zechsal.nl- Logo - Beoordelingen

zechsal.nl

935 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.260 beoordelingen in totaal

5 aug 2024
De "pure magnesium power gel sport" werd me aanbevolen door mijn fysiitherapeute. Door spondylose vd nekwervels heb ik dagelijks pijn in mijn nek waarbij m.n. de trapeziumspier continu verkrampt is. Door dagelijks wat vd gel op die plek in te masseren is de pijn serieusverminderd. Duurde de 1e x wel een uur of 4 totdat ik verbetering merkte maar sindsdien helpt dit me echt. Die druppels magnesium zijn abominabel zout! Ik snap niet waarom er staat dat je ze "overal in kunt doen, ook koffie" want 1 zo'n druppeltje is al onvergeeflijk zout. Niet te doen.

Dat weet ik nog niet. Ik probeer een van de producten (die voor huidproblemen) nog maar net, de tweede (sport) heb ik een keer gebruikt bij kramp in de voet en vond het niet aanwijsbaar van invloed. De derde (bij reuma in de handen) heb ik aan een vriendin gegeven. Zij vindt het een prettige gel.

Beoordelingen voor zechsal.nl

5 jun 2024

Magnesium druppels

Het pakketje snel en goed verpakt ontvangen. De magnesium druppels zijn heel makkelijk te doseren.
3 mei 2024
Geïmporteerde beoordeling
Snelle levering in precies passende verpakking. Met een leuk bedankkaartje erbij.<br>Topproducten!
1 dec 2023
Geïmporteerde beoordeling

Snelle leverin en duidelijke uitleg

Een snelle levering met een folder waar in het kort bij ieder produkt een korte uitleg staat.

Voetenbad

Ik vind het fijn en kan zo genieten van mijn voetenbad met magnesium. En het slapen daarna
1 feb 2024
Geïmporteerde beoordeling
Goede kwaliteit producten, makkelijke website om te bestellen en supersnelle levering. Top!
21 jun 2024
Volgen van de zending. Keurig en vriendelijk afgeleverd. Keurig verpakt. Helaas geen foto.
8 jun 2024

Zechsal is top

Magnesium werkt zo krachtig en het magnesium v Zechsal is zo zuiver, zeer aan te bevelen.
3 dec 2023
Geïmporteerde beoordeling
De bestelling kwam keurig op tijd aan, in goede orde. Ben groot fan van alles van Zechsal!
23 jun 2024
Snelle levering, met een kaartje van het personeelslid die de bestelling heeft ingepakt.
4 dec 2023
Geïmporteerde beoordeling
Snelle levering. Er was iets te kort geleverd en is vlot nageleverd. <br>Goede producten!
6 mrt 2024
Geïmporteerde beoordeling
Ik heb vertrouwen in de producten van Zechsal.<br>ook mijn spieren reageren er goed op.
10 jan 2024
Geïmporteerde beoordeling
Altijd een correcte afhandeling van mijn bestelling. De producten vind ik ook heel fijn
3 jul 2024
Fijn om een voetenbad met magnesium te nemen en daardoor beter te kunnen slapen.
2 dec 2023

Fijn product

Duidelijke toelichting op de producten. Fijn klantensysteem en snelle service
21 jun 2024
Vriendelijke kaartjes bij in de bestelling en met zorg persoonlijk ingepakt
2 dec 2023
Geïmporteerde beoordeling
Keurig op tijd, op de juiste plaats en op de meest efficiënte wijze verpakt
2 mei 2024
Geïmporteerde beoordeling
Veel keuze in producten. Erg blij met m'n shampoo, deodorant en douche gel
7 feb 2024

Erg behulpzaam en vriendelijk

Snelle reactie ,ook erg goede tips gekregen.erg vriendelijk en behulpzaam.
3 mei 2024

Prima, prima

Goede producten en goede achtergrond informatie. Ook de levering is vlot.
2 okt 2024

Top!

Snelle levering. Goede klantenservice. Veilige betaling. Top producten!