charlietemple.com- Logo - Beoordelingen

charlietemple.com

3.246 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden42.281 beoordelingen in totaal

18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.

15 aug 2024
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd. Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller! Op deze manier jaag je je klanten weg!
CJ
Chiel J.
Rotterdam

Beoordelingen voor charlietemple.com

23 nov 2023
Zeer tevreden over de snelle levering, de communicatie en de zonnebril op sterkte!!! Hele mooie bril, dus laat de zon maar komen!!!☀️☀️☀️🤩
6 jul 2024
Sterkte is altijd goed nav brilrecept. Goede service en snel in huis in tegenstelling tot de bekende opticienwinkels. Altijd ruime keuze.
12 jun 2024
Perfect product. Ik ben zelf optometrist en niet meer werkzaam in de optiek. Maar ik durf gerust de brillen van Charly Temple aan te raden
14 feb 2024

Vriendelijke en goede hulp

Bij het bestellen van een nieuwe bril waren er nog wat vragen waar ik snel reactie op kreeg. Vriendelijk en goed geholpen, hartelijk dank!
MK
Marie K.
Amsterdam
3 feb 2024
Een leesbril en een bril voor veraf besteld en beide waren prima met superleuke monturen, die je (voor die prijs) niet in de winkel vindt.
17 jun 2024
Heb 3 weken geleden een bril besteld en heb hem nog steeds niet omdat de glazen niet op voorraad waren en daarna ze niet goed zouden zijn
CS
10 feb 2024
Prima glazen meekleurend en kleuren redelijk snel terug. Montuur matig had een steviger kwaliteit verwacht een beetje simpel qua acetaat
20 jan 2024

Brillen passen

Ik kon de brillen voor 7 dagen thuis passen, wat geweldig was! 2 van de 4 waren absolute winnaars :) nu ga ik ze voor het echt bestellen.
29 apr 2024

Duidelijke uitleg bestelling

Duidelijke uitleg, hoe je moet bestellen. Bij latere levering netjes een mail met de reden daarvan. Goede levering in goede verpakking.
11 dec 2023
Glazen zijn nooit op voorraad. Duurt zeker 8 dagen voordat de bril in huis is. Klantenservice is tegenwoordig zeer moeilijk bereikbaar.
5 jun 2024
Goede service. Er zat een foutje in het montuur en ik ben heel snel en goed geholpen. Meteen de volgende dag een nieuwe bril ontvangen.
24 mrt 2024
Vrijdagochtend besteld zaterdag middag in de brievenbus. Bril past en is het goede model voor mij. Zelf de pootjes goed gezet, super!
4 mrt 2024
Bril zit gelijk goed! Een minpuntje is dat de bril paars/blauw moeten zijn maar in werkelijkheid is hij groen. Montuur Fandango Purple
8 dec 2023

Goede producten en service

Goede service ook met terug sturen. Misschien tijdena het bestellen iets meer begeleiding/uitelg over sterkte/gegevens bril invullen.
Antwoord van charlietemple.com
12 dec 2023
Bedankt voor de feedback! Tip: Mocht je tijdens het bestelproces niet uit je brilrecept komen, dan kun je uiteraard ook altijd ervoor kiezen om je brilrecept te uploaden bij het plaatsen van jouw bestelling. Dan wordt jouw brilrecept door een van onze opticiens in behandeling genomen. Als er dan nog steeds iets onduidelijk is, wordt er contact met jou opgenomen! Groetjes, Charlie Temple
19 jun 2024

Voor iedereen wat wils

Voorheen bestelde ik mijn bril op sterkte hier. Nadat ik mijn ogen heb laten laseren, bestel ik hier zonnebrillen. Super fijn bedrijf!
11 feb 2024
Zeer ruime collectie, scherpe prijzen en online erg makkelijk alles in te vullen. Daarbij een goede communicatie en snelle levering.
7 okt 2024

great glasses for super cheap

if you already know how bad your eyesight is i would higly recomend this shop great glasses with allot of options fir basicly nothing
20 apr 2024

Aanrader!

Makkelijke duidelijke website, snel besteld en geleverd. Goede kwaliteit zonnebril. Zeer tevreden en zal hier zeker vaker bestellen.
1 jul 2024
Zonnebril op sterkte gekocht. Helemaal goed. Mooie bril. Ben er super blij mee. Het lees gedeelte klopt ook helemaal! Een dikke 10!
2 feb 2024
Mega snelle levering. Keurig verpakt, is toch kwetsbaar product een bril. Bril zit prima en is zoals op de site stond. Erg tevreden.