Het is heel eenvoudig om op de website het juiste filter voor de afzuigkap te vinden. Het bestellen en betalen gaat gemakkelijk.
De filters zijn secuur verpakt zodat ze onbeschadigd geleverd worden.
Helemaal goed zoals je van een webshop mag verwachten.
20 nov 2023
Prima binnen 24uur levering aan huis ze doen wat ze beloven dat is een voorbeeld voor vele andere die dat ook beloven maar zich verschuilen achter de bekende drukte .
Maar kwaliteit staat op nummer 1 en dat zijn de producten van afzuigkapfilterwinkel.nl
24 feb 2024
Snelle service, duidelijke website
Snelle service, top! Ook de website zit goed in elkaar, duidelijke info, aanbod van alternatieven.
Verbeterpuntje: de doos was wel erg groot voor wat erin zat. Hoop loze ruimte wat tot beschadigingen kan leiden in het sorteer - en bezorgingsproces.
30 apr 2024
Snel te vinden, goede prijs, hoge kwaliteit en super snel in huis.
Op de website is het vinden van de juiste vetfilters een fluitje van een cent. Hun vervanging voor de dure filters van mijn Siemens afzuigkap is goed laag geprijsd. Super snelle levering. De filters zien er perfect uit en passen uitstekend.
29 apr 2024
Snel en ze leverden wat ik verwachtte. En dat voor een hele scherpe prijs.
Het ging omheen WPRO type 15 recirculatie-kap filter. Volgende keer koop ik weer bij hun.
De verpakking was nu gewijzigd, maar de inhoud was zoals ik gewend ben.
15 apr 2024
Zelf fout gemaakt, netjes opgelost
Ik had het verkeerde formaat afzuigkap rooster besteld en met de klantenservice gebeld en gemaild. Het is heel netjes opgelost en de 2 medewerkers die ik per telefoon en mail heb gesproken zijn erg beleefd en klantvriendelijk!
16 apr 2024
4 jul 2024
Reeds eerder koolstoffilter bij jullie besteld, origineel Siemens niet meer leverbaar, nu huismerk Allspares, weet nu precies welke ik bestellen moet.
Snelle levering, past perfect door het vasthoudclipje, beter dan de vorige.
16 apr 2024
Door de duidelijke beschrijving op de website heb ik binnen een mum van tijd mijn bestelling kunnen plaatsen. Deze heb ik ook gelijk de volgende dag ontvangen. Erg blik met.mijn nieuwe metalen afzuigkap filters van Bosch
18 apr 2024
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat de levering spoedig is verlopen.
8 dec 2023
Tevreden klant
Ietsje duurder dan bij de concurrent, maar veel betere reviews, dus besloten om bij de afzuigkapfilterwinkel.nl te bestellen.
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden per mail, product kwam heel binnen en paste goed.
4 dec 2023
Verrassend hoe snel de levering plaatsvond. Nu nog hopen dat in het pak het juiste artikel (2 ×) zit. Het vervangen van het vette filter vindt namelik pas eind van de maand plaats, maar daar vertrouw ik wel op.
29 mei 2024
Goede service
Helaas was de bestelling niet goed gegaan, ander product geleverd dan besteld. Dit werd snel opgelost nadat ik het gemeld had.
Het juiste artikels werd direct verzonden, nog voor het retour was verzonden.
Snelle levering, product zoals beschreven, ofwel eigenlijk zoals elke levering van elk ander bedrijf ook behoort te zijn. Normaliter niet noemenswaardig, maar in een tijd als deze is het uitzonderlijk.
15 nov 2023
I've been searching for this product and find it only by your company.
For me i see nothing you need to do. Service was good. Came when you said it would and received it a day later because of post nl.
Snelle bezorging. Ik had het verkeerde type besteld. Na telefonisch contact en goede hulp 2 nieuwe besteld. De oude middels retourbon teruggestuurd. Prima service en communicatie. Beter kan het niet.
29 apr 2024
Kon de bestelde koolstof filter niet meer bestellen voor de UNOX oven.
Waardoor heel de kap vervangen diende te worden.
Gelukkig vond ik dezelfde filter op jullie site waardoor dit niet nodig was.
11 mrt 2024
ff Google, kwam meteen op deze site, filter en koolstoffilter besteld duidelijke foto's van de onderdelen en maten, 11:00u besteld, volgende dag 12:00u afzuigkap schoongemaakt en filters geplaatst.
17 dec 2023
Snelle levering, gemiddelde prijs. Goede verpakking & bezorging, goede e-mail informatie mbt verzending, factuur en bezorgservice. Makkelijke bestel- en betaal procedure. Alles ging meteen goed.
10 nov 2023
Attent op voordeel
Bij mijn bestelling werd ik gewezen op een goedkoper alternatief.
En dat scheelt een hoop.
De kwaliteit lijkt hetzelfde, de prijs is een stuk lager.
De verzending was goed verpakt en snel in huis.
28 jun 2024
Perfect....
Eerste keer zelf verkeerde metaal filters besteld, eenvoudig en kosteloos retour gezonden, binne 1 week geld retour, daarna nieuw en juiste besteld, goed verpakt en snel geleverd. Top service!!!
Ik kan zien wat ik vorige keer heb besteld en dat is gemakkelijk. Ik zou anders lang moeten zoeken of moeten bellen. Dit vind ik perfect! Ook snelle levering en prima verpakt. Ben ik blij mee.
15 apr 2024
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat de levering spoedig is verlopen.