www.afzuigkapfilterwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

www.afzuigkapfilterwinkel.nl

3.540 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.421 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor www.afzuigkapfilterwinkel.nl

2 okt 2024
Goede prijs en snel geleverd
3 okt 2024
Beste klant, Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Afzuigkapfilterwinkel
Blij met de snelle levering.
2 uur geleden
Goed passend. Snel geleverd.

Competitieve prijs, snelle levering

Snelle en correcte levering
2 uur geleden
Goed product, snel geleverd
17 okt 2024
TUUT TUUT DAT IS SNEL!!!!!!
9 okt 2024
Snel bezorgd. Past perfect.
10 okt 2024
5 okt 2024
Snelle service en levering.
Snelle en correcte levering
Gewoon een nette levering
16 okt 2024
Goede kwaliteit en service
13 okt 2024
Het was supersnel bezorgd.
snel en goed afgeleverd.
9 okt 2024