De Boer Drachten- Logo - Beoordelingen

De Boer Drachten

2.228 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.000 beoordelingen in totaal

30 nov 2023
Meedenken met de klant. Ik heb flame heaters besteld en per heater een gasdrukregelaarset erbij besteld, Echter deze zitten er standaard bij. Na melding heeft De Boer gezegd dat het jammer is dat het niet geconstateerd is. De sets komen retour. Verder had ik bij de bestelling gevraagd of er ook hoezen bij te verkrijgen zijn. Ik kon ze niet vinden op de site, maar daar geen antwoord op gekregen. Ik ben wel blij met de snelle aanmelding als klant om te betalen per factuur achteraf en de snelle levering.

11 okt 2024
Aan de service en de communicatie van de firma deBoer heb ik geen opmerkingen. Maar zij versturen de bij hun geplaatste bestellingen met PostNL naar België. Hier in de regio Mechelen (Belgie) is PostNL al een hele tijd een zeer onbetrouwbare transporteur/bezorger. Bij mijn bestelling is dit weer het geval, nu beweren ze dat het geleverd is, maar ze zijn zelfs niet aan de deur geweest. Gelieve ook ander verzendingspartners aan te bieden ipv PostNL. N.B.: De jaren daarvoor hebben we wel altijd een goede samenwerking gehad met PostNL, maar dat is blijkbaar verleden tijd.

Beoordelingen voor De Boer Drachten

11 okt 2024

PostNL is een onbetrouwbare partner geworden.

14 okt 2024
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen! Ik zie echter dat uw bestelling is verzonden met TransMission. Daarnaast is het helaas geen optie om voor ieder gebied een andere vervoerder te kiezen. Dit is logistiek gezien maar ook systeemtechnisch geen optie. Ik heb even contact met u opgenomen maar ook met de vervoerder om het probleem te bespreken! Onze excuses voor het ongemak.
7 okt 2024
Sfeerhaard afgeleverd en weer meegenomen, was een showroom model en beschadigd en geen afstandsbediening. Niets meer van gehoord.
8 okt 2024
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen! Deze is hier inderdaad retour gekomen, deze zal binnen het retour termijn verwerkt worden. Ik heb inmiddels even contact met u opgenomen om het een en ander te bespreken. Onze excuses voor het ongemak.
5 okt 2024
Had op avondbezorging gekozen maar ze werd om 13:07 bezorgd. Erg jammer nu moest ik iemand regelen om het in ontvangst te nemen.
17 okt 2024
Nog niet geleverd
18 okt 2024
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen. Wij hebben het voor u nagekeken en op 16 augustus is het aan u geleverd. Wij hebben u inmiddels een mail gestuurd om verdere vragen te bespreken.
19 sep 2024
Beste, Op de website werd aafgegeven levering volgende dag echt in de realiteit was dit toch anders. Na verschillende mails en zelfs telefonisch contact toch na enkele dagen de bestelling ontvangen.
20 sep 2024
Bedankt voor uw review. We zien dat de laarzen, die u bestelde op het moment van bestellen niet op voorraad waren. Dit geven wij ook aan op onze website Een aantal dagen later waren ze er echter al. Helaas zien we ook een dag vertraging met de bezorging. We vinden dat natuurlijk zeer spijtig. Echter kunenn wij dit niet voorkomen.
10 sep 2024

