www.afzuigkapfilterwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

www.afzuigkapfilterwinkel.nl

3.537 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.411 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor www.afzuigkapfilterwinkel.nl

30 apr 2024
Verkeerde levering. Dan continu heen en weer gemail met tekens andere vragen, dan vraagt men foto's van de doos, dan het product..ik vermoed telkens iemand anders. Ondertussen zeker 7mails gedaan en 10 foto's verstuurd. Is eigenlijk onbegrijpelijk dat zij bij een verkeerde levering de klant zo aan het lijntje houden.
6 mei 2024
Beste klant, Onze excuses voor het ongemak. Te zien is dat wij nog een zending van het juiste product naar je toe hebben gestuurd. Hopelijk is deze in goede orde ontvangen. Wij willen onze excuses aanbieden als je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Wij nemen dit mee in ons werk en zullen erop letten. Met vriendelijke groet, Klantenservice
1 feb 2024

Totaal onbereikbare klantenservice

Na afzuigkap filters besteld te hebben bleken deze niet goed te passen. Na per email dit te hebben aangegeven en na 14 dagen nog geen antwaard ontvangen te hebben ben ik het wel zat. Ook Telefonisch totaal onbereikbaar, via Chat alleen door een chatbot automatisch gegenereerde antwoorden waar je niets aan hebt.
5 feb 2024
Beste klant, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te zien dat je niet tevreden bent met onze service. We willen je vriendelijk vragen om je klacht en ordernummer te mailen naar onze klantenservice. We hopen zo de situatie samen op te kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Het klantenserviceteam
20 apr 2024
Echt ruk Geef je aan geen mails te willen ontvangen en toch krijg je weer van die revieuw mails. Kansloos en echt waardeloos dat de wens van een consument niet word gerespecteerd. Bij een supermarkt rent de caissière toch ook niet achter je aan om te vragen hoe je hebt ervaren hoe zij de producten scande?
22 apr 2024
GE
14 jan 2024
Via internet 2 koolstoffilters Gaggenau besteld en 119,90 betaald! Bij levering bleek er 1 koolstoffilter in de doos! Telefonisch slecht en onbereikbaar. Nu moet ik een foto sturen van de doos (had ik al gedaan). Nog steeds geen reactie, vind het zeer onjuist hoe tot nu toe de service is!
15 jan 2024
25 feb 2024
Als je een afzuigkapfilter besteld geven ze je in eerste instantie een levertijd aan,maar je krijgt iedere keer nieuwe mail met veel latere leverings datums dat er op neerkompt dat je minstens 1maand wacht op je art,dus deze leverings termijnen zijn gewoon onacceptabel in deze tijd .
30 jan 2024
Halo al 2 mails gestuurd en gebeld en krijg ze niet aan de lijn ,voor de levering geef ik 5 sterren want dat was zeer vlug maar voor dienst na verkoop is het 0. jullie kunnen de mail beantwoorden op wat er gevraagd word ,maar dat is niet gebeurd .graagveens nakijken aub Mvg nancy
30 jan 2024
29 nov 2023
Zeer slechte klantendienst. Er werd een verkeerde filter geleverd maar op de bestelbon en mijn factuur stond wel mijn noodzakelijke filter! Intussen is dit 5 dagen geleden en krijg ik geen uitleg en ook nog steeds geen nieuwe (correcte) filter gezien....
30 nov 2023
24 jan 2024
Ik heb maar 1 in plaats van de 3 bestelde filters ontvangen. De servicedesk is niet bereikbaar hoewel op de site staat dat ze bereikbaar zijn. De chatbot is onduidelijk en onhandig in gebruik. Dus voor nu erg slecht
25 jan 2024
11 mrt 2024

Niets ontvangen

Na meer dan een week nog niets ontvangen en niets vernomen van klantendienst betreffende ons besteld product. Via tracking code ook geen enkele beweging bij de bestelling te zien. Graag meer communicatie!
11 jan 2024
Ik heb Novi filters besteld; zijn namaak en andere maat dan origineel. Maat is ook anders dan op de site staat. Klacht ingediend maar krijg geen bericht binnen de 3 dagen die ze zelf opgeven... .
12 jan 2024
11 mrt 2024
vrijdag bevestiging met mail dat pakje is aangekomen. vrijdag niks van waar, zaterdag geweest weer niks, maandag geweest gesloten ondanks de uitbater zei van maandag te komen zien.wat een klucht.
1 jul 2024

Onprofessioneel en verkeerde order

Compleet verkeerde bestelling ontvangen. Probeer al dagen contact op te nemen telefonisch en via e-mail voor een oplossing/retour, maar ik krijg geen gehoor. Heel onprofessioneel bedrijf.
9 jul 2024
Beste klant, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je het verkeerde product hebt ontvangen. Wij zien dat er een nieuwe bestelling is aangemaakt. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Klantenservice
16 nov 2023
Ik had de verkeerde filter besteld. Daarna meteen weer een volgende besteld. En de eerste retour gedaan. Maar helaas het geld van de geroutineerde filter nog niet terug ontvangen.
17 nov 2023

Foutje.

Wegens een fout in het bezorgadres zijn de filters tot op heden niet geleverd. Het exacte adres is : Opvoedingstraat 41 bus 1. Kunnen jullie dit rechtzetten ! Dank bij voorbaat.
6 mei 2024
Beste klant, Onze excuses voor het ongemak. Op de Track&Trace staat dat het bij de buren is afgeleverd: https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3STUZT756048990-NL-6001VX?language=nl Is dit niet het geval, dan gaan wij het voor je oplossen. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Klantenserivce
9 mrt 2024
ik heb een week geleden dingen besteld en nog helemaal niets ontvangen ,maar ook geen bericht dat t al ingepakt is, laat staat verzonden is. Doe hier maar eens wat mee!!!!
5 mrt 2024

De filter Philips

De filter die u verkoopt is 1) geen origineel product van Philips 2) zeer slecht van kwaliteit: zie foto tussen mijn oude filter van Philips en uw exemplaar aan 59 euro!
27 mei 2024
Voorlaatste keer gewoon gebruikte gehad, hij stonk als een gebruikte , mail over gestuurd, nooit op gereageerd, nieuwe besteld,was goed, en nu deze 2, ook goed..,,
30 mei 2024
Beste klant, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je een gebruikt product hebt binnen gekregen. Om dit zo goed mogelijk op te lossen, ontvangen wij graag een foto van het product. Zo kunnen wij naar een passende oplossing zoeken. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
18 jun 2024
Zou doorverbonden worden naar iemand die er echt verstand van zou hebben , nadat ik 2 x hetzelfde product opgestuurd heb gekregen . Product nemen ze niet retour
19 jun 2024
Beste klant, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de service zo is gegaan. Helaas is het voor ons niet duidelijk geweest dat je de producten terug wilt sturen. Zo lang dit binnen de 30 dagen is kan dat gewoon. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
24 dec 2023
Een week na bestelling nog geen filters ontvangen, ook nog steeds geen antwoord op de vraag wanneer deze geleverd zullen worden. Absoluut niet tevreden!!!
2 jan 2024
17 mrt 2024

geen update, geen levering

Vorige week besteld, vanaf toen geen update gehad over verwachte levertijd of iets dergelijks. Ik heb ook nog niks ontvangen tot op heden.
18 mrt 2024