zechsal.nl- Logo - Beoordelingen

zechsal.nl

914 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.239 beoordelingen in totaal

5 aug 2024
De "pure magnesium power gel sport" werd me aanbevolen door mijn fysiitherapeute. Door spondylose vd nekwervels heb ik dagelijks pijn in mijn nek waarbij m.n. de trapeziumspier continu verkrampt is. Door dagelijks wat vd gel op die plek in te masseren is de pijn serieusverminderd. Duurde de 1e x wel een uur of 4 totdat ik verbetering merkte maar sindsdien helpt dit me echt. Die druppels magnesium zijn abominabel zout! Ik snap niet waarom er staat dat je ze "overal in kunt doen, ook koffie" want 1 zo'n druppeltje is al onvergeeflijk zout. Niet te doen.

3 jun 2024
Ik heb het product nog niet ontvangen of ik word bestookt door jullie. Hoe kan ik het ook zo snel testen. Het negatieve wel is de service van gls. Het pakket kwam later waardoor ik niet thuis was en nu ligt het ergens in het centrum. Niet echt handig zo weinig punten....

Beoordelingen voor zechsal.nl

Ik ken bijna alle producten van Zechsal en verkoop het meest de tubes mcm-gel, waar ik ook mee masseer op plekken waar mijn klanten het meeste vast zitten en de magnesiumvlokken met de opti-msm poeder, omdat mijn klanten willen ontzuren om zo verdere klachten aan hun spieren en gewrichten te voorkomen.
30 sep 2024
Zechsal Active. Supplementen met chondroitine en glucosamine in combinatie met natuurlijke collageen. Het zou fijn zijn als deze supplementen in grotere hoeveelheid aangeboden kan worden in een groter potje. Hierdoor kan ik het langer gebruiken waardoor het minder vaak gekocht hoeft te worden.
16 okt 2024
De bestelde artikelen werden snel bezorgd en zijn in goede staat ontvangen. Zowel de magnesium als de 2 andere bijbestelde items doen goed hun werk
30 sep 2024
De zechsal MCM gel is geweldig. Het geeft verlichting in de lijn. Ik geef het ook vaak cadeau aan iemand die pijn heeft aan de gewrichten.
4 okt 2024

Heerlijke producten!

Ik gebruik de magnesium vlokken, de olie en de druppels en ik vind het echt heerlijke producten om te gebruiken!!!
9 okt 2024
Vlot geleverd. Het bezorgbedrijf GLS rijdt af en toe met veel te hoge snelheid door onze 30 km zone in het dorp.
Antwoord van zechsal.nl
15 okt 2024
Bedankt voor je beoordeling. Jammer om te horen dat dit gebeurd. We zullen dit doorgeven aan GLS. Fijn dat je verder wel blij bent met de levering. Klantenservice Zechsal
6 okt 2024
Mooi op de hoogte gehouden via de mail. En pakje kan in ons brievenbus bakje. wij zijn tevreden klanten.
13 okt 2024
Heb de magnesium en sinds kort ook de visolie, ben er erg tevreden over. Ik voel mij een stuk fitter!!
4 okt 2024
De werking van de badkristallen. Twee keer in de week in een bad ivm gewrichtsklachten. Helpt echt!
8 okt 2024

Fujn

Snelle bezorging. Magnesium olie werkt goed en is niet zo plakkerig. Zal zeker nog eens bestellen.
15 okt 2024
Vlotte levering, voor resultaat van het product is het nog te vroeg om er iets over te zeggen.

Perfecte hulpmiddelen

Wij zijn uiterst tevreden over de produkten die wij bij Zechsal kopen en uiteraard gebruiken.
6 okt 2024
Duidelijke omschrijving product en gebruik. Snel geleverd met mooie brochure met alle uitleg.
Het zijn goede producten, de levering gaat naar wens, ik zou niet weten hoe het beter kan….
Zeer tevreden Alles ging volgens de afspraak Makkelijker bij hun te bestelen
14 okt 2024
Goede producten, heel belangrijk de omschrijving van de producten, heel goed
2 okt 2024

Top!

Snelle levering. Goede klantenservice. Veilige betaling. Top producten!

Magnesium Bisglycinaat werkt goed.

Magnesium Bisglycinaat besteld. Ontzettend fijn spul. Werkt meteen.
13 okt 2024
Goede/snelle levering vd magnesium. Verder niet veel over te melden
12 uur geleden

Magnesium

De snelle bezorging en het product is prima,hoop dat het mij helpt