charlietemple.com- Logo - Beoordelingen

charlietemple.com

3.280 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden42.254 beoordelingen in totaal

18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.

15 aug 2024
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd. Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller! Op deze manier jaag je je klanten weg!
CJ
Chiel J.
Rotterdam

Beoordelingen voor charlietemple.com

5 okt 2024
Snelle service, prima bril en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo is het leuk om er een hele brillen collectie op na te houden
7 okt 2024

great glasses for super cheap

if you already know how bad your eyesight is i would higly recomend this shop great glasses with allot of options fir basicly nothing
Snelle levering. Bril was goed verpakt en past perfect. Dankzij de goede instructies op de website en het online passen van de bril.
17 okt 2024

Top bril

Veel keus, goede prijs, mooie bril, snelle levering. Helemaal tevreden. Ik ga ook nog een zonnebril op sterkte bestellen.
Mijn bril was veel te groot, deze terug gestuurd en binnen een paar dagen stond het geld al op mijn rekening! Topservice!
7 okt 2024
Leuk om de bril virtueel te passen, hoewel het een beperkt assortiment is, is toch gemakkelijk een leuke bril te vinden.
IV
3 okt 2024
Het contact met Charlie Temple, nadat ik een verkeerd montuur had besteld, was de oplossing die gegeven werd fantastisch.
3 okt 2024
Fijn brilletje met leesgedeelte en mee kleurende glazen voor één derde van de prijs bij de goedkoopste opticien.
9 okt 2024

Prima bril, snel geleverd.

Al een aantal brillen besteld bij Charlie Temple, als vanouds weer snel geleverd en geheel bolgens verwachting.
11 okt 2024
Mooie kwaliteit, helaas jammer dat de mogelijkheid om thuis een montuur eerst te passen niet meer bestaat.
11 okt 2024
Perfect! Heel veel keuze, bijzonder snelle verzending en een goed product. Zeer scherpe prijzen.

Aanrader

Makkelijk, snel en fijne brillen. Heb inmiddels dit inmiddels al meerdere vrienden aangeraden.
8 okt 2024
Bril kwam redelijk snel Jammer dat het wat langer duurt voordat mijn mail werd beantwoord.
Mooie brillen, goede reparatie service. Maar geen compensatie als ze zelf fouten maken.
2 okt 2024
Super goed bril, snel in huis. Het is mijn derde of vierde al en tot nu steeds prima!
17 uur geleden
Bestellen van de bril ging makkelijk en bestelling was snel en netjes geleverd!
Eenvoudig en duidelijk alleen het goed inmeten van een montuur blijft spannend.
Resultaat was beter dan verwacht. Mooie bril, snelle levering, kortom toppie
12 okt 2024
De leveringstijden zijn (eigen altijd) langer dan in 1e instantie aangegeven
15 okt 2024
Heel gemakkelijk om iets te bestellen maar duur om iets terug te sturen