Beoordelingen voor LEDdirect - www.leddirect.nl
3 okt 2024
Uitstekend advies
Telefonisch advies door een mevrouw die te telefoon op nam en bijzonder goed op de hoogte was van technische zaken, zonder eerst door verbonden te moeten worden met iemand die bekend is met de zaak, gelijk antwoord op mijn vele vragen, zodat ik gelijk door kon gaan met bestellen, kom ik niet veel tegen. Daarna zeer snel artikelen ontvangen, verders hele goede website met heel veel info, helemaal top
Toch korting !
1 dag na mijn bestelling begon een kortingsperiode ( 10% op alles )
Dus geen korting op mijn bestelling ? Toch wel, na een mailtje van mij, werd de korting, bij uitzondering, uitbetaald. Klasse !! 😁👍
9 okt 2024
Denken met je mee
Goede producten maar belangrijker: goede service. Ik werd gebeld om na te gaan of mij bestelling wel correct was: wil je echt alleen spotjes zonder dimmer etc? Fijn dat ze uit zichzelf meedenken
12 okt 2024
Prima keuze en snel geleverd. Top was het ongevraagde gemailde installatieadvies. De installatie was daarmee een fluitje van een cent.
17 okt 2024
Mooie kwaliteit en kan niet beter. Met een sterkere led een zwakkere lkea haligeen vervangen. Dat scheelt veel licht!
Op donderdagavond besteld en op vrijdagmiddag geleverd nou dat pas een goede levering, Super.
13 okt 2024
Ik had een foutje gemaakt……
Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling maar dat werd razendsnel opgelost door LedDirect
Weer licht op het aanrecht
Snelle en goede service.keuken led lampje geeft voldoende licht en is eenvoudig te monteren
Alles goed
Supersnel ontvangen, goed verpakt, mooie lampen. Top prijs-kwaliteit verhouding
11 okt 2024
Duidelijke omschrijving van het product, en een hele snelle levering
Goede service
Goede service. Werd zelfs nog gebeld of het zo wel compleet was.