8 apr 2024
Ik kocht de multi-ladder om werk op een trap in huis te verrichten. Helaas is dat niet gelukt, ik blijf met een hoek van 90° zitten en daar ga ik natuurlijk niet op staan werken op een trap. Verder is het een prima trap, super stevig en makkelijk te stellen.
Een tweedekans-trap gekocht, want van een kwalitatief hoogwaardige trap mag je verwachten dat het volledig en veilig functioneert en werkt.
Bij aankomst blijkt eerstens dat de bestelling onvolledig is, en vervolgens dat de trap een mankement heeft die de functionele veiligheid beïnvloed.
Contact gezocht met de klantenservice, wacht al 5 dagen op een terugkoppeling en update. Inmiddels hebben we besloten de trap te willen terugsturen, het vertrouwen is beschaamd; het zal me benieuwen
Beoordelingen voor aldorr.nl
10 okt 2024
Super mooie stevige professionele trap gekocht, alleen jammer dat het in een kartonne doos zit zonder schuim of latten. De trap had een kleine beschadiging aan de plastic voet houdertjes. Gelukkig kunnen die gewoon nagezonden worden. Dus uiteindelijk uiterst tevreden klant.
Makkelijk bestellen, en met vragen krijg je snelle en goede informatie
En mijn 4x5 prof trap is lekker licht en makkelijk aan de juiste hoogte aan te passen
Snelle levering.
De artikelen die besteld zijn door ons zijn perfect.
Aldorr.nl is zeker aan te bevelen.
16 okt 2024
Een firma met verstand van ondernemen en begrijpt wat de klant wil
Een firma die een kwalitatief goed product levert en begrijpt wat service en aftersales is !
14 okt 2024
Artikel was beschadigd toegekomen, en ze hebben me direct vriendelijk geholpen
10 okt 2024
Makkelijk te vinden op Internet
Goede prijs kwaliteit
Snelle bezorging, product voldoet aan de eis. Prijg / kwaliteit is goed
7 okt 2024
Perfecte trap. Echter er zat nog de nodige ijzerslijpsel aan.