www.afzuigkapfilterwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

www.afzuigkapfilterwinkel.nl

3.583 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.521 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor www.afzuigkapfilterwinkel.nl

Resetten
10 feb 2024
Fijn dat ik een herrinering kreeg en t zo kon herbestemmen. Supersnel en goed geregeld
2 feb 2024
Snel gevonden wat ik nodig had voor een goede prijs, werd ook nog eens snel geleverd.
23 jun 2024
De snelle service. Eerst verkeerd product geleverd en met 2 dagen de juiste geleverd
14 apr 2024
Geen negatieve opmerkingen. Bestellen en betalen gaat vlot en 2 dagen later geleverd.
Antwoord van www.afzuigkapfilterwinkel.nl
15 apr 2024
Beste klant, Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de levering spoedig is verlopen. Met vriendelijke groet, Het klantenserviceteam
18 mrt 2024
Wij zijn tevreden! Duidelijke website. Goede prijs. Snelle levering. Prima service!
15 mrt 2024
Alles ging goed. Er kan niets aan verbeterd worden. Vlotte levering. Goede bezorging.
4 mrt 2024
Dat de filter doet waarvoor hij gemaakt is. Verzending was ging eveneens heel vlot.
MD
Moestuin Posse D.
Zuid-Holland
1 jun 2024

Prima filter voor m’n Dyson luchtreiniger

Prima filter voor m’n Dyson Pure Cool ventilator. Goede prijzen, nette afhandeling.
NL
Nic L.
Dieren
28 apr 2024
Ik heb precies gekregen wat besteld was binnen korte termijn. Kortom: zo hoort het 🙂
11 feb 2024
Correcte afhandeling van de bestelling. Vlug en duidelijk antwoord op mijn vragen.
30 jan 2024
Snel besteld en heel snel bezorgd ,mijn keuken ruikt weer goed met de nieuwe filters
16 feb 2024
Zijn tevreden van deze winkel, maar Post nl moet afleveren aan het juiste adres !!!
6 nov 2023
Super mee helpen zoeken naar de goede koolstoffilters. Past perfect snelle levering
2 dec 2023

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snel geleverd en makkelijk het juiste product te vinden op de website
6 jul 2024
goede service, communicatie, snelle bezorging, goede prijs, zeker een aanrader !!
25 mrt 2024
Bestellen genoeg keuzes en Super snelle keurige bezorging,Top Niets veranderen!!
19 feb 2024
Prima telefonische hulp gehad bij bestelling. Was er de volgende dag al! Alle lof
CV
Carla V.
Spijkenisse
24 dec 2023
Een goede website hehe eindelijk goed gevoel daarom en heel snel geleverd toppie
6 okt 2024
Erg snel geleverd. Prima kwaliteit en product is zoals op de website aangegeven!
2 jun 2024
Prima prijs voor de 'Bora' filters. Ze zijn van goede kwaliteit en voldoen goed.