Ik heb een verwarmde bodywarmer gekocht bij egowerken. Er stond een duidelijke maattabel bij waarmee ik uitkwam op XS, ik twijfelde even of dit niet te klein zou zijn maar heb het advies toch gevolgd en hij zit als gegoten. Hij sluit ook heel mooi aan bij je lichaam. Niet verwacht dat ik hem zo mooi zou vinden. Aan de rits van de bodywarmer hangt een kaartje met een QR code, als je die scant dan krijg je een filmpje met duidelijke uitleg hoe het werkt. In het begin was het even afwachten, hij warmt geleidelijk op, maar na een paar minuten voelde ik al duidelijk de warmte. Heel fijn! De bodywarmer heeft 3 warmte standen. Zelf vind ik het fijn om op de hoogste stand te starten en als hij eenmaal warm is te zakken naar een lagere stand. Tijdens gebruik gaan de lampjes op de knopjes uit. In het begin dacht ik dat de bodywarmer zelf dan ook was uit gegaan maar dat is niet zo. Hij blijft warm tot je hem zelf uitzet, niet vergeten dus als je hem uittrekt. De capuchon kun je er trouwens ook af halen. Dat is handig als je hem ergens onder wil dragen. Onder je jas bijvoorbeeld. Verder bevalt hij mij tot zover zeer goed. En ook de verzending, communicatie en service van ergowerken is altijd piekfijn in orde. Dit is de tweede keer dat ik bij ze heb besteld en kan nog geen punten van kritiek benoemen. Een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering, daar hou ik van. Je bent bij ergowerken geen nummertje maar een mens en dat is voor een webshop best knap. Daar kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Verder lezen