Mijn pakket is niet aangekomen

Mijn pakket i niet aangekomen. Volgens gegevens is het pakket beschadigd. Moest contact met jullie op nemen. Graag reactie wat nu?
12 sep 2024
Dat is erg vervelend om te lezen, zou u ons een mail kunnen sturen?
9 sep 2024
niets ontvangen
10 sep 2024
Wat vervelend dat uw bestelling lang op zich liet wachten. Helaas komt het voor dat vervoerders soms vertraging hebben. Wij proberen u hier dan zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. Ik zie wel dat uw bestelling ondertussen toch geleverd is!
21 sep 2024
19 sep 2024
20 sep 2024
Bedankt voor uw review. We zien dat u niet tevreden bent. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze service en producten. Wij horen dan ook graag hoe wij u verder kunnen helpen.
5 sep 2024
8 aug 2024
Doos was kapot, en er zat zand in. Materiaal wad al uitgepakt en gebruikt. Ook duktape om de doos heen. Wel nieuwe toegestuurd gekregen maar dat verwacht je niet als ze 95 items ervan op voorraad hebben na dit te hebben nagevraagd. Ben betere kwaliteit van de Boer gewend
8 aug 2024
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u een defect product kreeg. Gelukkig hebben we het met u op kunnen lossen.
16 aug 2024
Werkt niet, loopt direct vast
16 aug 2024
Bedankt voor uw productreview. Mocht u nog steeds problemen hebben met dit artikel raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij gaan dan kijken hoe we u verder kunnen helpen.
11 aug 2024
12 aug 2024
Bedankt voor uw review! Wat jammer om te zien dat u niet tevreden over ons bent. We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd. We horen graag wat voor verbeter punten er mogelijk zijn maar ook of we nog ergens een oplossing in kunnen bieden!
2 aug 2024
12 aug 2024
Bedankt voor uw review Mark! Wat jammer om te zien dat u niet tevreden over ons bent. We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd. We horen graag wat voor verbeter punten er mogelijk zijn maar ook of we nog ergens een oplossing in kunnen bieden!
20 jul 2024
Gewoon slecht. Meer uitleg niet nodig toch. Ik zit niet met die 142 euro. Het was voor mensen die al niets hebben en waar ik wat voor wilde doen en dan krijgen ze dit. Uit eerder reviews was te lezen dat jullie niet te vriendelijk zijn als er geklaagd word dus heb de moeite niet genomen.
22 jul 2024
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het artikel in deze staat is geleverd. We betreuren het dat u ons niet eerder heeft geïnformeerd, zodat we dit direct voor u hadden kunnen oplossen. We willen graag benadrukken dat de overgrote meerderheid van onze klanten tevreden is met onze service, zoals blijkt uit onze hoge scores op Google, Trusted, en TrustPilot. We hebben inmiddels contact met u opgenomen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.
8 jul 2024
De Boer belooft vandaag besteld morgen geleverd , maar dat gebeurd niet Donderdag besteld maandag nog niet geleverd. Waardeloos kan ik niks mee
9 jul 2024
Bedankt voor uw review. Inmiddels hebben we het probleem besproken via de e-mail. Helaas heeft het pakket bij PostNL vertraging opgelopen waardoor 2 keer het bezorgmoment is gewijzigd. Helaas is dat buiten onze macht. Wel zullen we dit met PostNL opnemen. Onze excuses voor het ongemak.
10 jul 2024
Ik krijg niet de items opgestuurd die op de website staan. Daarnaast heb ik expliciet aangegeven van welk merk het item moet zijn.
11 jul 2024
Bedankt voor uw bericht. Erg vervelend dat het onjuiste artikel naar u is verzonden. Inmiddels hebben wij contact met elkaar en zijn wij bezig dit met u op te lossen en dat de juiste handschoenen alsnog naar u verstuurd kan worden. Onze excuses voor het ongemak.
29 jul 2024
Ik heb drie dagen verlof moeten nemen, eerst zaterdag, dan dinsdag, nu vandaag leveren, tot gek voor woorden, triestig.
30 jul 2024
Bedankt voor uw review. Ik zie inderdaad dat onze transporteur moeite heeft om het pakket af te leveren helaas. Wij zullen dit meenemen in onze evaluatie.
29 jul 2024
absurd lang wachten op bestelde artikelen terwijl ze al lang betaald waren.
30 jul 2024
Bedankt voor uw review! In dit geval heeft de leverancier inderdaad lang op zich laten wachten, onze excuses daarvoor.
5 jul 2024
Spullen besteld en 5 dagen later nog niet in huis
9 jul 2024
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen! We hebben het nagekeken en zien dat de order hier tijdig heeft magazijn is verlaten. Onze vervoerder TransMission kon alleen meerdere malen niet bij u in de straat komen doordat de weg afgesloten was en ze daar niet met de vrachtwagen konden komen. Hierdoor heeft het pakket inderdaad vertraging opgelopen. Onze excuses hiervoor.