5 aug 2024
De "pure magnesium power gel sport" werd me aanbevolen door mijn fysiitherapeute. Door spondylose vd nekwervels heb ik dagelijks pijn in mijn nek waarbij m.n. de trapeziumspier continu verkrampt is. Door dagelijks wat vd gel op die plek in te masseren is de pijn serieusverminderd. Duurde de 1e x wel een uur of 4 totdat ik verbetering merkte maar sindsdien helpt dit me echt.
Die druppels magnesium zijn abominabel zout! Ik snap niet waarom er staat dat je ze "overal in kunt doen, ook koffie" want 1 zo'n druppeltje is al onvergeeflijk zout. Niet te doen.
Dat weet ik nog niet. Ik probeer een van de producten (die voor huidproblemen) nog maar net, de tweede (sport) heb ik een keer gebruikt bij kramp in de voet en vond het niet aanwijsbaar van invloed. De derde (bij reuma in de handen) heb ik aan een vriendin gegeven. Zij vindt het een prettige gel.
Beoordelingen voor zechsal.nl
3 dec 2023
2 dec 2023
4 dec 2023
Geïmporteerde beoordeling
Prima op tijd verzonden en aangekomen. Keurige terugkoppeling van de logistiek. Gemeld op email naar zechsal dat er een verkeerde pakbon was bijgesloten met naam etc van iemand anders. Foto daarvan meegestuurd. Ik vroeg mij af of mijn pakbon ook bij iemand anders is terecht gekomen met mijn personalia. Is dat avg wettelijk toegestaan?
3 jun 2024
Ik heb het product nog niet ontvangen of ik word bestookt door jullie. Hoe kan ik het ook zo snel testen. Het negatieve wel is de service van gls. Het pakket kwam later waardoor ik niet thuis was en nu ligt het ergens in het centrum. Niet echt handig zo weinig punten....
17 jun 2024
Bedankt voor je feedback, wij nemen dit zeker mee. Mocht je geen zogenoemde trigger mails meer willen ontvangen na aanschaf van een product, dan kun je ook onderin de mail aangeven dat je je hiervoor wilt uitschrijven. Daarnaast erg jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad bij GLS. Hierover heb ik je zojuist een mail gestuurd.
21 jun 2024
Door ziekte van chauffeur niet geleverd (GLS) was eerste melding en nu staat er niemand thuis en contact opgenomen met ontvanger. Niemand gehoord, week verder en 25kg! vlokken niet te vinden.
28 jun 2024
Beste, bedankt voor je beoordeling en bericht. Excuses voor onze late reactie. We hopen dat je je bestelling inmiddels al wel hebt ontvangen. Mocht dit niet zo zijn wil je dan contact met ons opnemen via 0598-626810? Dan zullen wij het voor je oplossen. Onze excuses voor het ongemak. Groeten, Gijs
1 dec 2023
Geïmporteerde beoordeling
Als mijn inkoop nog geen week later verkoopprijs is op jullie website, waardoor mijn winst wegvalt vind ik niet netjes
2 mrt 2024
Geïmporteerde beoordeling
Pakket zou vrijdag 1 maart tusse 8.00 en 21.30 geleverd worden. Hele dag thuis gebleven .Geen Gls en geen pakket.
9 jan 2024
Geïmporteerde beoordeling
1ste bestelling, pakket niet ontvangen, zechsal is onderzoek gestart...
11 jun 2024
Ik heb nog niets ontvangen
19 jun 2024
Beste Ria, wat vervelend dat je nog niks ontvangen hebt. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via info@zechsal.nl of 0598-626810? Dan lossen wij het graag voor je op. Als het intussen al opgelost is dan hoef je natuurlijk geen contact op te nemen. Groeten, Gijs Keereweer