"Eigen merk" afzuigkap filters besteld voor een Elica afzuigkap. Snel verzonden en snel ontvangen. Passen goed in de afzuigkap.
Ik had wel een vraag over mijn bestelling. Daarom contact met de klantenservice gehad, die reageerden vlot en beantwoorden mijn vraag naar tevredenheid. Prima webshop met goede service!
Filters zien er prima uit, alleen de verpakking vond ik wat minder. De vrij kwetsbare doosjes per filter waren gewoon aan elkaar verbonden met wat plakband en waren tamelijk vervormd. Ze hadden beter in een kartonnen doos kunnen zitten.
26 aug 2024
Prima webshop, duidelijk en snel de juiste onderdelen te vinden. Koop hier regelmatiger mijn afzuigkap filters en onderen onderdelen die aan vervanging toe zijn bv een afzuigkap-rooster.
21 aug 2024
de site is duidelijk en de keuze is daarom voor mij redelijk simpel. De bestelling en een eventueel advies kort en helder zodat er geen wensen te noemen zijn.
20 aug 2024
De wijze waarop mij een URL link gestuurd werd om de correcte filter voor mijn Dyson te kunnen bestellen. Verder de snelle afhandeling en levering ervan.