb ik een foto met serienummer van de afzuigkap toegemaild naar de klantenservice. Per mail kreeg ik een bestel link, maar daarbij bleek de filter dezelfde te zijn die ik had teruggestuurd. Dus deze heb ik dan ook niet besteld. Ik heb toen dir foto'ds gestuurd van de filter die nog in mijn afzuigkap zat. Toen kreeg ik van de afzuigwinkel een link met de juiste filter om te bestellen. Deze filter heb ik besteld. Het was de goed filter voot mijn afzuigkap! In een woord een fantastische service van de afzuigkapwinkel. mijn d
6 aug 2024
Filter past prima. Echter voordat deze in huis was was vreselijk. Verzending via post.nl is een ramp. Levering werd eerst uitgesteld. Tijdstip waarop het filter bezorgt zou worden was ik thuis. Krijg vervolgens een mail dat ik het bij een post.nl afhaalpunt kan ophalen. Vandaag opgehaald na een werk vertraging.
10 jul 2024
Het vinden van het juiste type was eenvoudig. De levering was snel en goed verpakt. De prijs van het artikel was een verrassing (laag) t.o.v. de originele filters van Siemens. Over de kwaliteit heb ik nog geen oordeel, omdat het filter nog geplaatst moet worden.
20 jul 2024
Zeer tevreden van de levering. Toevallig was het afhaalpunt op verlof. Heb een E-mail gestuurd en de dag nadien was het geregeld en geleverd bij het dichtste afhaalpunt. Dank u wel daarvoor. Vriendelijke groeten willy.
6 aug 2024

Prima afhandeling

Na ontvangst mailing met kortingsaanbod heb ik 4 afzuigkapfilters besteld. Zoals vaker is alles keurig afgehandeld. Het pakketje is snel gekomen. Alleen....waarom moeten die filters zo duur zijn?
9 jul 2024
1 dag na de bestelling al in mijn gekozen afhaalpunt geleverd. Heel goed en veilig verpakt. De opgegeven maten klopten volledig. Nu is de dampkap weer als 'nieuw. Groetjes
8 jul 2024
Keurig op tijd geleverd. Volgende keer graag precies hetzelfde doen. Na bestelling direct in orde maken en toesturen. Dat ging dit keer prima.