Bergfreunde.nl- Logo - Beoordelingen

Bergfreunde.nl

2.740 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden39.627 beoordelingen in totaal

20 jul 2024
Duidelijke site, ik had een kleine rugzak nodig waar ook mijn mac in paste en omdat bij een aantal rugzakken niet even duidelijk de (binnen) maten stonden adviseerden ze om er een paar te bestellen en wat niet goed was weer terug te sturen (dan betaal je maar een keer de kosten om terug te sturen.) Omdat ik een paar dagen de tijd heb om ze te vergelijken kan ik een weloverwogen beslissing nemen ;-)

15 jul 2024
Exact 1 week geleden 2 slaapzakken besteld bij de bergvrienden. Op de site staat dat de goederen normaal binnen 1 werkdag verzonden worden; de levertijd van 5 à 7 werkdagen zou op basis van die informatie dus vooral te wijten zijn aan het feit dat alle goederen vanuit Duitsland getransporteerd dienen te worden. De dag na de bestelling ontving ik al een mailtje dat de levertermijn 1 werkdag extra zou bedragen vanwege de grote drukte. Aangezien ik na 3 werkdagen nog steeds geen bericht van verzending had ontvangen, legde ik dan maar mijn oor eens te luisteren bij de klantendienst. De mevrouw die ik aan de lijn had, leek weinig extra info te kunnen opvragen dan wat ik zelf online kan zien. Ze probeerde me vooral te sussen: "het is echt enorm druk", "ik zie dat uw bestelling al in een vergevorderde fase van het proces zit" (--> 2 slaapzakken uit het rek nemen, in een doos doen en opsturen .. hoe complex kan het proces zijn, vraag ik me dan af). Inmiddels zijn we al 5 werkdagen na de besteldatum en de slaapzakken zijn nog steeds niet verzonden. Dat ik dus de slaapzakken binnen de 6 a 8 werkdagen zou mogen ontvangen, begint erg onwaarschijnlijk te lijken. Ik heb gelukkig nog een klein beetje marge, maar helaas niet veel: nog 8 werkdagen vanaf nu en mijn 2 dochters vertrekken op scoutskamp... Als ik dus tegen eind deze week niet minstens een verzendbevestiging heb, zal ik dus verplicht zijn om nog snel naar de Decathlon of AS adventure te lopen en 2 slaapzakken te kopen. In dat geval mogen de bergvrienden hun gerief houden en denk ik niet dat ik hen voortaan nog als "vrienden" zal beschouwen.

Beoordelingen voor Bergfreunde.nl

22 aug 2024
Het product werd netjes verpakt en de kwaliteit bevalt. De communicatie met Bergfreunde zelf kan beter. Ik heb alleen een mail van Trusted shop ontvangen en niet van Bergfreunde zelf.
30 aug 2024

Geduld is een schone zaak

Goeie prijs, goed product. Duurt wel lang voor de bestrlling verwerkt wordt en verstuurd wordt. Maar daarna is het er ook snel (ongeveer een weekje na de bestelling).
25 aug 2024
Duurt wat langer omdat alles uit Duitsland komt . Zeer klantvriendelijke helpdesk . Ze versturen 25.000 Paketten per dag . Nu even wachten op retour storting

Positieve originele benadering

Wat een originele manier van berichtgeving ! En duidelijke en snelle communicatie van de website en ontvangen van de e-mails. Goed geregeld.
30 aug 2024
Niet iets in het bijzonder. Wat wel eerlijk is dat ze het vervelend vinden dat de uiterlijke besteltermijn met 2 dagen was overschreden.
17 aug 2024
Koop altijd mijn wandelschoenen bij Bergfreunde. Fijne schoenen, goede prijs. Goede levering. Achteraf betalen. Allemaal prettig.
24 aug 2024
Tevreden over Berg Freunde. Ze verkopen kwaliteitsspul om outdoor avonturen te beleven. Verzenden neemt wat langer de tijd.
28 aug 2024
Prijs kwaliteit. Mooie producten besteld. Levertijd is vrij lang duurt 4 tot 6 werkdagen. Zou sneller mogen
24 aug 2024
Een keer gebeld voor advies, prima geholpen. Nu al vaker iets besteld en alles netjes en vrij snel ontvangen.
MS
Myriam S.
Overihse

Aanrader

Levering verloopt correct binnen de opgegeven tijd Ook bij geen probleem retourzending Klantvriendelijk
JS
joki s.
haarlem
20 aug 2024

5 sterren

1. de laarzen 2. de toon van de emails 3. de bezorging 4. de bezorger 5. een ster voor het geheel
NS
Niek S.
Vriezenveen

Fijne e-shop

Erg fijne e-shop waar ik regelmatig Wandelkleding koop. Makkelijk bestellen en overzichtelijk.
13 aug 2024
Steeds goede service en producten. Snelle en correcte verzending. Dankjewel Bergfreunde ;-)
4 aug 2024

1x Rock Empire - Equip - Complete gordel

kreeg waarom ik vroeg en zocht kwaliteit is top gelijk kunnen gebruiken en voelde veilig aan
2 sep 2024
Prima communicatie. Leuke foto’s. Omdat je de webshop niet kent geeft dat een goed gevoel.
24 aug 2024
Duidelijke correspondentie over wanneer en hoe laat het pakje geleverd ging worden.
14 aug 2024
Fijne website, mooie collectie, goede aanbieding. Verzending duurt relatief lang.
GE
G. E.
Uithoorn
1 sep 2024

Bergfreunde is een topper!

Artikel conform beschrijving, goede communicatie en supersnelle verzending. Top!
28 aug 2024
Goede en snelle service, vriendelijk contact. Heel blij met mijn nieuwe Lowa's.
JD
Jos D.
Hoensbroek
22 aug 2024

communiceren op een prettige manier.

communiceren op een prettige manier en spullen op de aangegeven tijd geleverd.