18 nov 2023
Overzichtelijke onderdelenlijst, duidelijk instructies en snelle levering. Heel fijn. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat ik een paar dagen na mijn bestelling op de site mijn bestelde onderdeel zie voor nog eens meer dan €25 goedkoper. Dat is natuurlijk leuk voor andere geïnteresseerden maar voor mij zuur. Dit had MC al kunnen weten... Misschien dat ze mij bij een volgende bestelling in gedachten kunnen nemen.
Ik heb een 3 sterren gegeven.
De bestelling was snel geplaatst en werd de zelfde dag nog verzonden.
Echter DPD schoot niet op, donderdag verzonden en dinsdag nog niet binnen (of een status update) ben ik in contact getreden met MC. Er werd snel gereageerd en ik moest geduld hebben omdat DPD erg veel vertraging kon hebben.
Na wat mail contact met MC zijn zij in contact getreden met DPD en had ik het pakket de volgende dag in bezig.
Dus snelle reactie van MC zelf, maar voor iets wat de volgende dag in huis had kunnen zijn en je hoort dat je geduld moet hebben vind ik het erg jammer.
Daarom 3 sterren..
Beoordelingen voor motorcorner.nl
13 sep 2024
Rugtas besteld en op de site stond binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.
2 weken verder en 2 telefoontjes en niets wijzer geworden. Medewerkers
hebben geen idee of en wanneer hij wel geleverd zou worden. Ben erg
teleurgesteld want het was een cadeau voor mijn man zijn verjaardag.
Ik was ruim op tijd met bestellen (2 weken). En nu heb ik dus niets.
Heb gezegd dat ik nu mijn geld terug wil…nu maar eens afwachten hoelang
dit gaat duren….
26 sep 2024
Het duurde helaas ca. 1 week voordat ik mijn SP connect heb ontvangen. Daardoor kon ik het gekochte niet op tijd installeren op mijn motor. Indien ik dat van tevoren had geweten, had ik elders de bestelling geplaatst. Verder was alles in orde.
28 sep 2024
Wat op site als voorraad staat niet zonder contact crediteren .
Handig om te weten dat iets niet leverbaar is , meest handig meteen op de site al ..
9 sep 2024
Kwam er voor informatie over…
Kwam er voor informatie over highwaysteps Zeer onpersoonlijk behandeld
Ongeïnteresseerd personeel
Dit was daar vroeger niet gebeurd
29 sep 2024
Bedrijf is wel goed maar verzending drama. Via dpd en blijft maar onderweg.
30 sep 2024
Producten worden geleverd maar vaak trage bezorging
5 sep 2024
Telefonisch bereikaar zijn
1 okt 2024
24 sep 2024
8 sep 2024
6 sep 2024
5 aug 2024
Geleverde producten zijn in orde, maar de snelheid en leverkwaliteit kan beter.
Geleverde producten zijn in orde. Het heeft wel dik een week geduurd, het pakketje kwam verfrommeld aan en de verpakking van een van de producten zag er ook uit alsof hij een zware reis gehad heeft.
Verzending via DPD duurt wel lang en de verstrekte ophaal informatie was ook niet even accuraat.
13 aug 2024
TomTom Rider gekocht, snel en makkelijk besteld en ook supersnel geleverd.
Motorcorner was de goedkoopste en ik dacht eigenlijk dat ik ook nog recht had op de cashback actie maar helaas was die actie net verlopen.
Rally voetsteunen voor ktm 790 adventure R besteld. Ze zijn echt breder en langer dan de standaard voetsteun. Dit gaat echt comfortabeler rijden. Dag na bestelling geleverd.
14 aug 2024
De bestelde Givi V47 topkoffer werd binnen enkele dagen thuis geleverd. De beugel voor mijn BMW C 650 GT was ook op voorraad.
Dat alles voor een mooie nette prijs.
30 aug 2024
Zeer snelle levering en super toffe producten! Wij kochten de fopspenen van KTM, sindsdien wil ons zoontje geen andere meer :D
28 aug 2024
Bestelling iets later dan gedacht gekregen omdat er iets niet op voorraad was. En omdat ik nooit een voldoende geef 4 sterren.