5 aug 2024
De "pure magnesium power gel sport" werd me aanbevolen door mijn fysiitherapeute. Door spondylose vd nekwervels heb ik dagelijks pijn in mijn nek waarbij m.n. de trapeziumspier continu verkrampt is. Door dagelijks wat vd gel op die plek in te masseren is de pijn serieusverminderd. Duurde de 1e x wel een uur of 4 totdat ik verbetering merkte maar sindsdien helpt dit me echt.
Die druppels magnesium zijn abominabel zout! Ik snap niet waarom er staat dat je ze "overal in kunt doen, ook koffie" want 1 zo'n druppeltje is al onvergeeflijk zout. Niet te doen.
Dat weet ik nog niet. Ik probeer een van de producten (die voor huidproblemen) nog maar net, de tweede (sport) heb ik een keer gebruikt bij kramp in de voet en vond het niet aanwijsbaar van invloed. De derde (bij reuma in de handen) heb ik aan een vriendin gegeven. Zij vindt het een prettige gel.
Beoordelingen voor zechsal.nl
2 aug 2024
3 aug 2024
De voetcreme laat de voeten minder zacht achter dan ik had verwacht. Vooral de plaatsen met meer eelt. Ik had wel het eelt zoveel mogelijk weggehaald.
20 aug 2024
Pakje is 10-8 ergens bezorgd maar niet bij het afgesproken punt. Op mijn mail tot nu toe geen reactie. Hoor graag van jullie!!
Antwoord van zechsal.nl
21 aug 2024
Wat vervelend om te horen dat het pakketje niet op het afgesproken punt is afgeleverd. Wij beantwoorden mailtjes bijna altijd binnen 2 werkdagen, maar we hebben geen mail van jou ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om het probleem op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.
Mijn diagnose is ongeneeslijke kanker. Ik heb ook Spasmefolie, Fibromyalgie, Syringomyelie.
Daardoor heb ik vreselijk veel pijn. En ook extra veel krampen in mijn armen en benen.
Ik gebruik nu het spuitbusje olie. Dat helpt echt goed tegen de krampen. Ik gebruik het op de moment ik kramp heb. Maar ook vooraf, als ik bvb wil breien, spuit ik het op mijn handen en wrijf het goed in. Zo krijg ik minder vlug krampen in mijn handen.
Het is erg vettig, waardoor je weinig nodig hebt en dus grotere oppervlakken ook kunt in spuiten.
7 jul 2024
Zeer tevreden in alle opzichten!
Wij hebben de mcm gel een paar maanden geleden ontdekt en sindsdien willen we niets anders meer! Het product werkt wonderbaarlijk goed tegen gewrichtspijn. Verder zijn we ook heel tevreden over de magnesium drops en de sport gel. Service tip top in orde en snelle levering.
9 jul 2024
Zalige producten
We hebben al verschillende producten van Zechsal geprobeerd, vooral de magnesium (gel, kristallen, bodylotion) en MSM en zijn zeer tevreden over het resultaat. Eindelijk verlost van vervelende spierkrampen in de benen en ontsteking van gewrichten
4 jul 2024
De magnesium is een puur product uit Nederland. Mijn vragen worden serieus genomen en goed beantwoord. Snelle levering. Fijn dat er een kennisbank is en in de mail wordt ook altijd interessant informatie over magnesium
24 jul 2024
Lekker slapen!
Sinds een paar weken gebruik ik de magnesium vlokken en de magnesium olie en ik ben zeer tevreden! Voor het slapen gaan, een voetenbadje 2x in de week en de rest van de dagen in de olie, heerlijk! En lekker slapen!
26 jul 2024
Fijne producten
Altijd bereid voor toelichting op de producten te geven. Producten zijn gewoon heel fijn in gebruik, verzorgend voor de innerlijke mens, maar ook voor de buitenzijde:)
22 jul 2024
Het zijn gewoon hele fijne producten. De MCM magnesium zalf blijft mijn favoriet, samen met de gezichts crème.
De voetbalsem/crème is ook heel fijn in gebruik!
8 jul 2024
Juiste informatie en goede producten. Fijn dat je precies goed geinformeerd wordt over wat je koopt. Een mooi merk. Ik verkoop het graag in mijn praktijk.
5 jul 2024
Zechsal verpakking netjes. Bij thuiskomst is er gesmeten met je pakket en zak open gescheurd. Daar kunnen zij niet aan doen.
6 jul 2024
Producten die ik gebruik bevallen goed! Levering is ook snel. En krijg altijd een kortingsbon. Helemaal leuk
5 jul 2024
Fijne producten . Goede en gedetailleerde uitleg over de producten . Alles netjes en op tijd opgestuurd .
24 jul 2024
Magnesium is naast water en zuurstof van levensbelang!
Met de magnesiumproducten van Zechsal maak ik vele mensen blij en helpen ik ze van hun klachten af.
11 jul 2024
Top bisglycinaat poeder van Zechsal, slaap er heerlijk op en m’n zenuwstelsel komt fijn tot rust 😍
11 jul 2024
Fantastische olie. Ik had van die kleine adertjes aan de binnenkant van mijn enkel!…… weg!