motorcorner.nl- Logo - Beoordelingen

motorcorner.nl

890 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.270 beoordelingen in totaal

18 nov 2023
Overzichtelijke onderdelenlijst, duidelijk instructies en snelle levering. Heel fijn. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat ik een paar dagen na mijn bestelling op de site mijn bestelde onderdeel zie voor nog eens meer dan €25 goedkoper. Dat is natuurlijk leuk voor andere geïnteresseerden maar voor mij zuur. Dit had MC al kunnen weten... Misschien dat ze mij bij een volgende bestelling in gedachten kunnen nemen.

11 jun 2024
Ik heb een 3 sterren gegeven. De bestelling was snel geplaatst en werd de zelfde dag nog verzonden. Echter DPD schoot niet op, donderdag verzonden en dinsdag nog niet binnen (of een status update) ben ik in contact getreden met MC. Er werd snel gereageerd en ik moest geduld hebben omdat DPD erg veel vertraging kon hebben. Na wat mail contact met MC zijn zij in contact getreden met DPD en had ik het pakket de volgende dag in bezig. Dus snelle reactie van MC zelf, maar voor iets wat de volgende dag in huis had kunnen zijn en je hoort dat je geduld moet hebben vind ik het erg jammer. Daarom 3 sterren..
RJ
ralph j.
hoogland

Beoordelingen voor motorcorner.nl

27 nov 2023

uitstekende klantenservice

Ondanks dat de bezorger 2x verzuimd had om het pakket te leveren, enorm blij met de klantenservice. Denken mee, doen er alles aan om je te helpen. Top.
30 mei 2024
Bekende merken voor een lage prijs, alles klopte vanaf het bestellen tot aan de levering thuis. De best ingepakte levering die ik ooit heb ontvangen.
1 jun 2024
Goede communicatie . Een onderdeel was niet meer verkrijgbaar . Werd direct gecommuniceerd en geld werd direct terug overgeschreven . Prima service .
23 mei 2024
TomTom Rider 550 SE Snelle levering en juiste product met duidelijke handleiding erbij voor geld terug actie van TomTom. Navigatie werkt uitstekend
5 jun 2024
Ging iets verkeerd met de levering maar de klantenservice reageerde vlot en vriendelijk. De dag erop het product product ontvangen. Ik ben tevreden!
22 apr 2024
Hebben verstand van zaken en zijn super behulpzaam. Denken met je mee om een juiste oplossing te bieden, niks is te gek. Dikke aanrader.
12 apr 2024

Zeer tevreden

De bezorging was tijdig maar het verkeerde product na een korte mail kon ik het pakket vlot en makkelijk terug sturen voor om te ruilen
28 apr 2024

Top

Bestelling netjes ontvangen zoals beloofd! Tevens een van de weinige met producten die ik zocht op voorraad. Bestel hier zeker opnieuw!
HR
13 apr 2024

Snel geleverd en telefonisch goed geholpen

Alles verliep soepel. Er waren wat slechte reviews maar snap niet waarom. Goede prijs en goede service. Email ontvangen bij ieder stap.
13 jun 2024
goede hulp en goed contact als er iets verlaat is of nog in bestelling staat zal hier zeker weer bestellen als ik wat nodig zou hebben
11 apr 2024
Super service, bestelling duurde wat langer i.v.m een stuk dat achterkwam. Maar telkens correct gecommuniceerd. Zeker een aanrader!
25 nov 2023
Ik had een probleempje met een geleverd product. Dat is super opgelost. Alle respect, snel en ook persoonlijk te woord gestaan. 👌👌👌
8 dec 2023
Goede prijs en snelle verzending. Helaas het product moeten retourneren, omdat het niet paste. En ook toen een goede service
LS
Leo S.
Voorhout
30 nov 2023

Refresh set Cardo

Supersnel verzonden en ja...ook voor een nette prijs deze refresh set voor me Cardo gekocht bij Motercorner een top zaak.
11 jun 2024
Snelle verzending en duidelijke status vermelding per email. Motor Corner verleent een goede en betrouwbare service :-)
10 mei 2024
Goede communicatie, En als ik een vraag heb word ik telefonisch altijd goed behandelt en word er mee gedacht! Top zaak
BV
Berrie V.
Berghem
19 mrt 2024

Beeline moto

Beeline Moto besteld. Kreeg er gratis een opbergtasje bij. Snel geleverd. Heb ook een kado-bon kunnen inwisselen. Top!
JJ
Jack J.
Nieuwegein
3 mrt 2024
Makkelijk bestellen, laagste prijs, levering keurig op tijd. Artikel doet wat het doen moet. Meer kan ik niet wensen.
6 mrt 2024
Kreeg een product geleverd met helaas een fabrieks foutje maar ze hebben dit snel voor mij opgelost goede service!!!
HH
7 mrt 2024
Opzetruitje besteld. Was achteraf niet nodig. Retour gezonden en binnen twee dagen werd het bedrag teruggestort.