motorcorner.nl- Logo - Beoordelingen

motorcorner.nl

890 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.270 beoordelingen in totaal

18 nov 2023
Overzichtelijke onderdelenlijst, duidelijk instructies en snelle levering. Heel fijn. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat ik een paar dagen na mijn bestelling op de site mijn bestelde onderdeel zie voor nog eens meer dan €25 goedkoper. Dat is natuurlijk leuk voor andere geïnteresseerden maar voor mij zuur. Dit had MC al kunnen weten... Misschien dat ze mij bij een volgende bestelling in gedachten kunnen nemen.

11 jun 2024
Ik heb een 3 sterren gegeven. De bestelling was snel geplaatst en werd de zelfde dag nog verzonden. Echter DPD schoot niet op, donderdag verzonden en dinsdag nog niet binnen (of een status update) ben ik in contact getreden met MC. Er werd snel gereageerd en ik moest geduld hebben omdat DPD erg veel vertraging kon hebben. Na wat mail contact met MC zijn zij in contact getreden met DPD en had ik het pakket de volgende dag in bezig. Dus snelle reactie van MC zelf, maar voor iets wat de volgende dag in huis had kunnen zijn en je hoort dat je geduld moet hebben vind ik het erg jammer. Daarom 3 sterren..
RJ
ralph j.
hoogland

Beoordelingen voor motorcorner.nl

9 mrt 2024
Supersnelle levering van bestelde product, en ik had geluk want het product was nergens anders meer verkrijgbaar.
IV
Iwan V.
Lemmer
26 feb 2024

Betrouwbare shop, snel geleverd

Je wordt netjes op de hoogte gehouden, ook als je mailtje stuurt, binnen no time antwoord. Concurrerende prijzen
17 apr 2024

Super klantenservice

Super geholpen door Jordy, verleent het extra beetje service waar hij dat niet had hoeven doen. Helemaal super!
RE
Ro E.
Nijmegen
14 mei 2024
Goede prijs, goedkoper dan de rest. Alleen de verzending met DPD vind ik niks. Duurde 4 dagen ipv de dag erop.
7 apr 2024
Handvatverwarming besteld en deze werkte niet helemaal naar behoren. Zeer snel en netjes opgepakt door Jordy.
2 feb 2024
Makkelijke website Bij telefonisch contact, goede uitleg Artikel goed verpakt verstuurd Via DPD ook erg goed
4 dec 2023
snelle bezorging, maar 1 item zat niet in de doos, dat gemeld en het werd diezelfde dag nagestuurd, prima!
30 jan 2024

Goede communicatie en snelle afhandeling

Bestelde product was helaas niet meer leverbaar. Geld binnen twee dagen teruggestort. Keurig afgehandeld!
16 apr 2024

De bestelde goederen lieten op zich wachten.

De bestelde goederen werden keurig geleverd. Duurde echter wel wat langer als aangegeven op de website.
13 mei 2024

Goed!

Persoonlijk telefonisch contact - vragen werden goed beantwoord waarna we door konden met bestelling.
10 mrt 2024
Goed verpakt en snel aangekomen van de carbtune pro en goede communicatie van de leveringstermijn . 👍
6 dec 2023

Juiste en snelle levering

In het weekend besteld. En dinsdag al geleverd. Altijd goed verpakt en de juiste onderdelen aanwezig.
HV
H V.
Brunssum
29 dec 2023

ktm powerpats zadel

zadel van goede kwaliteit keurig afgewerkt. snelle levering. helaas nog geen lange rit kunnen maken.
11 nov 2023

Contact en product perfect

Contact met betrekking tot mijn bestelling van een windscherm. Keurig te woord gestaan en geholpen👍
11 jun 2024
Netjes verpakt, in goede staat geleverd. In het weekend besteld, kwam niet gelijk de volgende dag.
5 mei 2024
Klantenservice is top! Heb snelle reactie gekregen op mijn vraag! Bestelde onderdeel snel geleverd.
10 mrt 2024
Snel gevonden wat ik wilde, voldoende keus en een goede prijs. De zending /levering was super snel.
13 feb 2024
Fijne ervaring met motorcorner, de juiste spullen op tijd geleverd en ook zeer goede communicatie.
2 feb 2024

Ik ben heel tevreden over mijn…bestellingen

Ik ben heel tevreden over mijn bestellingen. En op mijn vragen. Fijn om zaken mee te doen. Super
31 mrt 2024

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede prijs en communicatie. Je moet daarentegen wel even wachten op je bestelling. Prima winkel