motorcorner.nl- Logo - Beoordelingen

motorcorner.nl

890 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.268 beoordelingen in totaal

18 nov 2023
Overzichtelijke onderdelenlijst, duidelijk instructies en snelle levering. Heel fijn. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat ik een paar dagen na mijn bestelling op de site mijn bestelde onderdeel zie voor nog eens meer dan €25 goedkoper. Dat is natuurlijk leuk voor andere geïnteresseerden maar voor mij zuur. Dit had MC al kunnen weten... Misschien dat ze mij bij een volgende bestelling in gedachten kunnen nemen.

11 jun 2024
Ik heb een 3 sterren gegeven. De bestelling was snel geplaatst en werd de zelfde dag nog verzonden. Echter DPD schoot niet op, donderdag verzonden en dinsdag nog niet binnen (of een status update) ben ik in contact getreden met MC. Er werd snel gereageerd en ik moest geduld hebben omdat DPD erg veel vertraging kon hebben. Na wat mail contact met MC zijn zij in contact getreden met DPD en had ik het pakket de volgende dag in bezig. Dus snelle reactie van MC zelf, maar voor iets wat de volgende dag in huis had kunnen zijn en je hoort dat je geduld moet hebben vind ik het erg jammer. Daarom 3 sterren..
RJ
ralph j.