smartphonehoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

smartphonehoesjes.nl

22.994 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141.095 beoordelingen in totaal

25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!

2 okt 2024
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst. Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig. Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent. Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden. Even goede vrienden hoor. Fijne dag!

Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl

JV
Joseph V.
Antwerpen

Ruime keuze en vlotte levering

Alle artikels die ik tot nu toe heb besteld waren prima (prijs/kwaliteit) en er is steeds een grote keuze. De levering gebeurd zeer vlot.

Quick return and compensation

I ordered a phone case in the wrong size. It was very easy to return it (for free) and order a new one, which was delivered the next day.
18 uur geleden
Keizer en snelheid. Jammer genoeg kon ik het adres niet met wijzigen nadat ik een fout maakte waardoor de bestelling zoek is geraakt.
12 okt 2024

Voor mijn "oude telefoon"

Bij Smartphonehoesjes.nl trof ik nog een telefoonhoesje aan voor mijn telefoon uit 2018. Elders was dat hoesje niet meer verkrijgbaar.

Ze doen wat ze melden. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Zeer klantgericht. Vertrouwd gevoel aan overgehouden. Helemaal top.

Snelle service

Verkeerde bestelling gedaan, meteen een retourbon en tegoedbon. Nieuwe levering super snel. Snelle service op een gemakkelijke manier
Een prachtige bookcase van Selencia van mooi zacht leer. Sluit mooi, ook als er pasjes in zitten. Vlotte levering en keurig verpakt.
7 okt 2024
Voor elke telefoon wel een hoesje, ook voor de nieuwe telefoons. En leuk dat je zelf een hoesje kan ontwerpen met eigen foto's. Top!
9 okt 2024
Bestellen, verzenden en leveren gaat heel snel. Bovendien voldoet de iPadhoes aan alle verwachtingen tegen een hele gunstige prijs.
2 okt 2024
De regelmatige kortingen , snelheid van leveren en uitgebreid assortiment . Reeds geruime tijd klant en ik wens niet te veranderen .
SR
Sonja R.
Amsterdam Bijlmer ArenA
Snelle bezorging en ook snel geld retour als je iets terug stuurt. Ook is het mogelijk te chatten als iets niet goed verlopen is.
Altijd prima ervaring met dit bedrijf. Bestelling van een hoesje met foto is niet helemaal mooi geworden: nogal scheef 'geplakt'
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Hannah, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Jammer dat de hoes deze keer minder goed is bevallen. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we de foto kunnen vergelijken met je ontwerp en je een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
18 okt 2024
De kwaliteit van de Burga hoesjes is niet zo goed. Echter wel twee keer een tegoedbon ontvangen om een nieuw hoesje uit te zoeken.
17 okt 2024

Alles is super goed aan de webschop!!

Alles is super goed aan de webschop,ik ben tevreden over de producten en van service dienst na verkoop. Ben al jaren trouwe klant.
7 okt 2024
Ziet er netjes en stevig uit. Papier geld kan er waarschijnlijk wel in, jammer genoeg heb ik deze nietmeer na deze grote aanschaf.
Zocht een hoesje met lichte grip. Geen omschrijving in deze . Afgegaan op achterkant op de foto Lijkt wat ruw, maar is het niet.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We waarderen je feedback en zijn blij om te horen dat de case aan je verwachtingen voldeed wat betreft grip. We begrijpen dat het ontbreken van een beschrijving voor verwarring heeft gezorgd, maar we streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren met nauwkeurige afbeeldingen om klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. We hopen dat je bij ons blijft winkelen voor al je mobiele accessoires. Mascha Smartphonehoesjes.nl
9 okt 2024
Al jaren lang mijn go-to website voor telefoonhoesjes. Altijd snel geleverd. En nog geen enkele keer is de aankoop tegengevallen.
Prima hoesje. En gemakkelijk te openen d.m.v. magneetclip . Ook kunnen er nog een paar pasjes in de klep. Heel tevreden. Jan
12 okt 2024
Top! Snel geleverd en fijn dat je met al die verschillende type iPads pro makkelijk de correcte hoes kunt vinden in de winkel.
alleen wil ik nu niet meer zoveel emails van jullie. dus afmelden als ik weer een hoesje nodig heb, weet ik jullie te vinden.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Els, Bedankt voor je review. Goed dat je aangeeft dat je ons weet te vinden als je iets nodig hebt en je uit wil schrijven voor onze nieuwsbrief. Ik heb je mailadres verwijderd uit het betreffende bestand, zodat je deze mails niet meer ontvangt. Een kleine tip: Let er bij een nieuwe bestelling even op dat het vinkje voor het ontvangen van de nieuwsbrief uit staat, zodat je mailadres niet opnieuw wordt ingeschreven. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je nog vaak terug te zien bij onze webshop. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl