20 jul 2024
Duidelijke site, ik had een kleine rugzak nodig waar ook mijn mac in paste en omdat bij een aantal rugzakken niet even duidelijk de (binnen) maten stonden adviseerden ze om er een paar te bestellen en wat niet goed was weer terug te sturen (dan betaal je maar een keer de kosten om terug te sturen.) Omdat ik een paar dagen de tijd heb om ze te vergelijken kan ik een weloverwogen beslissing nemen ;-)
Exact 1 week geleden 2 slaapzakken besteld bij de bergvrienden. Op de site staat dat de goederen normaal binnen 1 werkdag verzonden worden; de levertijd van 5 à 7 werkdagen zou op basis van die informatie dus vooral te wijten zijn aan het feit dat alle goederen vanuit Duitsland getransporteerd dienen te worden.
De dag na de bestelling ontving ik al een mailtje dat de levertermijn 1 werkdag extra zou bedragen vanwege de grote drukte.
Aangezien ik na 3 werkdagen nog steeds geen bericht van verzending had ontvangen, legde ik dan maar mijn oor eens te luisteren bij de klantendienst. De mevrouw die ik aan de lijn had, leek weinig extra info te kunnen opvragen dan wat ik zelf online kan zien. Ze probeerde me vooral te sussen: "het is echt enorm druk", "ik zie dat uw bestelling al in een vergevorderde fase van het proces zit" (--> 2 slaapzakken uit het rek nemen, in een doos doen en opsturen .. hoe complex kan het proces zijn, vraag ik me dan af).
Inmiddels zijn we al 5 werkdagen na de besteldatum en de slaapzakken zijn nog steeds niet verzonden. Dat ik dus de slaapzakken binnen de 6 a 8 werkdagen zou mogen ontvangen, begint erg onwaarschijnlijk te lijken.
Ik heb gelukkig nog een klein beetje marge, maar helaas niet veel: nog 8 werkdagen vanaf nu en mijn 2 dochters vertrekken op scoutskamp... Als ik dus tegen eind deze week niet minstens een verzendbevestiging heb, zal ik dus verplicht zijn om nog snel naar de Decathlon of AS adventure te lopen en 2 slaapzakken te kopen.
In dat geval mogen de bergvrienden hun gerief houden en denk ik niet dat ik hen voortaan nog als "vrienden" zal beschouwen.
Beoordelingen voor Bergfreunde.nl
3 okt 2024
2 okt 2024
3 okt 2024
Pakket nog niet ontvangen
Er was iets mis gegaan met het adres. Pakket was retour gestuurd en er stond dat het de volgende dag geleverd zou worden. Toen ik belde is afgesproken dat het pakket mijn kant op zou komen. Vervolgens kreeg ik een mail dat mijn retour ontvangen was?! ( geen geld retour) Ik heb vervolgens gemaild met de vraag wanneer ik het pakket ga ontvangen. Ik wacht nog op antwoord en op het pakket.
De producten zijn van goede kwaliteit en de aanbiedingen zijn interessant.
Jammer dat de levertermijn niet klopt. Ik bestelde een aantal zaken om mee te nemen op reis en het pakje werd op de grens van 5 dagen geleverd. Misschien schrijf je dan beter levertermijn van 5 tot 7 dagen in plaats van 3 tot 5. Ik was dus al vertrokken toen het pakje werd geleverd.
7 okt 2024
De schoen ziet er prachtig en elegant uit, maar: maar ik heb ze nodig om in ruig terrein de honden uit te laten.
Ik kon op de foto niet zien dat de schoen zó smal was. Mijn andere Ecco-schoenen zijn allemaal veel breder. Zie foto.
Deze pas ik daarom niet en moeten ze helaas terug.
17 okt 2024
Helaas een US maat dus te klein. Dit was mij niet opgevallen daar ik Dannervschoen heb met dezelfde maat UK. Nu moet ik helaas retour kosten maken. Jammer
Zorg dat maten beschikbaar zijn!
Als er geadverteerd wordt met achteraf betalen is het fijn als het werkt!
5 okt 2024
Geen reactie op klacht
Ander product dan foto op website
Goede snelle service en toch retour moeten zenden.
Had een vest in maat 38 besteld en ontving maat M
In Nederland is 38 maat S. In o.a. Duitsland is 38 maat M .
Beter misschien om de maten met de universele letters S,M,L aan te duiden ipv getallen?
Ruim assortiment en gelukkig ook in de GROTERE maten.
Ik meende een dames blouse besteld te hebben, bleek een heren blouse. Op zich niet erg, maar vanwege andere maatvoering veel te groot.
Reactie op vragen via mail duren, voor mij, iets te lang.