www.afzuigkapfilterwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

www.afzuigkapfilterwinkel.nl

3.583 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.521 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor www.afzuigkapfilterwinkel.nl

Resetten
21 nov 2023
Eerst niet de goede maat besteld, omruilen geen probleem en nu de goede maat snel ontvangen
31 mrt 2024
Snelle levering. Filter van eigen merk. Voldoet prima. Bestel altijd bij deze leverancier.
2 dec 2023
Zeer tevreden over bestelling van nieuwe filters ook bezorging was zoals je het zou wensen.
29 apr 2024
Duidelijke site zodat de juiste filter kan worden aangeschaft. Geleverd zoals toegezegd.
26 dec 2023
De bestelde filters zijn perfect en van goede kwaliteit. De levering was snel en perfect.
22 dec 2023
Geweldig krijgen iedere periode van hun een email als de filters vervangen moeten worden
1 mei 2024
Volgens afspraak geleverd. De filters kwamen in goede orde en binnen korte termijn aan.
25 mrt 2024
Prima website, snel kunnen vi den wat ik nodig had. Snelle levering dus helemaal prima.
16 mrt 2024
Snelle service en een goede kwaliteit - prijs verhouding. Uitstekend en niks mis mee ;-)
27 feb 2024
Snelle levering. Product is goed aangekomen en voldoet aan de wensen. Gewoon prima dus!
31 jan 2024
Snelle levering binnen 24 uur en goed verpakt,ik kan niet bedenken wat er nog beter kan.
8 dec 2023
Snelle levering en de vorige keer goed geholpen toen ik de verkeerde filters had besteld
9 nov 2023
Snelle levering en jaarlijks een berichtje dat het weer tijd is voor een nieuwe filter
24 mrt 2024
De filters voor mijn afzuigkap kwamen goed verpakt aan, zodat ze niet beschadigd waren.
16 jan 2024

Xiaomi 3/h filters

Had ze al eerder besteld hier en de filters zijn prima! Goede prijs en snelle levering!
3 jul 2024
Snelle service en duidelijke beschrijving waardoor ik de juiste producten heb besteld
3 apr 2024
een snelle en goede levering , goed verpakt en goede, juiste keuze voor de vervoerder
Antwoord van www.afzuigkapfilterwinkel.nl
9 apr 2024
Beste klant, Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de levering spoedig is verlopen. Met vriendelijke groet, Het klantenserviceteam
8 mrt 2024

Prima

Na bestellen snel geleverd Product voldoet aan de verwachting. Prettige ervaring dus.
10 feb 2024
Fijn dat ik een herrinering kreeg en t zo kon herbestemmen. Supersnel en goed geregeld
2 feb 2024
Snel gevonden wat ik nodig had voor een goede prijs, werd ook nog eens snel geleverd.