charlietemple.com- Logo - Beoordelingen

charlietemple.com

3.250 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden42.275 beoordelingen in totaal

18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.

15 aug 2024
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd. Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller! Op deze manier jaag je je klanten weg!
CJ
Chiel J.
Rotterdam

Beoordelingen voor charlietemple.com

2 jun 2024

Perfecte bril en lage prijs

Alles was goed.Een multifocale bril besteld met een bril recept van een vorige bril.Alles opgegeven en een montuur erbij besteld. Prijs zeer laag en bestelling zeer snel geleverd. Bril ziet er perfect uit en de sterkte is super
CB
Cira B.
MEPPEL
29 nov 2023
Mooie niet te dure brillen. Het virtueel passen van de brillen is echt briljant. Ook het bestel proces is niet heel moeilijk, zeker niet als je al vaker bestelling heb gedaan. Het versturen gaat heel snel. Netjes verpakt.
HG
Hester G.
Leeuwarden
14 apr 2024

Ik ben fan

Zo fijn dat de brillen zo snel geleverd worden. Ookal heb ik cilinder etc. Zo blij mee! En de modellen zijn ook heel modieus en hip. Goede duidelijke site. Ik bestel hier altijd als ik een (zonne)bril nodig heb. Heel fijn. :)
2 mrt 2024
Ben positief verrast! Na lang twijfelen een bril besteld, bril recept uploaden en na een week een multifocale bril binnen. Heb hem opgezet en draag m sindsdien non stop! Helemaal goed! Ga hier zeker vaker gebruik van maken
22 feb 2024

Mooie zonnebril op sterkte

Dit was de tweede keer dat ik een bril besteld heb bij Charlie Temple en ook deze keer ben ik zeer tevreden. Ik heb het juiste montuur gekozen dankzij het digitaal passen en de kwaliteit is zondermeer goed. Ik blijf klant! !
4 jul 2024
2 brillen besteld, 1 voor mij en 1 voor mijn zoontje deze kwamen eerder aan en gewoon SUPER geleverd! Ik bestel al sinds 2018 bij CT, de vorige bril was een drama, maar deze! Ze zijn weer net zo goed als vroeger! Gr, Rishi
13 jan 2024

Fijne bril.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe bril, eenvoudige bestelwijze en snelle levering. De bril ziet er goed uit, een mooi transparant montuur zoals ik zocht en ik zag er ook direct goed mee. En dat voor een hele mooie prijs!
28 jan 2024
kwaliteit van de bril vind ik super. ben ik heel blij mee! het duurde wel wat langer dan de 7 dagen die wordt aangegeven. het zou fijn zijn als hier dan over gecommuniceerd wordt. verder prima prijs kwaliteit verhouding!!
7 apr 2024
De brilpootjes zijn te kort en kunnen niet worden aangepast bij Charlie Temple. Ze zijn zelfs korter dan goedkope brillen van drogisterijen etc. Dit is echt teleurstellend. Voor de rest zijn er leuke brillen te kiezen.
22 mrt 2024

Tevreden!

Bril besteld en werd de volgende dag al bezorgd! Netjes verpakt. Maat klopte met de maattabel op de website. Montuur viel iets donkerder uit dan weergegeven op de website maar alsnog ziet het er goed uit. Ben tevreden 👍🏼
24 feb 2024
Mooie pilotenbril nu eens niet in het goud. Erg licht dank zij de dunne perfecte glazen. Jammer dat er geen 10% gefuseerde glazen verkocht worden zoals bij de concurrentie. Prijs kwaliteit maakt deze bril een goede koop.
23 jan 2024
Ik heb vier brillen laten opsturen en gepast, het was het allemaal net niet. Om nu weer vier brillen te bestellen.. Mooie service maar ik had er liever 10 uitgezocht en op laten sturen. Een paswinkel zou ook top zijn.
27 feb 2024

Leuk uitziende Bril op sterkte besteld

Bril op sterkte besteld, die er ook nog leuk uit ziet. Bestelling was snel en netjes bezorgd. De brilsterkte was zoals het hoort en ben er ook erg tevreden over. Zal zeker nog een bril aanschaffen via Charlie Temple.
ED
Esther d.
Schuettorf
4 jan 2024

Prijs kwaliteit is top

Snelle levering, product voloet aan de verwachtingen. Belangrijk is om de juiste sterke en pupilafstand juist te hebben. Prijs kwaliteit is zeer goed. Inmiddels de 2de normale en zonnebril besteld en zeer tevreden.
25 jan 2024
Bril met meekleurende glazen besteld, die mooi op tijd voor de wintersport aankwam. Het donker worden werkt snel, alleen het licht worden duurt ongeveer 10-15 minuten. Verder zit hij goed en de sterkte is spot on!
CS
Catharina S.
Nieuwegein
16 nov 2023

Goede kwaliteit, mooie bril

Het duurde iets langer voor mijn bril er was omdat de glazen eerst niet voldeden aan hun kwaliteitsstandaarden. Keurig geïnformeerd, een week later alsnog bezorgd met goede glazen. Dat is toch het belangrijkste.
17 apr 2024
De prijs is fantastisch! Een beetje inleveren op kwaliteit van montuur en dikte van het glas. Maar voor deze prijs kan je elk jaar een nieuwe nemen en dan ben je nog steeds goedkoper uit dan de “concurrenten”.
29 mrt 2024

Mooi maar onbereikbaar..

Positief: Groot aanbod mooie en betaalbare brillen, thuis èn digitaal passen; eenvoudige bestelwijze. Negatief: telefonisch onbereikbaar, geen of heel late beantwoording van de mail, Brillenkokers uitverkocht
6 feb 2024

Makkelijk bestellen en vlot in huis

Bestellen gaat ontzettend gemakkelijk. Ik heb een zonnebril besteld inclusief multifocale glazen voor 89 euro. Super goedkoop. De kwaliteit lijkt prima, zeker voor de geboden prijs. Maar dat is nog afwachten.
29 dec 2023

Zeer tevreden

We hebben al een aantal brillen en een zonnebril gekocht. We zijn tevreden over kwaliteit en de keuze in monturen. Wat we wel hebben ervaren is dat de pupil afstand belangrijk is zeker bij multifocale glazen.