smartphonehoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

smartphonehoesjes.nl

22.994 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141.095 beoordelingen in totaal

25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!

2 okt 2024
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst. Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig. Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent. Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden. Even goede vrienden hoor. Fijne dag!

Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl

18 okt 2024

Super handig.

Heel ander met het riempje eraan. Zeker als ik ga wandelen, zodat ik geen tas bij hoef te hebben.
10 okt 2024
Goed advies bij het chatten. Mag alleen wat sneller reageren , maar voor de rest Een prima service

Duidelijk, vlot en betrouwbaar

Duidelijke site, goed te vinden wat je zoekt. Eenvoudig betalen en vlot in huis. Een aanrader dus
6 okt 2024
Gewoon mooie hoesjes voor de iPhone pro Max 16 meteen te bestellen als de nieuwe telefoon uitkomt
2 in 1 is top. Magneet om te sluiten vind ik niet zo sterk. Voor de rest ziet het er goed uit👍🏻
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Francis, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je over het algemeen tevreden bent. Jammer dat de magneetsluiting niet helemaal naar wens is. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl

Altijd wel een korting op aankoop

Altijd wel een korting op je aankopen te vinden en meeste bestellingen passen door de brievenbus.
RD
7 okt 2024
Prijs/ kwaliteit is weer in orde zoals steeds, en de leveringsdatum werd weer zeer goed opgevolgd
AW
Andre W.
Den Haag
5 okt 2024
Alles beviel, keuzes, eenvoudig om te bestellen, assortiment, prijs, snelheid van de levering, ….
17 okt 2024

Fijn assortiment …

Veel keus voor heel veel modellen telefoons en voor ieder wat wils tegen aantrekkelijke prijzen.
Snelle en goede service, prijs ook goed. Geen verbetering te melden met 2 zelfgemaakte hoesjes
18 okt 2024

Geen opmerkingen, alles top.

Het is goed ontvangen en snel geleverd. Geen opmerkingen over het geleverde product. Alles top.
10 okt 2024
heb hoesje helaas moeten retourneren, volgende dag stond het bedrag al weer op mijn rekening !
4 okt 2024
Om te reageren op mijn e mail inzake de kortingscode. Ik dacht dat ik duidelijk was geweest.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
7 okt 2024
Beste Willem, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat er wat onduidelijkheid is ontstaan tussen jou en de klantenservice. Ik heb je een mail gestuurd met een uitleg en het voor je in orde gemaakt. Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
3 okt 2024
De snelle levering, zonder nog extra te betalen was goed. Het telefoonhoesje was goed verpakt.
3 okt 2024
Een hele dikke 10 Nadat ik niet tevreden was over een hoesje is het voor mij super opgelost!!!
perfecte service bij retourneren. hele snelle terugbetaling. Nog nergens zo meegemaakt. Super!
CH
Corry H.
Arnhem
19 okt 2024
Netjes gisteren een hoesje besteld van springen die heb ik altijd als ik een nieuwe foon koop
9 okt 2024
Hoesje voor de Fold 5 past perfect. Ook de inkeping voor de vingerafdruk-sensor. Top produkt.
Ik had een verkeerd product gekregen , correct geregeld. Ik had heel snel het goede product.
16 okt 2024
Doen altijd wat ze beloven. Als ik iets nodig heb besteld ik altijd via smartphonehoesjes.nl