Bergfreunde.nl- Logo - Beoordelingen

Bergfreunde.nl

2.744 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden39.621 beoordelingen in totaal

20 jul 2024
Duidelijke site, ik had een kleine rugzak nodig waar ook mijn mac in paste en omdat bij een aantal rugzakken niet even duidelijk de (binnen) maten stonden adviseerden ze om er een paar te bestellen en wat niet goed was weer terug te sturen (dan betaal je maar een keer de kosten om terug te sturen.) Omdat ik een paar dagen de tijd heb om ze te vergelijken kan ik een weloverwogen beslissing nemen ;-)

15 jul 2024
Exact 1 week geleden 2 slaapzakken besteld bij de bergvrienden. Op de site staat dat de goederen normaal binnen 1 werkdag verzonden worden; de levertijd van 5 à 7 werkdagen zou op basis van die informatie dus vooral te wijten zijn aan het feit dat alle goederen vanuit Duitsland getransporteerd dienen te worden. De dag na de bestelling ontving ik al een mailtje dat de levertermijn 1 werkdag extra zou bedragen vanwege de grote drukte. Aangezien ik na 3 werkdagen nog steeds geen bericht van verzending had ontvangen, legde ik dan maar mijn oor eens te luisteren bij de klantendienst. De mevrouw die ik aan de lijn had, leek weinig extra info te kunnen opvragen dan wat ik zelf online kan zien. Ze probeerde me vooral te sussen: "het is echt enorm druk", "ik zie dat uw bestelling al in een vergevorderde fase van het proces zit" (--> 2 slaapzakken uit het rek nemen, in een doos doen en opsturen .. hoe complex kan het proces zijn, vraag ik me dan af). Inmiddels zijn we al 5 werkdagen na de besteldatum en de slaapzakken zijn nog steeds niet verzonden. Dat ik dus de slaapzakken binnen de 6 a 8 werkdagen zou mogen ontvangen, begint erg onwaarschijnlijk te lijken. Ik heb gelukkig nog een klein beetje marge, maar helaas niet veel: nog 8 werkdagen vanaf nu en mijn 2 dochters vertrekken op scoutskamp... Als ik dus tegen eind deze week niet minstens een verzendbevestiging heb, zal ik dus verplicht zijn om nog snel naar de Decathlon of AS adventure te lopen en 2 slaapzakken te kopen. In dat geval mogen de bergvrienden hun gerief houden en denk ik niet dat ik hen voortaan nog als "vrienden" zal beschouwen.

Beoordelingen voor Bergfreunde.nl

RD
René d.
Beinsdorp
Goed assortiment. Redelijke prijzen. Snelle levering
Duidelijke info en goede prijs kwaliteit verhouding.
6 okt 2024
Snel en doeltreffend kunnen bestellen, prima service
3 okt 2024
Verzendtijd is best lang 4-6 werkdagen.verder prima
10 okt 2024
producten waren zoals beschreven en bezorging oke
9 okt 2024
Общение ,помощь ,сервис,быстрые ответы,нажёжность
HL
Hugo L.
Zwolle
2 okt 2024
Goede productinformatie en betrouwbare levering.
Veel keus, goede kwaliteit voor een prima prijs
7 okt 2024

Zeer tevreden

Helder aanbod, vlotte en correcte afhandeling.
14 okt 2024
top helpdesk! heel behulpzaam en vriendelijk.
9 okt 2024

De levering van de trui

De levering en verpakking van het artikel.
Retour, door niet passend, netjes verwerkt.
16 okt 2024
Súper goed personeel met kennis van zaken.
AV
11 okt 2024
Goede kwaliteit, topmerken, snelle service.
LR
Lea R.
Oudenaarde Melden
Perfecte levering. Uitstekende kwaliteit.
Uitstekende service en snelle levering!
Snelle service. Goede kwaliteit goederen
alles netjes geregeld en op tijd in huis
13 okt 2024
Snel en goede kwaliteit voor nette prijs
CB
Cor B.
Bingelrade
4 okt 2024

Actratieve prijzen en snelle levering.

Attractieve prijzen en snelle levering.