25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst.
Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig.
Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent.
Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden.
Even goede vrienden hoor. Fijne dag!
Veel keus, snelle bezorging, vaak gewoon in de brievenbus, goed geprijsd. Leuk dat je korting krijgt met rentepunten van ING
Snelle levering. Ik had per ongeluk de verkeerde besteld en die kon ik nog annuleren. Het geld had ik binnen 2 dagen terug.
9 okt 2024
Betrouwbare en fijne site. Wel veel producten van bedenkelijke kwaliteit. Gelukkig nu een hoesje gevonden dat wel goed was.
Product ruilen
Ik wilde een product omruilen en heb daarvoor de giftcard optie gekozen. Werkte perfect en had binnen een week een nieuwe!
9 okt 2024
Overweeg een andere bezorgdienst: PostNl is onbetrouwbaar en het duurde meer dan drie dagen voor ik de hoesjes ontving….
10 okt 2024
Beste meneer Krekel,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer om te lezen. Had je je bestelling de volgende dag verwacht of binnen 2 werkdagen? Wanneer er wordt gekozen voor verzending per pakketpost of een premium brievebuspost verzending kan je bestelling de volgende postdag na verzending geleverd worden. Wanneer er wordt gekozen voor de gratis verzending "Binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd" wordt het niet de volgende postdag bij je geleverd, maar binnen twee werkdagen.
Het kan voorkomen dat de post last heeft van een vertraging, dit kan bij elke vervoerder vookomen. Gezien je review verwacht ik dat dit in jouw geval het geval was. We vinden dit erg vervelend, maar hebben hier helaas geen invloed op. Uiteraard zal ik je feedback wel doorzetten naar de betreffende afdeling, zodat het in overweging genomen kan worden. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden.
Heleen
Smartphonehoesjes.nl
Telefoonhoesje snel geleverd, maar opstaande randje is iets te laag om ook de meegeleverde screenprotector te beschermen.
Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je hoesje je scherm niet goed genoeg beschermt! Ik kijk graag met je mee, zodat ik je een passende oplossing kan bieden.
Ik verneem graag van je!
Sharon
14 okt 2024
Gezocht naar goed hoesje en geslaagd!
Gezicht naar goed hoesje en geslaagd! Netjes bezorgd(brievenbus), redelijk snel. Geen wereldaankoop maar gewoon alles oké
4 okt 2024
Uitstekende, snelle service voor uiterst voordelige degelijke smartphone houder voor mijn fiets die ik zeer veel gebruik.
Tophoesje met vakje aan achterzijde voor 2 kaarten + sterk panzerglas aan voorzijde. Praktischer dan een bookcase/wallet
Altijd een goede service, ze waren wel mn bestelling kwijt geraakt maar na een belletje de volgende dag al binnen.
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We waarderen je positieve feedback over onze service en zijn blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen na een telefoontje. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat is veroorzaakt door de zoekgeraakte zending, maar we zijn blij dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. We hopen je in de toekomst van dienst te kunnen blijven zijn.
Mascha